ЮЛСКИ бебчета - тема 6

• 25 000
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Близначе, много сте хубави, но дай снимки от банкета, молим?!  Laughing  Малко ви завиждам какви празници си правите за бебетата. То не бе погачи, изписвания с печени агнета, кръщенета... у нас ни едно от тези.

# 646
Близначе  Hug четох поста ти в юлки 2014 и направо ме просълзи, като знам и ти колко проблеми имаше, едни спомени нахлуха  Hug А на кръщенето ти харесах тоалета  Wink готЕна мама си  smile3521
Бейби ще му кажа на моя, че така си казала, ако трябва ще търся от продавалника нещо изгодно, че да склони. Честито за приятелката ти, а такова име за пръв път чувам в живота си Embarassed явно не е българско.
Пине и у нас няма такива празненства, че и бабите и дядовците далеко и нещо не се получава.
Да се оплача
Скрит текст:
Баща ми се пенсионира, щото имал първа категория, а не че е станал на години, и му определели пенсия от 217лв  Shocked а познавам хора дето с ТЕЛК са взели повече, и то не че са кой знае колко болни, но... знае се как е.

# 647
Близначе, Данче мерси много. Хотелът е Оазис  newsm78 Аз съм ходила в селото 2 пъти като дете и отсядахме в служебната къща още в началото на селото точно срещу едно малко магазинче. Това преди мнооого много години. Сега може би нито магазинчето е там, нито къщата. Знам ли. Спомням си, че имаше хотел в центъра на града и ходихме там с баща ми на басейн външен. Там се научих да плувам (сама). Минералната баня и тогава си беше в окаяно състояние ама беше готино. Бях подлудила бабите като застанах на челна стойка под водата. Мислели, че се давя и притичаха на помощ  Joy Била съм на 10-12г сигурно, не помня вече.

Близначе супер сте  Hug (искаме още снимки  Blush ).

# 648
Преди малко гледах Юлия как спи. Една кукла е, само дето е жива кукла. Спомних си като беше на 20-тина дни. Даже кукла не беше, а едно несретно създание...  Измислила съм песнички (много елементарни) за четири от играчките ѝ. Тези, които тя си хареса най- много, но и аз поизбрах... Самите играчки са герои в песничките, както и тя присъства с името си. Пея, клатя и подавам. Голяма радост, ритка с крачета в такт, смее се и накрая си взима в ръчички, колкото може да задържи и да си ги огледа. Много ѝ харесва и все иска да изнасям представление. Види ли ме, че ще започвам и се намества все едно сериала почва  Laughing  

# 649
Мисти, благодаря за комплимента. Готина...ама дебела. Вървя и се стреса. Погнусена съм от себе си а нямам воля да отслабна. Поне за сега.

Пине, банкета:
Скрит текст:
   в тези каручки имаше повече от 6 кг месо (филе от телешко,свинско и пилешко) зеленчуци, пържени картофи и препечени питки.
Скрит текст:
с ММ, потни и пияни

Има и още снимки, но те са по разните фотоапарати и чакам да ми пратят.
да не говорим, че има и един клип дето мятам адски гюбеци.  Blush

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 17:02 от blizna4e

# 650
Ха-ха, гьо-бе-ци-те, гьо-бе-ци-те!  newsm18  Искам да видя!  Laughing   От менюто се окапах  eat  обаче тея каручки...  Rolling Eyes направо не знам какво още ще измисли съвременния еквивалент на балкантурист... Не си падам по такива изгъзици аз. Ох, що не ме поканят и мен на някой банкет, тъй ми се ходи...

# 651
  • София
Добро утро, момичета  Hug
За главоболието и парацетомол много не ми помага...
Aquawomann, аз доскоро го харесвах много тоя сайт, ама не ми дойдоха чорапчета  Sad бях влюбена в тях  Mr. Green и още ме е яд, че ги няма бе!  Mr. Green
Мисти, Да й е живо и здраво щерката ти и да ти радва много, и да слуша!!! Аз се изкушавах на моменти да си купя нова помпа, но за още 2 месеца не си е заслужавало...  ooooh!
Анджи също се плаче от чужди хора... то по-точно от мъже  Mr. Green Laughing А те толкова й се радват.. обаче чуе ли им гласчето, свива джуките надолу и всеки момент се очаква рев...  Laughing  А аз като идиот й се хиля... Ох, утре ще ходим за ваксините.. Слава богу са последни ... Следващите чак на годинка, изключвам тая на 6-тия месец, лека е..
**Baby**, честито бебче и да слушка много!  Hug Името ми е малко странно  Mr. Green
Близначееее, всички сте разкошни!!!! С кеф разгледах снимките  Heart Eyes Heart Eyes

# 652
Името е турско  Peace
Кажете и на мен как се пазарува от тоя амазон де!

# 653
  • Зеленият рай в сърцето на България
Крис се преобърна от гръб по корем за първи път  dance и сега това прави вече няколко пъти... предишния му номер беше да си вади възглавницата от количката/леглото Simple Smile

Нощес не можах да заспя до късно ... и не знам защо се сетих за майките с близнаци ... та Мъхчетата къде изчезнаха?  newsm78

# 654
Фроузен,честито ви първо обръщане!Аз бях с цикъла наскоро.Промени в количеството кърма не забелязах,но то аз едва ли мога да бъда наречена кърмачка.Кърмя 3 пъти в денонощието от които 2 през нощта и един цедя и давам от шише.През деня беба изобщо не иска да суче.Освен,че цикълът ми беше необичайно обилен,не забелязах някакви други промени.
Близначе,честито ви християнче!Било е много хубаво.И на мен много ми хареса тоалета ти.А каручката-изумително! Laughing
Пина,някаква част в мен отказва да повярва,че последния ти пост си го писала ти.

# 655
  • varna
Ох, помощ, Ема пак не ще да яде от бибероните - ни кърма, ни мляко, ни дяволи. Цоца само бибата, в която е чая от копър  newsm78 И така цял ден адските писъци като дойде време за ядене, само сутринта в 6 и вечерта в 9 си цока нормално. Ще ме побърка докато стане време за захранване.

# 656
Пина,някаква част в мен отказва да повярва,че последния ти пост си го писала ти.

Защо? Кое имаш предвид? Може отстрани да звучи по- различно ли, не знам.  Thinking

# 657
pina, блика от щастие към бебето. А ти постоянно ни обясняваше, че не си толкова емоционална  Laughing

Мисти, благодаря за подсещането. Не знаех, че Викитата празнуват Simple Smile
Скрит текст:
Не завиждай на парите на тези, които взимат пенсия с ТЕЛК. Никога не знаеш с какво се борят дори и външно да не им личи. Не се взима лесно пенсия по болест. По- добре по- малко, но здрави

# 658
Ох, аз се притесних за поста след Близначето, нещо да не е прозвучало обидно, а съм много далеч от тази идея. Заради гьобеците ли, заради каручките ли, няколко пъти четох, не звучи много ясно...

Иначе да, аз с всеки ден ставам все по- влюбена в детето! Тя все по- широки усмивки ми дава и не просто усмивки, ако щастието трябва да приеме човешки образ, то това ще е тя. И много ме обича милата душа, и се чудя с какво заслужих това  Embarassed 

# 659
Някак си друга представа съм си изградила за теб.До скоро обясняваше как детето ти е грозничко,а самата себе си определяше като не толкова емоционална.В представите ми си малко
Скрит текст:
,та за това сега ми е малко трудно да повярвам,че ти пишеш тези постове,от които блика любов и умиление.Но я ела сега на лични,че ми трябваш за една услуга спешно! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт