То не е като по филмите

• 52 645
  • 789
  •   1
Отговори
# 435
Хехе, как`Сийке! Не съм гледала скоро руски филми, но им прави чест на руснаците, че си показват кочинката и мизерийката, както пишеш. Щото и целокупното българско население живее в подобни условия, но ако гледаш български филми, ще останеш със съвсем грешно впечетление. Все в едни големи апартаменти, луксозно обзаведени, се подвизават главните герои или пък в големи къщи с два декара двор с английска градина! Последното, което гледах е как начинаеща журналистка кара мини купър.  Grinning

# 436
А, то ако се съди по българските филми, ние проблеми си нямаме. Освен расизъм, ксенофобия и скинари, други проблеми си нямаме ни-как-ви!  Naughty

# 437
  • До хладилника, който обичам
Това е изобщо клишето в българското кино. Там главните герои са винаги с отчетлива дикция, даже тези от улицата, престъпниците, абе - всички.
Няма някой да ти говори на нормален ежедневен жаргон, даже рутинното "копеле" и "майна" така произнасят, че човек се чувства като на чай с кралицата.

# 438
Хехе, как`Сийке! Не съм гледала скоро руски филми, но им прави чест на руснаците, че си показват кочинката и мизерийката, както пишеш. Щото и целокупното българско население живее в подобни условия, но ако гледаш български филми, ще останеш със съвсем грешно впечетление. Все в едни големи апартаменти, луксозно обзаведени, се подвизават главните герои или пък в големи къщи с два декара двор с английска градина! Последното, което гледах е как начинаеща журналистка кара мини купър.  Grinning

Това всичкото е заради продуктовото позициониране.

Не им знам кухните на руснаците по филмите, но 2011 ходих в Москва и Подмосковието и видях изобилие от Лади и Москвичи Алеко.  Laughing В две къщи ходих на гости, нямаше хубави кухни. Нищо хубаво нямаше. Единият беше на човек, който има химически завод, в България притежава луксозни имоти. Но това там няма значение, цената на повечето апартаменти почва от 1 милион долара.  Mr. Green Химикът каза, че ако го пусне за продаване за 800 000 веднага ще го вземат, ако поизчака и над 1 милион може.
http://www.beatrix.ru/en/buy/mayakovskaya-apartments/

В нова хубава кооперация квадратния метър е 20-25 000 долара.  Crazy
http://www.beatrix.ru/en/services/item.php?id=4302
http://www.beatrix.ru/en/services/item.php?id=4276

Та последна грижа са им кухните на руснаците.

# 439
  • До хладилника, който обичам
Последен офтопик за руснаците - там наем на 1-2стаен (малък, да речем 50 кв.м.) в столицата е примерно $6000. На обикновен соц апартамент, а не на т.нар. евроремонт. С тези пари идват тук, наемат си друго жилище и си живеят спокойно - без да работят.

# 440
Ама сте всичкииии.....все кусури намирате. Я си припомнете представленията само преди стотина години и си отбележете ,че никой не е протестирал срещу Крали-Марковите мустаци на"героинята",  пък вие сега...големи претенции, голяма работа Laughing
П.П. То аз правилно постъпвам като рядко сядам да гледам филм...

# 441
  • Под гъбата
Ох, успокоих се  Crazy, мислех си, че само аз съм сбъркана и не ги разбирам тия неща  Mr. Green
Не си само ти Mr. Green

# 442
В руските филми всеки е готов със забавен музикален номер
поне един път във филма.

# 443
  • Варна
Много хубава тема.
Как пък никой не знае как да светне лампите в тия филми със страхотиите, че и с криминалните разследвания. Чува мотащата се из дома главна героиня, че нещо става в мазето. Взема в ръчица едно малко фенерче, на което му свършва на третото стъпало батерията и отива да я заколят или каквото там ще я правят. Тия мазета нямат ли електричество.
Или пък в От местопрестъпланието. Отиват на оглед посред бял ден, навън грее ярко слънце, а да ама в къщата дето са пердетата спуснати и те вместо да светнат лампите палят фенерчетата и се почва едно откриване на косми и влакна на 20 ватови крушки.
Другото любимо ми е с 5 месечните новородени, които после като ги приберат в къщи си пият спокойно млякото и спят всичкото необходимо време, за да могат родителите им да си живеят живота.

# 444
  • Ланкър, планините Овнерог
Децата винаги си лягат в осем и половина и когато ги накажат да си ходят в стаята, почти не протестират. Също много бързо прежалват починалата си майка, има-няма за две-три месеца и много се радват за баща си, когато им доведе мащеха, и я заобичват също като майка си. Също и "тя  ни гледа отгоре и би искала всички да сме щастливи".

Освен, че заспиват рано, обикновено една целувка по челото за лека нощ е напълно достатъчна. Най-много да е имало четене на приказка преди това. Как пък един път не ми се е случило  Crazy

# 445
# 446
  • София
Като заговорихте как се събуждат сутрин героите, та винаги се сещам как в "Шепот от отвъдното" мацката си лягаше вечер със стегнат сутиен, очна линия, перфектна прическа и театрално затваряше очи...и така се и събуждаше, сякаш не е мръднала цяла нощ  Wink

Но пък най-много се смея как след"гореща" сцена освен Г-образния маршаф, мъжът става едва ли не по дънки, а мацката е поне по сутиен, ако не и отгоре със сатенено комбенизонче. И то при положение, че четвърт минута преди това са пъшкали страстно и двамата  Joy

# 447
Мда, преди малко гледах един супер сладникаво-блудкав филм за някаква сватба със всите известни американски звезди накуп. Та там имаше една уж много неначесана мадама, която си падаше леко ексхибиционист и още на втората си поява се показа дибидюс гола, а после на сцената в леглото и двамата с младежа бяха целомъдрено загърнати с чаршаф запретнат под мишниците, така че от врата надолу да не се вижда нищо.

И аз се чудя как така спят и се сексят цяла нощ без косата им да мръдне и на йота, докато аз редовно се събуждам във вид на ритана зелка в главата. И то дори в случаите, когато не е имало секс, та камо ли бурен.

# 448
Като заговорихте как се събуждат сутрин героите, та винаги се сещам как в "Шепот от отвъдното" мацката си лягаше вечер със стегнат сутиен, очна линия, перфектна прическа и театрално затваряше очи...и така се и събуждаше, сякаш не е мръднала цяла нощ  Wink

Но пък най-много се смея как след"гореща" сцена освен Г-образния маршаф, мъжът става едва ли не по дънки, а мацката е поне по сутиен, ако не и отгоре със сатенено комбенизонче. И то при положение, че четвърт минута преди това са пъшкали страстно и двамата  Joy
Е те си падат явно по викторианския секс - нощници със специални дупки  Laughing

# 449
ПОнякога гледам "Теория за големия взрив" и се чудя дали е възможно в реалния живот да съществува дълго същество като Шелдън Купър. Колкото и да е забавен в сериала, все си мисля, че подобни деца  майките биха ги удушили още като пеленачета.

Общи условия

Активация на акаунт