ЮЛСКИ бебчета - тема 6

• 25 008
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
коФроузен аз имам кошара за игра, такава каквато повечето на момичетата тук ползват за спане. Като вторият ти вариант, но с други размри. Доволна съм, играеше си детето там, докато не юсе усети как да прескача. След това я ползвах за кошара за играчки и доста време ми беше склада там. Като се разпилеят играчките по пода, с едно навеждане и пълнех кошарата  Mr. Green Аз доволеН   bowuu макар че я бяхме купили за туристическо легло като ходим насам натам. Не е ползвана обаче за това, понеже е адски неудобна за спане (според мен).

# 451
fly2 - прочетох ти поста до ЛЛЛ и чаках отговора , защото моето момиче ги прави същите...да не говорим, че имам чувството, че кърмата ми намалява заради тези нейни бунтове. Та и аз сама си прецених същото - като напрарви 4 месеца да започна да я захранвам вместо да й давам АМ. Струва ми се по-добре. Чудех се дали е добра идея и щях да се консултирам с лекарите тук, но сега съм още по-убедена, след като е потвърдено и от БГ....супер много ти благодаря, че сподели това, защото сега съм още по-споко. Има да изчакаме обаче ние още един месец и тогава....а дотогава ще я мъча колкото мога да хапва. Хайде тъкмо ще сравним какво казват лекарите в БГ и в ДЕ. Интересно ми е тук по какво схема ги захранват и как става всичко- направо с пюре или първо със сокчета....
иначе нашата вече е захранена - ихихи - вчера както си хрупахме ябълки с ММ и дадох да оближе едно парче и тя остана доволна, хареса й Simple Smile
Да измрънкам - ММ е командировка 3 дни, а аз съм болна - разстройство и малко температура. Нооо ще се вика неволята и ще се оправим някак си.

# 452

Мислех си ония ден една друга работа, че мойта в началото като беше на АМ, се омагьосваше сякаш от АМ-а..още докато изцоцва шишето и е полузаспала и като дрогирана...и дали беше периода такъв не знам или е от АМ ама беше по-кротка...И като чета тия бебета дето са на АМ сякаш не правят такива изблици чак като моето....а не е като да не му стига кърмата...
За лошото научаване, извинявай знам че е така, и че и аз не искам да се тръшка в количката, но ми се случи. То моето е средна хубост не е от най-изискващите, но пък не е и от най-кротките, завиждам тайничко на майките с грим и прически, щото аз един път отидох на фризьор и ММ 100 пъти ми звънна по телефона, и вече не ме пуска. Но пък и като твоето не е, горката ти, направо ми се вижда сложна работа твоето  Hug
За АМ ние със сестра ми това си говорехме, че май децата на АМ са по-кротички, и то даже вече имаме обяснение защо, защото понякога нашите кърмените, искат да са близо до мама и не знам дали си забелязала, но например мойта снощи цока 40 мин, и накрая ми се схвана всичко и се откачих, и то не че яде 40 мин, просто ме ползваше за залъгалка. Другите си знаят, като свърши млякото в бутилката и край, а тия нашите си знаят, че няма свършване  Laughing И голямата беше на АМ и беше супер кротичко, а това е  уау, върна ми го и за първото.

# 453
Таничка, и аз бях така с Марти и като ми кажат научила си го или ще го научиш и ми идваше да им гръмна по една. Щом съседите питаха какво му правим на това дете та толкова реве. Е сори но не можех да го слушам да реве, тойдаже се и захласваше. Взе ми здравето. Гушкай я сега, явно просто има нужда от твоята близост. Виж че до последно не искаше да се ражда Simple Smile) с второто ще е по добре. Ками като новородена не можех да я махна от мен, после не разбирах че имам дете, сега пак само ръцете ми иска да виси и реве. Действаме спрямо нуждите и това е

Мисти, теорията ти и на мен ми се струва вярна. Тия нащите цокат по 100 часа, а другите като свърши шишето мируват.
Ками днес се обърна сама от гръб по корем. Кеф и е да седи по корем. Вчера я сложих по корем на спалнята гледаща към огледалото и умря от кеф. Писна ми от тези ревящи деца, сутрин Марти реве за детската, после камелия реве ... аман

# 454
И аз не издържам на тези ревове Sad
Цяла нощ кърмя ,затова и не съм писала скоро тук....то е някакъв маратон по сукане направо.
Най-големият проблем отново е заспиването у дома.Мисти ,като те слушам ,чак тайничко ти завиждам ,че поне ти спи Вики у вас и може да свършиш нещо.Тони все да играе с играчки и кротува ,но максимум половин час.Все пак мога да пусна една прахосмукачка или да нарежа продуктите за манджата.Но приспи ли му се и става страшно,рядко заспива със сукане ,повечето пъти заспива от рев.Иска все навън в количката.Тази седмица спрях Петьо от ДГ ,че е със сополи и трябва да се прибираме на обяд за да спи.Баткото спи ,макото реве...цирк пълен.
Аз разбрах каква е моята одисея с болничните.На първия лист ми е пишело грешен термин - 20 юли вместо 21 юли .И оттам нататък всичко е сгрешено.Сега ми пуснаха болничен за един ден ,уж съм преносила и започвам да поправям болничните.Мисля да ги подам всички 4 броя на един път ,пък да видим кога ще видя пари.Похарчих 600 лв еднократна помощ ,много ми е мъчно ,исках да му ги събирам Sad

# 455
Уффф, вече и аз не знам какво да правя, искаше ми се да вкарам режим на хранене, ама пак не стана, яде сутринта в 8, и си викам, е 12:30 тази мойта как така още не е яла, аз й давам тя се хили, едва 5 мин цокна, и до там. След 1ч рев та рев, а мислех 12:30 следващия път 16:00 да ама се оказа, че в 13:30 си ревала за ядене нашта, и обърках тотално схемата за режим, явно това с режима при мен не се получава, яде си когато си иска, а сега май иска вече на ръце.
Данче радвам се, че най-после сте намерили проблема, а 600-те лева ще му ги върнеш когато вземеш накуп болничните  Wink и не ми завиждай, щото пък аз не мога да изляза за повече от 2ч през които реве и иска на ръце, а аз завиждам на майките със спящи навън бебета. Laughing май кой каквото си няма такова иска.
Глупи като каза ревящи деца, не ти ли се иска да избягаш в другата стая и да ги оставиш да реват  hahaha понякога й се чудя защо трябва да реве когато й се спи, а не затвори очите и не заспи, толкова е простичко.

# 456
Теорията ви за АМ и кърмене не работи у нас!  Laughing  Когато я кърмя яде 15мин и накрая е усмихната и умиротворена  Simple Smile Когато яде АМ го изяжда за около 7мин (май засякох) и винаги, с инцидентни изключения, приключваме с рев, ама все едно света се е свършил!  ooooh!  Добре, че за 2-3мин ѝ минава... Иначе и след кърмене и след АМ държи еднакво до следващото хранене. Има си режим, който не съм изградила аз, тя сама си го направи.

За захранването дирекно със супи, манджи и чорби..., ами бабите ни така са захранвали навремето  Thinking  После идва грешното по сегашните разбирания захранване със сок. Преди сока на 40 дена векове наред е захранвано с натопен залък в манджата  Thinking  И човечеството е оцеляло. Аз така или иначе преди 5-ти, а най- вероятно преди 6 навършени месеца няма да захраня. С какво и как кой знае...

# 457
Пина ти явно я караш на смесено хранене, което не знам по коя теория е, най-вероятно по собствена  hahaha

# 458
На смесено, да, което ще продължи още месец, предполагам, и после само АМ. Освен ако кърмата ми не тръгне повече, но едва ли.
А, в този ред на мисли ми хрумна за Жалина - не схващам идеята ти да захраниш, вместо да даваш АМ  Thinking До 1г. бебето така или иначе ще живее основно от мляко, било то кърма или АМ. Другата храна е допълнение. Ако кърмата ти не стига, то пак ще даваш АМ, захранено или не бебето.

# 459
Днес бяхме на консултация. Вече сме цели 6200 кг и 61 см. Биха ни последните двойка ваксини. Диманка на първата се засмя и шашна педито, а на втората леко проплака. Много добре ги понесе последните.

# 460
Мимс ме подсети,че Тони няма нито една двойна ваксина.Все някой е болен ,все нещо има...
Аз бях разтревожена ,но лекарката ме успокоява ,че ваксините няма да избягат ,само да хванем детето да е здраво и ще му ги слагаме.
Пина,много жалко ,че не работи системата с АМ при вас.Аз все  съм на крачка да дам АМ ,ей така ,да видя дали ще кротува и ще спи.И съм напълно съгласна ,че до годинката не трябва да има заместено хранене.Т.е. след всяко даване на храна ,трябва да има м;яко.

# 461
Хм, аз малко съм кърмила но и при мен не работи теорията за хранените с АМ или кърма. Дъщеря ми я кърмих изцяло 2 месеца, сучеше точно 5 минути , след което заспиваше без проблем и без тръшкане. Бобето също. Докато го кърмех се нацокваше за нула време и блаженно заспиваше. И с шишето пак е така. Изобщо с каквото и да съм ги хранила и двете ми деца не са били нервни и не са правили проблеми. Та при мен и децата ми тази теория не действа.

Към днешна дата му давам шишето, изяжда всичко, оставям го в леглото и след 2 минути го намирам заспал. Кротичко е детенцето, не мой се оплачем.  Душичка е  Heart Eyes Как искам така да си останеееее.... Praynig

Момичета, не помня на коя мама бебенецето беше с бучка вътре в бузката  Thinking Чудех се дали сега детенцето е добре и какво се случва.

Днес за пръв път Боци се разплака като видя чужд човек. Бях в магазин за козметика. Продавачката ми е позната и взе да му се радва. Като писна онова дете, като сви джуките ! При вас как е ? Плашат ли се от чужди хора?  Thinking

Данче, най-накрая откри проблема. Дано сега всичко потръгне, та да си вземеш паричките  Peace

# 462
  • varna
Мисти, що се чудиш на Пина, и аз съм на такава схема - кърма+дохранване с АМ, че понякога и само АМ, като не ще да текне. Но определено след АМ заспива по-бързо и е по-спокойна. А за режима, то ясно, че не можеш дословно, и на мен понякога ми се разминават с по 30на мин до час времената, но като я помотая на ръце или я разсея с някоя дрънкалка, стават нещата, тя постепенно си свиква. Или я остави да пореве, все ще свикне.
Близначе, Ема на всички се хили и раздава усмивки, независимо познати-непознати, явно ще е такава контактна. Е, най-много се хили и гука на най-близките, дето ги вижда едва ли не всеки ден, но досега не е ревала на никого.

# 463
Близначе ти с тези два месеца също отпадаш от теорията, то първите 40 дни и Вики само спеше, но магариите са от 2-3 седмици, преди рядко се е случвало да ми прави мизерии, толкова им разбират главите в началото, като изключим моментите с коликите и обръщането на деня с нощта, яяяя тя си ги е правила и преди номерцата  Mr. Green Иначе нали ви се оплаках, на хората възрастните от другата маса, вчера рева, а на сестра си дето я вижда от дъжд на вятър редовно и реве на закачките  Laughing
Хера не се чудя, ама казвам, че на смесено хранене не се знае какво е, само дето и ти потвърждаваш, че децата на АМ са по-спокойни. Е това с 1 час време не е ли множко като разлика  newsm78

# 464
И въпреки всичко отричам тази теория  Mr. Green Звучи ми малко като зодиите - не може за всички да важи едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт