ЮЛСКИ бебчета - тема 6

• 25 019
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
agnesana, ние ходихме скоро в Цигов чарк по тази оферта: http://grabo.bg/ma-na-tzigov-chark-08szfq , не е лош хотела, но не си заслужава на редовна цена, ако случайно решите да ги пратите там да кажат изрично, че не искат в стая 101 или 102 - точно до лобито са и е шумно там. Ще пиша ако пускам поръчка от M&S, чакам да има някакво намаление.

blizna4e, много весело сте изкарали, чак и аз се развеселих, докато четох разказа ти  Grinning

pina, забелязах че и моя малчо реагира понякога на чужди хора, прави една тъжна муцка и почва рев...

# 631
  • София
Бебооо, честит рожден ден! Да си много здрава и усмихната, щастлива!   bouquet

Близначе, честито християнче! Да ти е жив и здрав! Радвам се, че така добре сте изкарали! Hug

Агнес, ето списък за Майчин дом. Стискам много палци на приятелката ти, дано всичко да бъде наред! fingerscrossed

# 632
Добро утро!

Почерпете се с една закуска за здравето на Вики, която днес има пръв имен ден  Grinning
Луиза е ако твоето е егоистично, и аз те подкрепям, много се радвам, че свърши това с бременността, първите 5 месеца си бях добре, но после имах чувството, че всичко ми тръгна на карък след навяхването на крака, всичко ме болеше, като се сетя за гадните киселини, не искам да съм повече бременна  Sick
Близначе чакаме марЯла  Laughing
Ани сигурно и другите като мен не знаят за беленето на кожата, затова не отразяваме  Wink Във връзка с нестигане на яденето, предната седмица нали мойта не щя да яде, и аз увеличих интервала на хранения и горе-долу екстра си ми беше викам си, айде приключих със 7-те хранения, да ама неее, вчера този "дзвер" реши, че трябва да навакса за седмица назад, през два часа искаше да яде, в един момент следобяд късен, вече нямаше явно кърма, един рев, дърпа зърното и реве, та се къса, все едно я боли нещо, чак се притеснихме, оттам направих 150мл АМ и ооо чудо, изяде всичко, млъкна и заспа, та чак успяхме да си изгледаме един филм, дето му се каня от 2 седмици. Ако и днес е така не знам какво ще я правя., дано се увеличи кърмата тези дни, че от двете гърди снощи едва изцедих 100мл, след 30мин разправия, и то за да видя, колко е това дето очевидно не стига. Но никакво захранване поне до нова година  Naughty  Чак вече ме е яд, че не прежалих парите за електрическа помпа, иначе не цедя, но сега май ще се налага за 2-3 дни, да увелича кърмата. ММ снощи му споменах, той каза, че за още 2-3 месеца не си струва  Sad
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора. Shocked

# 633
Терп мерси много  Hug

Честит имен ден на всичко Викенца  Hug

Аз се сетих, че едно време на майка от фирмата даваха карта за с.Баня Пазарджишко. Близначето скоро го беше споменала. Сега фирмата я няма отдавна, но знам, че там имаше един хотел и го изнамерих. Пуснах им запитване. Близначе ако имаш повече инфо, ще съм ти много благодарна  Hug И честито ти Християнче  Hug Чакаме  smile3509

Аква ще съм ти много благодарна  Hug

# 634
Агнес, за кой хотел? Вероятно говориш за станцията на Асарел Медет. Баня е родното село на майка ми. Аз не съм ходила скоро, а и нали баба почина та съвсем няма да ходя. Tired Хотела не е лош, но не е лукс. Да не очаквате това. Водата обаче е много хубава , минерална. Има вътрешен и външен басейн, но външния май сега не работи. Много хора ходят там на почивка и са доволни. Селцето е спокойно и природата е красива. Идеално е за възрастни хора да си починат. За самия хотел не знам повече, аз имах някъде тяхна брошура, но не знам къде е  newsm78
В селото има и минерална баня с лековита вода. Доста старичка и на места в окаян вид, но хората си я посещават. С ММ като си идем на другото ми село (което на 4 км от Баня) той все ходи да се кисне в банята. някой ден ще му дам да води и Боци.

Честит празник на всички, които днес празнуват !!!! Нека св. Мина ни закриля, най-вече дечицата !

bouquet

Преди една година видях първата "снимка" на Боци, която предствляваше две червени чертички  Grinning. Видях теста.  Heart Eyes

# 635
АГнес,с.Баня е съседното на Близначето на селото Simple Smile Освен мин.вода друго няма.Някога ни водеха там на зелено училище.Виж ,Близначето може да се включи с актуална информация.ММ все се кани да води баткото там на басейн Mr. Green
Близначе,страхотен празник сте имали ! МНого се радвам ,че всичко е минало без проблеми и изцепки.Софийка не е могла да блесне,но явно сестрата си е казала тежката дума.И аз така обработвам майка ми и ме слуша Crazy
С две думи за нас - добре сме ,здрав е засега ,че нали баткото е на АБ ooooh! Ваксина ще има другата седмица.МНого взе да се заиграва и съм супер доволна от активната гимнастика ,от шезлонга,сега за Коледа се чудя какво занимателно да взема  newsm78
Какъв е този черен петък? В кои магазини и сайтове ?Кажете и аз да намажа нещо hahaha hahaha

# 636
  • Зеленият рай в сърцето на България
Честито на празнуващите!!!  newsm51

Покрай седенето в къщи се разорих от онлайн пазаруване, ама да ме светнете и за амазон че се зарибих. Как се пазарува от там, как се плаща? (От чуждите сайтове съм пазарувала само от sportsdirect, eby i asos)

# 637
frozenInside, може да пазаруваш сама от там, плаща се с дебитна/кредитна карта. Има вариант за директна доставка до Бг, понякога е по-изгодно да се пусне с фирма посредник за транспорт от Англия до БГ. Ето темата за Амазон: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=744048.0

# 638
  • varna
Добър ден   bouquet
Аз бременността за нищо я нямах чак до последния месец, ама в сравнение с отглеждането си беше направо лесна работа. Спях си като мечок и не ходех като зомби с Ема в ръцете  Laughing
Близначе, браво на вас, аз не мисля чак такова кръщене да правя, ама догодина на Св. Богородица ще я заведем да се кръсти.
Ема се побърка тия дни, взе да ми се буди пак в 4 и после в 6 и нещо, досега си спинкаше кротко от 9 до 6, сега какво я прихвана пак  newsm78 Ей на днес от 6 и 30 чак сега залезе нещо, ама и аз не знам докога ще е.
Пина, мойта пък като е при баба си тотално разваля режима, дивее, реве, не яде в които часове трябва, изобщо луди ги прави. Като си я взема пак при мен и си мирясва и влиза в обичайния режим. Явно усещат като си сменят къщите.

# 639
Добро утро
Преди малко моя близка приятелка роди момиченце Берен   Party Time Много съм щастлива!!!
Аква.много ти благодаря за предложението,преди малко се връщах да чета за захранването на Далия и видях какво си ми писала. Hug Голяма си душица!Вече си набавихме шишета,но е много мило,че си предложила.
Близначе,чакам и аз снимки на малкия Бобец.
Мисти,ако даваш кърма една електрическа помпа/а не електронна  hahaha / определено си заслужава всяка стотинка.Ако си вземеш няма да съжаляваш,това е такъв рахат,че не мога да ти опиша.И Честит Имен Ден на Вики,да ти е жива и здрава и много да слуша.Не съм по пожеланията,извинявам се,че е така постничко

# 640

кръстен Бобо.

Бейби, много хубаво име е избрала приятелката ти. И денят е хубав.

На мен ми се обадиха, че утре ще ми доставят столчето. Молете се Бобето да иска да седи вътре и да ни върши работа, че иначе 123 лв на вятъра. Макар че е подарък.

# 641
Аййй колко е сладък ма Близначеее!Ще му нацелувам бузките!!!  Heart Eyes

# 642
  • София
Близначе, честито ти християнче! Hug
Лъки, на твое място въобще не бих се месила. Предполага се, че всяка нормална жена, готова да бъде майка е  средно интелигентна, което означава, че знае какво прави. Всеки има своят начин- едни четат и се информират до безкрайност /накрая само тапията им липсва/, други го дават яваш яваш, едни правят изследвания /БХС, ФМ и пр./, други се оповават на това, че тези изследвания не са толкова необходими, едни захранват през първият месец, други кърмят до безобразие....Единственото, което бих направила е деликатно да спомена за отчетната тема, колко съм доволна и колко полезна е била тя за мен. Wink

# 643
  • Зеленият рай в сърцето на България
Джина подкрепям те напълно... и тъй като преди няколко дни научих, че моя близка приятелка е бременна се надявам да не и се натрапя със съвети... на мен понякога ми беше много неприятно всеки срещнат да ми дава акъл...

Гифтче
Скрит текст:
Ти ли беше писала скоро, че имаш цикъл? Има ли някаква промяна в количеството на кърмата или нещо друго? И на мен ми се случи вчера...

# 644
blizna4e, много е сладък Бобето  Hug
Чакам да кажеш за столчето дали е удобно, ние си имаме столче за хранене, но за път това ми изглежда подходящо  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт