ЮЛСКИ бебчета - тема 6

• 25 021
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Агнесана, ми отде тия болки тогава? Че и мен ме наболява Rolling Eyes

Там било имало някакво черво. Пита ме имам ли запек (аз нямам). Каза, че понеже кърмя мога да пия но шпа и спазмалгон  Rolling Eyes Обаче аз усещам, че ме боли операцията. Но забелязах, че ако не съм ходила по голяма нужда пак ме боли, макар че аз си ходя всеки ден, но по различно време.

Bebooooo Честит РД на малка патерица   bouquet Да си жива и здрава и много щастлива мама и жена  Hug

Аз напоследък изобщо нямам време дори да си пусна компютъра. Днес с децата бяхме на селски туризъм, а ММ ми ремонтираше колата. Ще я пускаме в движение и аз съм супер хепи  Flutter

Ейй момичета, като има нещо изгодно в Амазона, пишете и насам. Аз нямам навик да разглеждам този сайт, но понякога хвърлям по едно око.

# 616
Луизе, аз пък теб много добре си те спомням  Hug Даже не знаеш колко много си ми помогнала ! Както сега, така и по онова време мислите и чувствата ни съвпадаха. Аз се бях паникьосала от тая бременност, изпаднах в депресия, чудех се как ще се справя, и дето викаш ти - сега ли, не ли сега, искам ли, не искам ли.....И тогава се появи ти, с абсолютно същите мисли и терзания. Е, рекох си, не съм само аз така. И се успокоих.  Simple Smile

И си много права - добре че мина и замина !  ooooh! Тегавко си беше. Поне за мен.

# 617
  • София
Колкото и егоистично да звучи, аз имах нужда от това майчинство, един вид, за да разнообразя и да си почина, а бременността бе пътят към това. И този път не беше лек (като цяло втората ми бременност беше изцяло безпроблемна, но опитите за водене на здравословен начин на живот, деформацията на тялото, дискомфорта и т.н и то за не кроткото време от 9 месеца), радвам се, че приключи успешно.
Ани, отказах се от зумбата (понеделник 18:30ч.), много съм зле с координацията крака/ръце. Ходя на фийтбол и аеробика (сряда и петък 18:30ч.). Тренировките са на втория етаж (там има и зали за карате и балет), на първия си е само залата за гимнастичките. Аз съм доволна.
Агнес, все забравям да ти благодаря за сигнала за намалението в Комсед, до който така и не успях да стигна, много ме е яд. Ако научиш нещо подобно, свиркай Grinning

# 618
Джине и аз точно това исках, просто да си почина. За съжаление тази ми бременност беше ужасна в сравнение с първата и нямах търпение всичко да приключи. И ей го на това сладко човече дето толкова ме тормози спинка сладко в другата стая. В болницата ме бъзикаха за 3то ..нищо чудно след 5 години наистина да се навия. Да видим на какъв акъл ще съм тогава Simple Smile

# 619
Бейбииии ще се изям от яд. Ей ти шишета ако можеш да поръчваш http://www.amazon.co.uk/Tommee-Tippee-Closer-Feeding-Bottles/dp/ … rds=tommee+tippee

До оня ден бяха 10 паунда и накрая се отказах да поръчвам и ги намерих в Продавалник за 34лв и си ги поръчах. Аууууу ще се изям от яд направо  Crossing Arms

Джине  Hug

Готови ли сте за пазаренето през черния петък?

# 620
agnesana , нямам търпение за офертите за черния петък  smile3508 . И сега има много изгодни неща в Амазон, играчки има много изгодни  Peace

# 621
Аз имам Ваучер за -25% от играчки от Мадъркеър. Незнам защо са ми го писали ваучер, а не код  newsm78 Може и в магазин да се ползва и по нета да се поръчва. Няма да поръчвам така че...

Момичета дето поръчвате от нета дрешки, имам една молба  Praynig Пишете ми ако ще пускате скоро поръчка някъде, че искам английски бодита. Фен съм на М&С, но последният път нищо н еми 'фана окото.
В нашия вестник кауфланд видях реклама на М&С в Гюргево, че щяло да има пак 25% намаление, но не помня датата, а сега ме мързи да ставам да търся вестника.

# 622
Агнес нещо се губиш напоследък,а ние от тебе очакваме актуални промоции. Grinning
За шишетата да не те е яд,защото на мен двете са ми за 17лв,не си се прекарала много.

# 623
Здравейте мамчета,
Много благодаря за страхотните пожелания  Hug

Близначе, чакаме снимчкици Simple Smile
За захранването - баткото го захраних на 5м15д, но нещо Мишо ми се струва, че ще е по-раничко. Исках да започна след 6 м, но нещо детето последните дни само ми гледа залците и преглъща, чак ми сатава кофти да ям пред него. Рефлекса за избутване го няма, нали  му давам вит.Д-то с лъжичка и е свикнал, даже си я облизва много сладко Simple Smile Та остава само да може и да седи и мисля, че това ще е последното доказателство, че е готов. Надявам се да издържим поне до 5 месец. Мисля да започнем със стандартните картоф, морков, тиквичка и т.н. Първите неща за захранване ще си ги правя вкъщи, но после мисля да поръчвам пюренца от Tesco.

За намаления - Tази година РД на Хиполенд или луд петък ще е 22.11. Намаление 25% на целия асортимент. И Спорт Депо, онлайн магазина им има намаление на спортни стоки 40 %, но днес е последен ден.

# 624
Луиза, много се радвам, че в тази тема бебе преди 34 г.с. не се роди!

Не пазарувам в черния петък.

# 625
Моля ви напомнете когато дойде черния петък.

# 626
Аз още не съм 'ходила' да ги видя Юлки 2014. Чакам 13.11 - денят на положителния тест. Аз имах спокойна бременност, само много ме дразнеше, че не разполагам с тялото си - пречеше ми корема, все внимавах какво ям, какво пия... Сега не разполагам нито с тялото си, нито със съзнанието си  Laughing Ева ми е все в ръцете, не внимавам какво ям, защото няма време, щом заспи отивам и изяждам това, което е най-отпред в хладилника . И все за нея мисля  Heart Eyes
Но сте прави - добре, че всичките ни бебета са живи и здрави !!

Момичета, аз имам терзание. Кумата ни е бременна. Още като разбрах и си обещах, че непоискани съвети няма да давам, защото ми е прясно колко е гадно. НО... тя никак не се информира какво трябва да прави и да не прави!! Майка й е лекар, но моите уважения, хич я няма ! Посъветвала я да се запише на консултация при някакъв, който 'не е голям специалист, но е много симпатичен', обяснявала й, че биохимичния скрининг е ХРОМОЗОМЕН АНАЛИЗ и щели да и кажат пола на бебето и още и още. Искам да я зарибя да вземе да чете отчетната тема, поне да е в час с какво следва, но пък не искам и да чувства, че се натрапвам. Вие как бихте постъпили ?

Роси, не оспорвам решението ти  Hug Дано на Далийка и хареса био- картофа  ! Аз съм замразила някои сезонни зеленчуци, имам даже и пащърнак. А за месото - имаме познати, които гледат зайци, а чрез тях се надявам да намеря и домашно пилешко и смятам да готвя, а не да купувам.

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 08:14 от lucky_charm

# 627
Ели днес времето е кофти, но тия дни може да спретнем една среща???

Момичета искам малко хелп  Praynig Искам да намеря някаква изгодна почивка за родителите ми. Някъде за 2-3 дни да отидат и да си починат. Мислех си за Хисар или Велинград, че имат минерални басейни, но пък се замислих, че за високо кръвно май не са добра идея  newsm78 Гледах и Цигов Чарк и там незнам. Офертата е за вила и бонусът е, че ползват ББК. Вършец  newsm78

Лъки аз съм от досадните дето все дават съвети непоискани. нали свекърва ще ставам, та от сега тренирам. По добре така според мен, отколкото после да съжаляваш, че си можела да и набиеш канчето, а не си го направила. Покрай мен една камара бременни и родили вече. Както вече писах имам няколко приятелки с бебета около мен и две са още бременни. Вече ако се присетят нещо ми звънят да ме питат  Mr. Green а аз помагам с информация до колкото мога. Всички са на ясно, че чета и пиша в бг-мамма много и по някои въпроси съм добре информирана.

Което ме подсети моля за списък за родилно в Майчин Дом в София. Бях писала преди известно време, но никой не ми отговори, а знам, че има момичета, които раждаха там. Трябва ми спешно, понеже едната ми бременна приятелка е с проблем и се налага да ражда там. Пък до термина и има няма месец.

# 628
Лъки, и аз като теб чаках деня. А той е днес. Та отивам да пиша в Юлки 2014 най-сетне. Simple Smile На кумата леко и тактично и разкажи някои неща, посъветвай я да погледне поне в отчетната. Една дума да и влезе в главата пак е нещо. Иначе аз отдавна съм се убедила , че медицинските лица са най-боси в отглеждането . Поне тези около мен де. Иначе как да си обясня , че старша мед. сестра съветва дъщеря си да маже бебето със свинска мас през юли в май-големите жеги, да го навлича с по 5 кАта дрехи и прочие глупости? И тя не е единичен случай..... ooooh!

Две думи за кръщенето Simple Smile

Мина великолепно.  bowuu Е, не мина без разни ядове и проблеми, но няма да обръщам внимание. (сестра ми все пак се появи с недолюбвания си от нас приятел)
Сутринта нашите дойдоха първи. Подариха на Бобето 5 кутии мляко, дрехи и 250 лв. Всички гости бяха много хубави, свекърите също. Сестрата на ММ се беше постарала да изглеждат добре. В църквата беше много хубаво, нашият кръстник е хубавец и много свестен човечец  Heart Eyes Бобето беше весел през цялото време и само се хилеше като варен картоф. откровено се забавляваше. По едно време усетих как попа едвам се сдържа да не се разсмее на Бобешкия смях. А когато го съблякохме да го къпе, като се разкиска това ми ти Бобе, ама с глас ! Цялата църква барабар с попа прихнаха да се смеят. А онова се залива ви казвам. Баш като по клиповете  hahaha А то милото нали знае, че като е голичко ще има къпане, и си умря от кеф.  Grinning Е, само ме е яд че попа не го изкъпа целия, а само го натопи малко ама....И хем го бях помолила изрично. Ама това да е . После отидохме в една кръчма до нас. Бяхме наели оркестър да ни свири. Солиста е колега на ММ. Всичките са цигани, но са мега готини и свирят и пеят супер. Имаше и една певица, тя също пееше много хубаво. Аз понеже се разчекнах от танци и тя накрая взе да ми вика "адреналинката Жана"  Mr. Green  Имаше много ядене и пиене. Купона беше страшен. Песни , танци, хорА и много ракия  Grinning Приятелите ни са готини хора и много се забавлявахме. Майка и татко стояха малко защото отидоха да приспиват Бобето. А ние се скъсахме от танци до 18 ч вечерта. Днес ме болят краката и още залитам, явно доста съм пийнала  Mr. Green Беше много яко, определено ще се запомни от всички. Получихме много пари и подаръци.( което обаче не ни е било цел).
Пожелавам на всички ви подобно изкарване като правите кръщене, беше незабравимо  Heart Eyes
А на мен слава Богу цикъла ми дойде. В църквата. Представете си колко съм грешна  Mr. Green

Снимки ще кача по-после.

Hug

# 629
Много лекари не знаят какво е биохимичен скрининг. Дори такива, които са много близки с бременна.

Ю. започна да се стряска от чужди хора  Confused По улици и магазини - не, но пристигайки у нас, ако е повече от един човек и започва рев. Не ще да ходи и у баба си. Вчера я оставихме за 2 часа и е било рев през почти цялото време, само докато е спала не е ревала. Взехме я ревяща и хлипаща, разстроена. В колата веднага млъкна, то там си е у нас. Хвана ме с ръчичка за двата ми пръста, стисна ме и не пусна докато се приберем вкъщи. Там грейна, усмихна се, радва се на креватчето си и танцува легнала, излъчваше щастие.

Общи условия

Активация на акаунт