"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER-196.12

• 35 335
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • в очите на дъщеря си
Този епизод мн интересен и вълнуващ, ще чакам с нетърпение да започнем да превеждаме за да разбера кой какво си каза.

# 121
Този епизод мн интересен и вълнуващ, ще чакам с нетърпение да започнем да превеждаме за да разбера кой какво си каза.
smile3521

# 122
ей, как ми забива яко, а  рекламите върват без грам засе4ка #Cussing out
Браво на Яманчо, не знам какво каза, но го накара да се замисли. Много смело нашето момче Laughing
наистина сериозно се замисли. гък не каза Peace

# 123
И на мен ми е интересно. Peace

Судето щом я чух, че казва Яманджъм пред Мира и ми стана ясно, че работата е нагласена. Навън си показа рогата.

Много ми е кеф как Мерт се отнася към Елюл. Тя го приема тежко, защото не е свикнала да не й обръщат внимание,а да и се кланят. Laughing

Оркун да не открадне сега парите, какво шпионира там? Thinking

Временния рейтинг

22:00 - 22:15 #sbt #reyting'leri 1) FOX: 9.49 2) STAR: 7.3 3) SHOW: 4.48 4) KANALD: 2.98 5) TRT1: 2.57

# 124

Дано този път английския превод стане по-бързо. И аз нямам търпение.

# 125
И аз не разбрах Яман какво каза на дядото, но му даде да се разбере по изражението му. Предполагам е било нещо от сорта, че може да е беден, но е умен и въпреки грешките, които е направил знае цената на всичко.

22:15 - 22:30 #sbt #reyting'leri 1) FOX: 9.9 2) STAR: 7.46 3) SHOW: 4.46 4) KANALD: 3.29 5) TRT1: 2.91

# 126
Та така, най-накрая изгледах целувките им.
Като цяло според мен им се получиха, но не ме развълнуваха... Rolling Eyes най-вероятно, защото са още в началото и за първи път се целунаха, не знам, но така си мисля. Може би с напредване на сериите, ще се поотпуснат достатъчно, че да започнат да въздействат по-осезаемо на публиката.
Иначе, епизода ми е интересен и днес за първи път откакто започна сериала, очаквах епизода с интерес.

# 127
Колко беше ядосан Селим в началото на серията. Все една Яман му е син. Човек се ядосва така само на хората, на които наистина държи.

# 128
мерт е много сладък
преди заекваше като види приятелката, а сега се прави 4е не я вижда. много тежко го дава Mr. Green
Ми нали Яман така го съветваше една вечер край басейна у тях, а и така трябва да постъпва с Ейлюл. Голяма лигла е и как само се натиска на Яман, не усеща ли безразличието му не мога да разбера.

# 129
И на мен ми е интересно. Peace

Судето щом я чух, че казва Яманджъм пред Мира и ми стана ясно, че работата е нагласена. Навън си показа рогата.

Много ми е кеф как Мерт се отнася към Елюл. Тя го приема тежко, защото не е свикнала да не й обръщат внимание,а да и се кланят. Laughing

Оркун да не открадне сега парите, какво шпионира там? Thinking

Временния рейтинг

22:00 - 22:15 #sbt #reyting'leri 1) FOX: 9.49 2) STAR: 7.3 3) SHOW: 4.48 4) KANALD: 2.98 5) TRT1: 2.57
  bouquet

# 130
Оркун най-вероятно, ще открадне парите и, ще натопи Яман. Rolling Eyes

# 131
охо,тези двамата отново си партнират.

# 132
Сладури.

# 133
мерт е много сладък
преди заекваше като види приятелката, а сега се прави 4е не я вижда. много тежко го дава Mr. Green
Ми нали Яман така го съветваше една вечер край басейна у тях, а и така трябва да постъпва с Ейлюл. Голяма лигла е и как само се натиска на Яман, не усеща ли безразличието му не мога да разбера.
newsm10

# 134
Яман май е приет ли? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт