То не е като по филмите

• 52 643
  • 789
  •   1
Отговори
# 450
  • Ланкър, планините Овнерог
Като иде реч за блудкави филми, се сетих как на финала на гадните романтични филми, когато най-сетне се вземат младите, сите ора наоколо ръкопляскат  ooooh! и гледат снизходително, одобрително

# 451
  • Варна
Мен пък ме кефи как филмовите мацки винаги си остават мацки. И когато ги гони сериен убиец, и когато се налага да изорат бащината нива, да не говорим за баналното отскубване от лапите на диво животно.
Пример са ми, да ви кажа.

# 452
Нали, особено докато ореш  hahaha
Тази Скарлет явно дълбоко ви е залегнала като пример за подражание. Май само за нея мога да се сетя в такава сцена и може би Никол Кидман в "Студената планина".

Аз бащини ниви не съм орала, но съм бачкала в оранжерии. Ако се бях държала съвсем като мацка, щях да остана без работа и гладна. Та затова се държах като пич, доколкото мога. Колко можеш да си мацка, докато си омазана с кал до уши? Спомням си, че гледах да не се тъпча на обяд и ми се караха, че не ям и че не се нагъзвам като клякам, защото така е по-удобно. Та сигурно в техните очи може и за мацка да съм минавала  Laughing

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 21:49 от Анонимен

# 453
и класиката, как на сватбата, точно преди да кажат заветното "да" се появява любовта на живота.

# 454
Мен пък ме кефи как филмовите мацки винаги си остават мацки. И когато ги гони сериен убиец, и когато се налага да изорат бащината нива, да не говорим за баналното отскубване от лапите на диво животно.

И се събуждат гримирани Simple Smile

# 455
И бягат, и се бият с 15 см токчета.

# 456
  • Варна
И бягат, и се бият с 15 см токчета.
Затова ги уважавам много.

# 457
Човек може да прави неимоверно много неща с 15 см. токчета, ако недай си боже му се наложи.
В моя списък влизат гонене на влак и тичане по релсите и газене на угар и стърнища високи до кръста ми  Laughing

# 458
20 минути бърз ход с 15-сантиметрови токчета по тукашните улици и ще съм готова за параолимпийските игри.

# 459
Човек може да прави неимоверно много неща с 15 см. токчета, ако недай си боже му се наложи.
В моя списък влизат гонене на влак и тичане по релсите и газене на угар и стърнища високи до кръста ми  Laughing

При мен + залавяне с цел спасавяне на три броя подрастващи кученца, изпитващи див ужас от хора- в кален двор на разкопана градина  Crazy Бях и с бяла риза, за разкош  Laughing

# 460
Хахах, Елиас  Joy Joy

# 461
Аз пък така се размазах с едни 15 см токчета гонейки автобуса, за да отида на изпит, че и автобуса, специално спря пред калната локва, в която лежах, за да се кача, а и изпита ми дадоха от съжаление, сигурно Simple Smile)) . Куцах много време след това.

# 462
Аз пък така се размазах с едни 15 см токчета гонейки автобуса, за да отида на изпит, че и автобуса, специално спря пред калната локва, в която лежах, за да се кача, а и изпита ми дадоха от съжаление, сигурно Simple Smile)) . Куцах много време след това.

Joy Joy Joy Joy

# 463
Аз пък уважавам на филмовите мацки и друго- може  да са загубени в гората или необитаем остров за дълго, мръсни, кални, чорлави, но маникюрът им не е мръднал. Е как се получава това, се питам при всеки такъв филм.

# 464

Никога обаче не става collateral damage. Ако има лабрадор и негър,
ясно кой ще го отнесе.

Темата далеч не съм я изчела цялата, но имам забележка! Laughing
Понякога немската овчарка умира преди негъра. Справка - I am legend с Will Smith.
Вярно, че е главен герой, ама убиха кученцето... Sad

Общи условия

Активация на акаунт