Агнес- и аз се бях вкарала в същия филм преди време - закъсня ми с 2 седмици и ми се повръщаше и всичките екстри както в началото....а и имаше защо да съм във филма - направо се чудех какво ще правя. Мислех си как ще раждам пак и ще са породени. Как ще се запиша отново в темата за Юлки 2014. Ама ми дойде и даже малко се разочаровах, че ми дойде

Мамитата на АМ помогайте!!! При нас нещата стоят така - онзи ден дохраних с 120 мл вечерта. Спинка цяла нощ (предната нощ не спа изобщо, защото ми беше супер намаляла кърмата и тя беше непрекъснато гладна). Сутринта имах доста, нахраних я и тя повърна. През деня не яде много, но си хапваше доволна. Вечерта в 6 часа не ми достигна пак кърмата и дохраних с 60мл. Като стана към 8.20 да я къпем видях, че се е обринала по бузките.

Давам Хумана 1. Пъпките ясно, че са алергия, но повръщането дали е свързано с АМ? Днес ще звъня да се консултирам с лекарката, но все пак да почерпя и от тук мнения, защото вие сте с много опит

Иначе нали мрънках, че не хваща, не се върти- е сега е чудо на чудесата....от вчера се научи да се върти и сега това е хита. Даже ММ я намерил сутринта да спи по корем, явно се е отчаяла, че не може да се обърне пак и е заспала така. Играе с играчките на активната, направо полудява...и така добре си ми е детето, дето го изкарвах, че е болно от не знам какво си