То не е като по филмите

• 52 636
  • 789
  •   1
Отговори
# 465
секс във вана ...секс в морето....някакси не става като хората.

Абе то изобщо със секса е така - докато го правиш си мислиш "ох, колко ми е гот", а след завършека си викаш "мдам, май няма да се излъжа скоро". Joy

# 466

Никога обаче не става collateral damage. Ако има лабрадор и негър,
ясно кой ще го отнесе.

Темата далеч не съм я изчела цялата, но имам забележка! Laughing
Понякога немската овчарка умира преди негъра. Справка - I am legend с Will Smith.
Вярно, че е главен герой, ама убиха кученцето... Sad
Еййй, значи и други са забелязали как винаги негрите първи дават фира по американските филми Laughing
Сега, откакто имат черен президент обачеееее.... Навъдиха се доста филми, в които баш негър слагат да играе президент или поне шеф! Ма, много са предвидими в някои отношения!
Сега азиатците първи оттичат. Видиш ли китаец, очаквай да го затрият скоро.

Във филмите на ужасите, винаги някакъв психопат, който им има зъб на семейтвото утрепва кучето или бащата, който е обсебен от дух, ненамерил покой /защото къщата, в която наскоро са се нанесли е построена върху индианско гробище/ убива първо кучето.

Друг редовен номер е точно минавайки през влакови релси, косата гасне и в послеееееедния момент запалва и се отървават невредими.

# 467
  • София
Когато нашият герой трьбва да се качи на ринга, винаги в началото го смилат от бой, той се държи като девица, а после го хващат бесовете, той се стяга и бой, бой, бой по лошия! И, разбира се, винаги мацката на шефа го сваля, а той я отблъсква.

# 468
Гледайте северно европейско кино. Коефициентът на интелигентност се смъква значително по-малко Simple Smile).
Инспектор Валандер тъкмо намери девойката и уж я скри, а докато говореше по телефона някой я уби.
А "Черната книга" гледали ли сте?

# 469
  • Пловдив
Гледайте северно европейско кино. Коефициентът на интелигентност се смъква значител
А "Черната книга" гледали ли сте?
Секса с прасето.

# 470

ясно кой ще го отнесе.

Понякога немската овчарка умира преди негъра. Справка - I am legend с Will Smith.

От друга страна има много малко чернокожи вампири и зомбита.
Прекалено навява асоциации с вуду. Повечето зомбита са бели-
щото бледото е страшно. Черното зомби не може да е синкаво-бледо...

# 471
Гледайте северно европейско кино. Коефициентът на интелигентност се смъква значително по-малко Simple Smile).

Аз си падам по скандинавско кино, но датските колеги казват, че филмите им са embarrassing.  Laughing Особено засрамени се чувстват от Royal Affair.  Whistling

Аз много се чудя на закуските по филмите. Не мога да разбера какво е това да станеш и да почнеш да мухаш яйца, меса, сокове, хлебища ... И изведнъж всеки си грабва по нещо от масата и хуква по задачите, дояждайки си по пътя. Кой прибира след тях?  Thinking

А гафовете във филмите забелязвате ли ги? Разни папки по бюрата мистериозно си сменят цветовете например. В един филм героинята се обличаше, т.е. надяваше няколко блузи една върху друга. Някой чукаше на вратата и подвикваше да побърза и накрая тя като отвори вратата беше облечена с различна от последно облечената блуза. Хари Потър пък в две последователни сцени го показаха с различни тениски. Първата беше гладка отпред, втората беше с копчета. В Спайдермен една лампа полетя от рафта по време на боя, но след няколко секунди пак беше на рафта. И много други такива. В Карибски пирати на кораба имаше човек от снимачния екип. С бяла тениска и съвременна шапка.  Laughing

# 472

Аз много се чудя на закуските по филмите. Не мога да разбера какво е това да станеш и да почнеш да мухаш яйца, меса, сокове, хлебища ... И изведнъж всеки си грабва по нещо от масата и хуква по задачите. Кой прибира след тях?  Thinking

Как кой? Прислужницата/чистачката.

# 473

Аз си падам по скандинавско кино, но датските колеги казват, че филмите им са embarrassing.  Laughing Особено засрамени се чувстват от Royal Affair.  Whistling

Аз много се чудя на закуските по филмите. Не мога да разбера какво е това да станеш и да почнеш да мухаш яйца, меса, сокове, хлебища ... И изведнъж всеки си грабва по нещо от масата и хуква по задачите, дояждайки си по пътя. Кой прибира след тях?  Thinking

Да, именно скандинавското ми е фаворит, но и английските дететктивски филми ми харесват много.
А тази закуска е разкошна, но е лукс Simple Smile. Не я ядат всеки ден Simple Smile.

# 474
Аз като чуя скандинавско кино и се сещам за един филм с Бьорк и един на Ларс фон Триер. Определено не съм фен.

# 475

Аз много се чудя на закуските по филмите. Не мога да разбера какво е това да станеш и да почнеш да мухаш яйца, меса, сокове, хлебища ... И изведнъж всеки си грабва по нещо от масата и хуква по задачите. Кой прибира след тях?  Thinking

Как кой? Прислужницата/чистачката.

Това са средностатистически семейства със златен ритривър и бяла оградка. Каква прислужница? Ако я има, явно е зад кадър.  Mr. Green

# 476

Това са средностатистически семейства със златен ритривър и бяла оградка. Каква прислужница? Ако я има, явно е зад кадър.  Mr. Green

То в тия средностатистически семейства жената винаги е домакиня и си стои вкъщи. Все ще успее да раздигне една маса, ако не е Пеги Бънди.

# 477
А не, не. Жената има кариера и сутрин снове между тигана и мивката облечена в костюм с пола. Преди края на закуската още целува всички и бяга по задачи. Понякога мята децата в джипа и ги вози преди работа, понякога мъжът я върши тази дейност. Домакините по филмите останаха назад в годините като че ли.

# 478
  • Майничка
...А гафовете във филмите забелязвате ли ги? ...

Гледам да не се вторачвам много, откакто съзерцавах от първи ред как прабългарите на Аспарух газеха из едни поля с царевица. Laughing

# 479

ясно кой ще го отнесе.

От друга страна има много малко чернокожи вампири и зомбита.
Прекалено навява асоциации с вуду. Повечето зомбита са бели-
щото бледото е страшно. Черното зомби не може да е синкаво-бледо...
hahaha Затова пък имаше черен Орфей  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт