То не е като по филмите

• 52 690
  • 789
  •   1
Отговори
# 240
Като подадат бебенцето на родилката за първи път е чистичко и красивичко. Не съм майка, но от приятелки знам, че това не се случва точно по този начин.
И родилката гушка новороденото за първи път а то се кокори и е поне на 3,4 месеца.

# 241
  • София
Тя като ми разказваше и аз влязох в историята, и мен ме побиваха тръпки  Laughing На една НГ ходихме в хижа Планински Рай, намира се до Белоградчик някъде. Беше ми ло, стигаме до село Чупрене в подножието на планината и идва хижара да ни качва горе с една Уазка..дърта, дърта  Laughing  
Натоварваме се, а вътре смърди на бензин, та не се трае.Много миришеше, наистина трудно се дишаше и открехнахме някакво малко прозорче отзад, да може да влиза въздух.Катерим се ние нагоре, а аз толкова вкисната, а и ме страх, защото в хлъзгаво и има 1 метър сняг.Повтарях непрекъснато-искат да ни задушат тук, да изпаднем в безсъзнание, а горе ще хранят нещо с нас  Laughing " По едно време явно миризмата ни дойде в повече и започнахме да се хилим неудържимо, да ни боли глава.  
Винаги пътуваме така групово и все се губим или попадаме при странни хора. И аз винаги намилам"Сега ще изскочи психопата и ще ни разцепи черепите"  Laughing
 Имаме тук и в Люлин едни високи блокове и се носят легенди за убийства на най-високите етажи.Редовно разказвам няколко такива истории като сме в тъмни и тихи сгради.

# 242
Самото раждане по филмите изглежда като нещо супер лесно и просто. И не отнема повече от 3-4 минути. Ясно е,че няма да отделят часове за да покажат как главната героиня ражда,ама все пак..

# 243
Самото раждане по филмите изглежда като нещо супер лесно и просто. И не отнема повече от 3-4 минути. Ясно е,че няма да отделят часове за да покажат как главната героиня ражда,ама все пак..
Сигурно не си гледала раждането на д-р Куин Лечителката т.е. как тя раждаше.

Ако ви е страх, не запалвайте козче някъде на скритичко  и не правете секс, че обикновено те първи дават фира.

# 244
  • До хладилника, който обичам
А в кримките - специалистите с години и години не са разрешили заплетения случай. Главният герой - прозорлив лаик - от половин дума и с един поглед схваща каква е работата.
В реалния живот лаиците гледат тъпо, а често и специалистите Mr. Green

# 245
А в кримките - специалистите с години и години не са разрешили заплетения случай. Главният герой - прозорлив лаик - от половин дума и с един поглед схваща каква е работата.

И също хората от ФБР обикновено са някакви тотални смотаняци и добре, че е кварталното ченге, за да им покаже как стават нещата  Wink

# 246
  • на село
Като подадат бебенцето на родилката за първи път е чистичко и красивичко. Не съм майка, но от приятелки знам, че това не се случва точно по този начин.
И родилката гушка новороденото за първи път а то се кокори и е поне на 3,4 месеца.
За това поне има логично обяснение. Доколкото помня от прочетено /не съм се търси сега/, има долна граница на възрастта при наемане на бебета - статисти или герои във филми.

# 247

И също хората от ФБР обикновено са някакви тотални смотаняци и добре, че е кварталното ченге, за да им покаже как стават нещата  Wink

Именно. Mr. Green Но най-готино е персонажи от типа на Рамбо и ролите на Шварценегер които побеждават сами цяла армия от обучени войници. При това ранени,въоръжени само с пистолет,няколко гранати и нож. Как да не се възхитиш. Grinning

# 248
В един стар филм за Джеймс Бонд като беше увиснал да го бесят на едно въже и вече съвсем нямаше накъде, той си включи шпионския часовник, откъдето се показа нещо като кръгъл нож, който автоматично преряза въжето.
А във филма за манастира Шао Лин пък един монах само приклекна и скочи на около десет метра нагоре!

# 249
  • Пловдив
Освен, че никой не ползва мишка във филмите, когато търсят нещо в интернет, веднагически се отваря търсената страница. Няма гугле, няма 987654334567 съвпадения със зададените думи. И няма никакво значение, дали е сайта на НАСА, ЦРУ, ФБР или друга някаква там агенция - влиза се като във фейсбук.
Изобщо хамериканския нет е много по-услужлив от нашенския.

# 250
Именно. Mr. Green Но най-готино е персонажи от типа на Рамбо и ролите на Шварценегер които побеждават сами цяла армия от обучени войници. При това ранени,въоръжени само с пистолет,няколко гранати и нож. Как да не се възхитиш. Grinning

Да бе, чичко Брус се справя сам и невъоръжен. Справка - Умирай трудно  Mr. Green

# 251
  • Пловдив
Ааааа и Чък Норис моля, моля.

# 252
Ааааа и Чък Норис моля, моля.

Да бе, ама във един филм Брус Лий преби до смърт Чък Норис.

# 253
Как без Чък Норис Laughing той е непобедим.

Нещо,което е типично за филмите на Ван Дам. Финалната сцена,бие се с много силен противник и е разбит,окървавен и изпочупен отвсякъде. Но си спомня думите на своя учител,или нещо друго и със сетни сили се изправя и направо разказва играта на лошия. Който изглежда значително по-свеж и в добра форма.

# 254
  • Пловдив
На мен любимо във филмите ми е как , когато примерно лошият гони добрите,
или се бият,абе изобщо в по-заплетени ситуации - винаги вали дъжд.

Когато спешно някой трябва да се обади - телефонът винаги е извън обхват.

Когато боядисват - било стена,било ограда или нещо друго - задължително
са изцапани по лицето.

Жената след секс задължително спи с ризата на мъжа.

Той и се обяснява пред много хора,на обществено място и накрая всички им ръкопляскат.

Общи условия

Активация на акаунт