То не е като по филмите

• 52 683
  • 789
  •   1
Отговори
# 255

Как без Чък Норис Laughing той е непобедим.

Аз също си мислех, че е непобедим, докато не видях Брус Лий да го пребива в присъствието на една котка. Това просто срина целият ми сигурен свят. Единствената ми надежда вече е в Бойко Борисов.

# 256
Освен, че никой не ползва мишка във филмите, когато търсят нещо в интернет, веднагически се отваря търсената страница. Няма гугле, няма 987654334567 съвпадения със зададените думи. И няма никакво значение, дали е сайта на НАСА, ЦРУ, ФБР или друга някаква там агенция - влиза се като във фейсбук.
Изобщо хамериканския нет е много по-услужлив от нашенския.

Защото не могат да покажат логото на Гугъл ако нямат разрешение за това ! Обикновено използват някаква измислена търсачка.

А за "новородените" бебета, закона в САЩ, а и на други места забранява да се използват новородени в снимките, трябва да са на поне 15 дни.

# 257
Не е пробем да избягаш от затвора или лудницата, стига да поискаш. Дори да стрелят по теб, пак няма страшно, защото не улучват никога.

# 258

Как без Чък Норис Laughing той е непобедим.

Аз също си мислех, че е непобедим, докато не видях Брус Лий да го пребива в присъствието на една котка. Това просто срина целият ми сигурен свят. Единствената ми надежда вече е в Бойко Борисов.

Вярно,че Брус Лий му разказа играта в един стар филм. Това май е и единствения случай в който някой е победил Чък Норис. Grinning

# 259

Ако ви е страх, не запалвайте козче някъде на скритичко  и не правете секс, че обикновено те първи дават фира.

Но докато има поне един негър, сте в безопасност. Него първи го яде
ламята...

# 260
Значи нашият квартал е станал сравнително безопасно място, наскоро заселиха някакви негри в общинските общежития.

# 261

Ако ви е страх, не запалвайте козче някъде на скритичко  и не правете секс, че обикновено те първи дават фира.

ламята...
Ако в един филм няма и няма как да бъде ситуиран негър (географски и исторически), то правим негър най-слабо популярния герой - например Орфей.

# 262
  • София

ламята...

И аз това съм го забелязала.

Освен това чувала съм, че имало закон - на 10 бели да има по 1 черен във филмите.

Обаче ако има филм само с черни няма проблем да няма бели.

# 263
Ред на загиване на героите:

- черен
- к*рвичка
- прекалено нахакан
- наплашеният герой

Накрая оцеляват:

- Невинното момиче
- Приятелят й, или Находчивото момче, което
знае нещо за заплахата и намира цаката

# 264
А, и още едно хипер странно нещо: семейството си купува
къща, вътре се гонят прилепи, ужас. Обаче си заживяват
ей така без основно чистене, с каквито завеси са сварили,
дори лягат по леглата, които са оправени и с чаршафи.

# 265
А, за къща се сетих - купува съпругът къща по интернет, не е ходил дори да я види. Съпругата пък разбира за къщата чак като стигнат с багажа до нея. Влизат вътре и заживяват тутакси.

# 266
  • Пловдив
..............................................
Ако в един филм няма и няма как да бъде ситуиран негър (географски и исторически), то правим негър най-слабо популярния герой - например Орфей.

Ооооо да, това още не мога да го преглътна.
И като цяло, ако не са Сидни Поатие Морган Фрийман, Дензъл Уошингтън, чернокожите във филмите са откачалки, странни, големи плямпала и често наистина първи си го отнасят.

# 267
Филмовият герой оставя коня си, без да го върже или спъне-
и после си го намира на същото място.

# 268
Можем да изготвим план за оцеляване при попадане във филм на ужасите:
1. А дано не сте негър.
2.А дано не сте к*рвичка.
3.А дано банята ви е с прозорец.
4.Не се къпете в мотел, в който има психопат.
5. Не разчитайте на Чък Норис...

# 269
  • София
Хубавите неща в живота не са като по филмите, но лошите или съвпадат, или са още по-ужасни.

Общи условия

Активация на акаунт