То не е като по филмите

• 52 464
  • 789
  •   1
Отговори
# 420
-Във филмите никога нямат апетит.

-В немските филми все имат замъци в провинцията.Много често някой мъж или жена решава да се засели в провицията и там среща любовта на живота си.

-В турските сериали главният герой винаги има холдинг.Мъжът не е мъж, ако няма холдинг.Само за един се сещам, който беше бедно момче, но се оказа, че баща му, който го е изоставил е богаташ.

# 421
-В турските сериали главният герой винаги има холдинг.Мъжът не е мъж, ако няма холдинг.Само за един се сещам, който беше бедно момче, но се оказа, че баща му, който го е изоставил е богаташ.

Те в Турция ако нямаш холдинг не ти издават лична карта.  Laughing

# 422
-В немските филми все имат замъци в провинцията.Много често някой мъж или жена решава да се засели в провицията и там среща любовта на живота си.

Ти си гледала само Розамунде Пилхер  Laughing Останалите пътуват със суперлуксозни кораби.

# 423
Пак само за филми говорите, а не за приложението им в живия живот Crossing Arms

Кой, кой, кой разказваше, че решили да правят секс на мивката (ама защо?!), пък тя, очевидно негледала тоя филм, взела, че се счупила, фаянсът нарязал задните части на главната героиня в живото представление и свършили в спешното.
Аз. bowuu
Обаче не на личен гръб, ами го знам от една моя позната, която работеше в Бърза Помощ.
Аз съм по-хитра, пробвала съм го на мивка, която не е фаянсова. Издържа ме!

# 424
Колкото до това, че дебелите били по презумпция добри - не е точно така. Просто по презумпция са добри тези, които изглеждат добри. Но то и в реалния живот на хората им е изписано на лицето що за птици са, стига да можеш да четеш.
Отделно по презумпция във филмите, винаги виновен е този, за който има най-малко подозрения и вече толкова сме свикнали с това, че след 20-та минута знаем кой например е серийния убиец.
Ех, сетих се за Коломбо.

Апропо, това с пастата за зъби го провах и със съвсем малко паста. Колкото "грахово зърно" -  пак ми се стича пяна от устата. Вече съм на 100% убедена, че онези във филмите изобщо не слагат паста или американските пасти са някакви по-особени.

# 425
Напоследък гледам много руски филми не само заради сюжета, но и ми е интересно как живеят днес руснаците. (Как живееха едно време – всички от моето поколение знаят прекрасно благодарение на петъчната руска телевизия.  Mr. Green)
Та, какво ми прави впечатление. Средностатистическият руснак живее в някакви олющени блокове от време оно, с мизерни, та чак гнусни стълбища. Всеки апартамент има външна метална врата, изработена в кръжок "Направи си сам". Всички врати имат шпионки, но никой не ги ползва. Ама сама жена, ама мъж се крие от врагове, звънне ли се - отварят. И ги убиват или пребиват, естествено. Явно шпионките са само за украса. (Или ги е страх да погледнат, щото а са погледнали, а са ги простреляли право през шпионката.)  newsm78
Независимо колко богати са хората и колко голямо е жилището им, децата винаги, ама винаги спят на диван. Рядко се вижда детска стая, но ако случайно има - детето пак спи на дивана.
Жилището може да е мизерна кочина, обитавана от най-долния алкохолик, но кухните винаги са разкошни. Ей, нагледах се на хубави кухни в руските филми! Така и не разбрах дали е някаква особеност на руснаците да имат кухни като от списания, или някоя яка фирма за кухненски мебели е спонсор на всичките им филми, ама е факт, че кухните им са страхотни.  Peace
За има-няма десетина години почти всички руснаци слязоха от ладите и москвичите и се метнаха на големи, мощни джипове. Ама иначе пак си живеят в олющените блокчета, понякога и само в стая в комуналка.
Нашата "демокрация" е 1:1 с тяхната. Като се почне от мутрите и приватизацията през 90-те, та се стигне до корупцията на всички нива сега. Абе, все едно са ни извадили под индиго! Crazy (Никакво съмнение няма къде и от кого е писан сценарият... С тази разлика, че при тях става въпрос за огромни суми и ресурси, докато нашето е... кокошкарски истории за жълти стотинки. Жълти, жълти, ама и някои нашенчета добре захлебиха, което си е право.)
И... Много пият тези хора, бе. Независимо кой какъв е и къде работи - влезе ли човек при него, първата работа след поздрава е да се извади шишето и чашите. Ама лекар бил, полицай, чиновник, мъж, жена... Пият по цял ден като смоци. Никаква политкоректност и цензура не могат да ги накарат да се откажат от пиенето, дори и във филмите.
Та често се чудя: тия хора, ако не пиеха и с тези богатства, които притежават, сигурно сега щяха да владеят целия свят - толкова напред щяха да са дръпнали.   Thinking
Ама - на, добре че пият и затова другите страни имат шансове да се развиват и да просперират.  Laughing

# 426
Напоследък гледам много руски филми не само заради сюжета, но и ми е интересно как живеят днес руснаците.

И на мен ми бяха много интересни описанията на Москва и на живота в Москва (панелки, метро, проспекти, кръчмички и ресторанти разни, 'затворен комплекс' за по-луксозни граждани...), докато четях "Патрулите" на Лукяненко. Описания на разкошни кухни не срещнах обаче.
В четвъртата част (ако не се лъжа) има и интересни описания от една затънтена азиатска република.

# 427
Аз си спомням, че и при нас беше много нормално - среща на разни шефове, задължително кафе с коняче. Иначе са си досущ като нас - и джипове, и панелки. Аз сега чета един пътепис за затънтени азиатски републики - интересно ми е, особено омразата към руснаците. А, и това - понаехали. всички се тълпят в Москва, но руснаците не са деликатни като нас и си го казват.  И все още има нещо като жителство.

# 428
Как'Сийке, наистина пият много.
В Германия живеех в едно общежитие, където имаше и хора от Казахстан мисля.
Като почнеха да запиват още от сутринта се почваше, а това се случваше доста често. И наистина гостоприемни бяха иначе - канеха ни всеки път, нищо че единия щеше да изяде един тиган в главата от моя милост, затова че си позволява прекалено много.
Пиеше се почти без мезе, нищо че жените им по цял ден кибичеха именно в кухнята и чоплеха семки докато някакъв буламач ( най-често чорба някаква) вреше на котлона. А, да не знам как бяха по твоите филми, но нашите женщини бяха винаги по пеньоар ( открийте разликите с типичната американска домакиня  Mr. Green).

# 429
Абе, това с пиенето и руския напредък - не се знае дали е въпреки или благодарение на Laughing

# 430
Ей, прииска ми се да гледам някой хубав руски филм Simple Smile

Сещам се за един много дебел злодей - Дейл Кита от "Монк" Simple Smile

# 431
Препоръчвам то комедията "Кин Дза Дза". Можеш да я гледаш онлайн направо от star07.in
http://star07.in/videogallery.php?video_id=231

# 432
Ей, прииска ми се да гледам някой хубав руски филм Simple Smile

Торентите са пълни с хубави руски филми - и стари, и съвременни. Имат страхотни нови филми, даже и сериали. Каквито искате - от екшъни до комедии и романтични сериали. 
И да не спамя повече - и в руските филми не е здравословно да си жена, дъщеря, гадже и т.н. на главния герой. Абе, като оставим настрана романтичните филми, жена да не си в киното.  Crossing Arms
Също така, ако случайно се намери някой некорумпиран милиционер или военен, ще го познаете по раздрънката жигулка и по това, че накрая го убиват. Така де, не може да дава такъв лош пример на децата! Ама герой бил, с над 5 кг ордени и медали - никакви такива! Да мре и да не мъти главите на младежта с разните му там идеали и други подобни.  Naughty
Друга класическа сцена е когато добрите тръгнат да преследват някой лош - винаги, ама винаги ги спират катаджии. По-люти и корумпирани даже от нашите. И трябва или да извадят кеш, или да звъннат на шефа - да свидетелства, че са от службите и да ги пуснат безплатно.  Mr. Green

ПП Мога да препоръчам заглавия, ама не му е тук мястото...

# 433
Препоръчвам то комедията "Кин Дза Дза". Можеш да я гледаш онлайн направо от star07.in
http://star07.in/videogallery.php?video_id=231

Мерси за предложението Simple Smile

Разбира се, че ако се разтърся малко по-сериозно, ще намеря какво да гледам Simple Smile

# 434
Разбира се. Колкото и да търсиш, обаче, няма да намериш по-голяма руска класика от серията - "Особености на руския риболов".

Общи условия

Активация на акаунт