ЮЛСКИ бебчета - тема 6

• 25 022
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Честит имен ден на бебоците   bouquet

# 571
Ще живея каза док  Mr. Green ама ще се мъча  Rolling Eyes Операцията ми е ок.

Аз излезе, че днес си имам двама именика в нас, ММ и Ого  Mr. Green

Лъки пепел ти на езика  Crossing Arms Сакън, дано не е това. Пък и нали днес ме гледа док на видеозон и нищо не се видя.

# 572
Добър вечер  Hug
честит имен ден на всички именници да са живи и здрави Simple Smile

# 573
Агнес, радвам се, че всичко е ок  Hug

Честит празник на имениците !

Все забравям да ви кажа, че най- после разбулих мистерията около "трънчетата" . Явно му дойде времето на ланугото да пада вече и като я къпя или мажа и косъмчетата се зафитиличкват едно в друго и става "трънче". Също като на котака като си сменя козината, но неговите са по - големи  Joy
Умрях от смях, аз някакво паранормално си го представях, пък то ... Joy

# 574
Здрави и усмихнати именячета!

Дребчо пък днес прави 4 месеца  Heart Eyes sohappy дзън!

# 575
  kaffeetrmker_2

Някой друг да се е ококорчил в 5, освен наш Боян?  smile3507

Така и така съм станала, та разглеждах сайтове за столчета. И попаднах на това. Кажете какво мислите.

Хем става за учене да седи, докато още не е захранено, хем после прибавяш табличка и става за хранене. Не заема много място. Допада ми.  Peace

# 576
Агнесана, ми отде тия болки тогава? Че и мен ме наболява Rolling Eyes

# 577
А тъкмо се сетих да пиша , моята педи като я питах за ортопед когада ходим ми каза че по Здравна каса след 4 навършени месеца се ходи на ретген и чак тогава ако има нещо смущаващо се ходи на частно ехограф  newsm78 Това така ли е? Аз още не съм я водила моята на частно , а слушам че сте ходили ...а днес говорих с една съседка която детето и е 8 мес и тя ми каза  че нямало смисъл сега да се ходи на частно ако педи не е видяла нещо нередно .
Не, в никакъв случай не давай детето излишно да го облъчват с рентген, а нашата педиатърка ни издаде направление, че има съмнение за луксация, и така не се наложи да плащам на ортопеда  Wink той я гледа на ехограф и ни каза, че вторият преглед се прави на навършени 4 месеца.
Хич ви няма днес, сигурно сте по разходки

# 578
Ми да, никой няма днес. Къде пък ходите значи....  Crossing Arms  Бобето го разхожда леля му, ние днес с ММ мързелувахме. Сега ще чистим, имаме последни приготовления около кръщенето и утре дано  всичко мине ОК. Иначе столчето от по-горния ми пост го поръчах. Simple Smile

Ужасно съм притеснена за дъщеря ми  Sad Обади ми се баща и. Тя уикенда е  с него. Тази нощ се е напикала. Но не  да се изпусне малко, а се е напикала много . Той е ужасно притеснен, и двамата я познаваме и знаем, че няма да го направи освен ако не е под стрес.  Confused В ума ми се извъртяха всички възможни варианти, но не виждам ние да сме я обиждали с нещо или да сме я стресирали. Остава в училище. Тя ми казваше за някакво момче, което  и казало, че е грозна. Да не е от това? не знам, но трябва да разберем..... Confused

# 579
Здравейте,

и пак съм аз и пак да почерпя, днес имам РД Simple Smile ставам на цели 31 г. Деня мина повече от страхотно, празнувахме, разхождахме се, децата си изкараха страхотно, видяхме се с много приятели - няма какво повече да искам от един перфектен рожден ден.
Да почерпя и вас, макар и виртуално   bouquet

# 580
ЧРД Бебо   bouquet

Аз искам да си излея мъката.Баща ми стопи стерилизатора и вси шишета  smile3514
Вместо на 5 минути е натиснал 55  #Cussing out И сега храним дребоса с шише Камера,понеже само такова имаше в Тмаркет.В ш$#%$^%ния Костенец няма работеща аптека след 17ч.

# 581
Честит рожден ден Бебооо, да си жива и здрава , да остарееш и побелееш !

newsm59

Бейби, не се ядосвай. И аз си ги стопих. След което си купих стъклено шише, а една приятелка ми даде нейния стерилизатор.

# 582
Бебо,честит рожден ден!Желая ти много здраве,щастие и късмет!  bouquet

Близначе,много е яко столчето!Харесва ми!А кажи ти като ще захранваш с оризова каша(нали така беше казала),сама ли ще я приготвиш или ще купиш готова?

Аз днес пак чета за захранването и тотално се обърках.В главата ми е пълна каша.Уж бях решила кога и с какво,а сега вече не знам.Да ви питам значи.Вие с какво мислите да захраните и по колко ще давате?За соковете какво мислите?Ще давате ли?Кога и какви,ако да?

Бейби и аз днес счупих едно шише на беба.Преварих водичка на малката и го сложих в съд със студена вода за да се охлади по-бързо,че да й дам веднага.Шишето моментално се напука и дъното му се откъсна.Не се ядосвай за такива неща,че още колко ядове ти предстоят...А на Камера шишета не са толкова лоши.По-важно е детето да е здраво и сито  Hug

# 583
Руме, няма да захранвам с каша. Педиатърката не дава. Нали Бобето бил едър, та да не напълнявал. Препоръча пюрета. Вероятно всичко ще купувам готово.

# 584
  • Зеленият рай в сърцето на България
 nbirthday Бебо.

**Baby** аз стопих първата ни чесалка  Embarassed ама стават такива инциденти.

gift за захранването аз бях писала, че се чудя с пюре от картоф или тиква да започна. Преди имах чудене за оризовата каша, ама ще я оставя нея за след това, че то от толкова четене и аз се заплетох. Ще видим бебо дали ще се съгласи с плана ми или ще изменяме нещо в движение Simple Smile Сокчета не съм давала никакви. Вода давам.

Общи условия

Активация на акаунт