Време ни е за промяна -тема-151!

• 15 462
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Ииииииии, Вико, честито ти спане тогава  Hug  bouquet Голям кеф е, нали  Grinning
Ама нали условният рефлекс работи и рядко ми се случва да успея да спя през уикенда или по празници до толкова часа  Sad, а колко ми се искааааа  #Crazy

# 661
Добър ден.
Честит имен ден на всички с хубавото име Димитър  Laughing

Спете сега, че после като дойдат бебетата ще ходите перманентно недоспали  Whistling

# 662
  • софия
Привет ви!
Честит празник на всички Димитърци и Димитрини!
Аз пък хич не можах да спя и сега съм така   Tired

# 663
  • софия
днес ще си взимам Трътка  Party

# 664
  • София
днес ще си взимам Трътка  Party
да не избяга като си чуе името  Mr. Green

# 665
Добър ден   bouquet Честит имен ден на  Миеринковия мъж, на Бамба баткото и всички Димитрички и Димитровци  Mr. Green Да са живи и здрави, много щастие и късмет! Палци за Дейзи  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Шътко много се радвам за Трътколина  Heart Eyes Светле МБ от урина ли изследват или взимат някаква проба  Embarassed Аз не съм давала урина от нямам спомен кога, сигурно 10 години. Късмет Светле  Hug На всички приятен, слънчев и усмихнат ден  Hug Hug Hug
Шоко пропуснала съм за прегледа, иначе днес ми отговори Перси, контрола както ми казаха на спешния. Кръводарих, утре ще видим. Или чудо или да се свършва вече  ooooh!

# 666
излизам да хайманосвам интензивно. хубав ви ден

# 667
Наспах се  Hug Легнах си пак в 10:40 и сега ставам, чакам Пънчита, да пием кафе.... Blush
Честит празник на имениците и близките им, много здраве да ги споходи   bouquet
Мъжо одеве го пратих до мазето за буркани, връща се и ми докладва - "Имам чувството, че живеем 8 семейства и сме пред ядрена война - долу няма място вече от буркани по лавиците"  Mr. Green

# 668
Добър ви ден и честит празник на празнуващите!

Аз днес за обяд направих -свински вратни пържолки на скара+пържени картофки,от вчера имаше и чушки с доматен сос,та това ни беше като салатка.

# 669
  • софия
Светле, скоро свършва хубавото време  Naughty
явно ще идваме чак напролет на бебе и на теферич  Whistling Whistling

# 670
  • гр. София
Аз па се завърнах от разходка, а па оня отгоре не спира да тропа въпреки, че няма 16 часа.  #Cussing out
Джаско, стискам палци!  Hug

# 671
додох си. вънка е супер времето

# 672
Джаси  Hug продължавам да стискам палците  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 673
и аз митках по центуру - навън е лятоооооооооооо newsm68  Nature Sunny ей тъй много ми харесва. Дано се задържи още мъненко Peace макар че сутринта се бях присетила за еленчета и Коледа Crazy

# 674
другата седмица до 24 градуса го дават

Общи условия

Активация на акаунт