ЮЛСКИ бебчета - тема 6

• 24 999
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Руме, от де го изкопа това "подаръче" ? Докато зацепя.....
Пина е готина, тя само се прави на желязна. Под всичките и терзания около хубостта и здравословното състояние на Ю. (нали беше решила ,, че все нещо и има) се крие една истинска любяща майка.  Simple Smile

# 661
Така е,Близначе  Laughing
преведох си стария ник.Реших да пиша само на български

# 662
Да чукна на дърво напоследък не съм я разболявала зорлем..., но пак си ровя по малко за всяка гънка дали ѝ е нормална....  Embarassed  А май неправилно впечатление съм оставила. Всъщност съм дори прекалено емоционална.  Simple Smile

# 663
  • София
Танче, много си си хубава, ще отслабнеш, има време! Честито на Бобето!
Аз още не съм ги чела юлките 2014, аз разбрах на 5ти, че съм бременна. На 4ти трябваше да ми дойде и нямах търпение да разбера. Не мога да чакам каквото и да е, това си ми е проблем.

# 664
Не си само ти, и аз не мога да чакам Simple Smile За това и бях на лекар на следващия ден след теста. Който пък за мое учудване видя "точката" вътре в матката. Simple Smile Ех, спомени.....Направо не ми се мисли ако го нямаше сега Бобето...Ми как щях да живея и как съм живяла без него?  Heart Eyes

# 665
Лошо ми е, боли ме операцията, гади ми се от миризми, че и ги и надушвам постоянно  Rolling Eyes имам лоши помисли  ooooh! Да не се запиша и аз в юлки 2014 без време  Whistling

# 666
Аз пък чакам малчо да стане на възраст да е във форма да е с нас по приключения, че направо съм като затворник....Не върви да помъкна стерилизатор на къмпинг или сега в кучия студ на някоя хижа. От друга страна май това ще ми е последният *и първи наследник и гледам да се наслаждавам на всеки рев, мрън, сълзичка. Много съм кисела, значи, само аз не се разнежвам. Ужас. То в нашето семейство аз съм мъжът май..... newsm78

# 667
Малката получи обрив по цялото тяло и ни изписаха фенистил капки.някой давал ли е на бебе
Явно съм яла нещо,защото е само на кърма

# 668
  • София
Луиза, и аз не съм от разнежващите се Laughing А, влюбени майки не понасям ( в смисъл такива, които го демонстрират постоянно с повод и без повод). То е ясно, че няма майка, която да не боготвори отрочето си (например моята Марина е много далеч от титлата мис бебе, но аз се умилявам от нея, а не от красивото бебе от еди коя си реклама).
Ники, мисля, че Мисти не беше разбрана. В България ТЕЛК можеш да си издействаш срещу едни 2-3 хиляди лв, дори и да се в цветущо здраве (няма да влизам в подробности и за лудите, които уреждат на децата си хронични диагнози, за да вземат някоя и друга помощ от държавата или да се вредят по-лесно за ДГ).
Агнес, това би било хита на сезона. Joy
Тази вечер станах свидетел на нещо отвратително. Винаги съм била патриотично настроена, но все повече се убеждавам, че цялата система е хипер сбъркана Confused

# 669
Близначе, честито християнче! Много хубави снимки с настроение  Simple Smile

Хормони ли, какво ми става не знам - едни вълни, едно изпотяване, едни странни състояния и мисли... и как лети това време  Thinking

# 670
Агнес .. чакаме новини  Simple Smile)
Мисти, честит имен ден на прекрасната Вики, да е жива и здрава и да стане снаха на кралицата Simple Smile

Джине, сподели де сподели, какво се случи

# 671
Не хит ами трагедия. Ако сега забременея, то резултатът ще е 1001% аборт. Аз съм тежка жена както се изрази гинекологът ми  Laughing плюс това съм секцио. Абе не му е сега времето ама хич. Взех и аз да ставам хипохондричка  ooooh! и безсъние ме гони  ooooh! само остана да започна и да повръщам и съм готова. Май утре ще се купува тест.

Ого от няколко дни пак започна да се буди нощем. Той се буди и заспива по някое време ама аз не. Откачам вече за сън, а положението като цяло не е особено натоварващо. Имала съм и по тежки случаи на безсъние.

Луиза как да ти кажа  Thinking Запомни хубавите спомени от хайманосването, понеже с дете нещата се променят на 180'. Няма как да обикаляш по хижи, кръчми, дискотеки, ски и почивки с дете. Поне ако детето не е на 15г. Ако нямаш алтернатива на кого да го оставяш, то никога няма да ти е пълноценна почивката с приятели. Макар че дори и да намериш на кого да го оставиш, пак няма да си 100% спокойна понеже пък детето няма да е при теб и постоянно ще го мислиш. На мъжете им е по лесно. Ама жените след като родим нямаме и миг спокойствие.

Миналата година ходихме на Джулая в Балчик. Бяхме сигурно към 8-10 семейства с деца в една вила. Бая народ се събрахме и ангажирахме цялата вила. Беше много приятно прекарване макар и за един уикенд. Обаче вечер един от двама ни трябваше да остави компанията и да ходи да приспива детето. После пък детето нощем трябваше дас е наглежда. Все пак чуждо и непознато място, знаеш ли ако се събуди какво може да стане. В крайна сметка ММ тогава сравнително си почина, понеже той лягае да приспива детето и отнасяше с него, пък аз до посред нощите с мъжете пих бира. Обаче имах нужда от такова разнообразяване. Не че ние бяхме само така, и другите семейства бяха по същия начин като нас. На масата присъстваше предимно единия член от семейството. Обаче пък от трета страна децата се наиграха и налудуваха два дни. Двор огромен, деца много, мойто най дивото. Разказаха му играта от бягане и игри. Много весело беше.

# 672
Агнес, и аз се бях притеснила така, ама слава Богу ми дойде  ooooh! Иначе дето викаш ти, трябваше да е 1001 % аборт.

Джине, какво стана пък сега? изобщо все се забъркваш с някакви странни хора, секциуми и прочие  hahaha

Някой друг да е събуден в ранни зори като мен? В най-сладкия сън моля ви се. Чудя се кога ще мога да си легна нормално и да спя цяла нощ без да ставам да правя мляко на малкия змей. И доки вика - давай му вода. Ми да дойде тя да го залъгва с вода да види как врещи  ooooh!
Вчера бяхме на ваксина и мина спокойно. Няма реакции. Дано да е все така  Praynig

Дребната вчера ми донесе двойка. По математика. Нищо не казах, попитах само труден ли е бил теста. Тя каза да. Подписах се, успокоих я, че нищо не е станало и това е. Твърдо съм решила да не я тормозя за оценки.Искам само да  е здрава и щастлива, изобщо не ми пука какви оценки ми носи. А и като помня мен как ме биеха (майка) и как ми се караха за ниски оценки.....Sad Такава майка аз няма да съм.  Naughty Все пак детето има до сега само шестици, голям праз че един път не е била в кондиция и получила 2. Само тя да е добре, всичко друго се оправя.

Радвам се на Юлки 2014, стават все повече. Чета ги с интерес и ми се струва , че сякаш преди 10000 години и аз бях в 5-6-7 г.с. Как се забравя само.....

# 673
  • Варна
Здравейте, момичета!
Надявам се, че още ме помните  Embarassed, съжалявам, че не съм писала от цяла вечност и едва сега се записвам в Родени, но при нас е абсолютна въртележка. Колко пъти съм сядала с намерението да ви кажа Дзак поне, но докато се наканя и прочета някоя и друга страничка, някое гърло е креснало я за манджа, я за гуш, та така, простете и ме приемете отново. Ето и сега, издебнах, че Цвета още спи с баща си, а аз метнах Илия на шезлонга и се надявам да ми остави поне 10 минутки, въпреки, че нещо не му харесва май, ама ще прощава, и аз съм човек  Wink
Охххх, гладен е вече май, ей сега се връшам.....  Sad

# 674
Ама как да не те помним ! Даже се питахме къде си Simple Smile Хайде чакаме да драснеш поне два реда  Hug

Общи условия

Активация на акаунт