Полямитко, най - после се появи, Лили, и ти се губиш напоследък, дано да е добре Дари.Ооо, Весе, наготвила си най - накрая
.Аз вече си купих по - големи тенджера и тава, старите са ми малки за две вечери.Сега, като сготвя нещо в тавата, прерязвам го през средата и казвам:"Едната половина е за днес, другата - за утре.Яжте го както искате." Искам да ви се жалвам.Днес в акото на Катето открих микроскопична жилка кръв и звъннах на докторката. Оказва се, че има алергия към млечния белтък, изключихме възможността да е с чревна инфекция и да има разстройство, така че това е положението. Аз минавам на диета: без мляко и всякакви млечни продукти, не зная докога.Много ми е тъпо, изобщо не искам да чета статии на тази тема, че сигурно ще си докарам параноя, знам единствено, че до около годинката отшумяват тези алергии. Утре ще говорим с докторката, ще ми разкаже по - подробно за тези алергии, че доста ми е притеснено.Как така се случи, никой от роднинското ни обкръжение не страда от алергии, точно Катеринчето, дето е чисто ново бебе и е само на кърма...
А тя ръмжи, бръмчи и даже прицвилва понякога...,а, и миналия ден се обърна за сефте от гръб по корем и оттогава не спира да го прави, само дето някой трябва да я обърне в изходна позиция

не можех да спя от него,но после спря!Когато е с биберона в уста издава някъкъв странен звук който наподобява "кой" и е много смешен!
моята приятелка където беше с рак (бях ви споменала преди време)се оправи
Нашите бебоци вървят паралелено, освен че са роден в един ден, започнаха и обръщането заедно.
Това не го знаех и се разрових в нета и в мамата - излезе доста противоречива информация, както за почти всичко. Знаете ли нещо по въпроса?
Жълтък на каките съм вкарвала по тази схема, но не помня преди, или след като давах вече месо.

Аз съм помолила на село а ми запазят домашни картофи. В хладилника имам една чанта домашни моркови, дето на нищо не мязат, но все ще се спаси нещо от тях. Нали са био и дупките от червейчета го доказват