То не е като по филмите

• 52 613
  • 789
  •   1
Отговори
# 660
  • n/a
Уцеленият медальон ме подсети ...
Каквито и да премеждия да е преживял
героят, минал през вода и огън, накрая
вади от джоба цяла-целиничка, суха и
неповредена пура и я запалва ... (да, и
му се намира с какво, е, не чак толкова
нагло, че да си носи и ножче за срязва-
не на върха  Mr. Green)

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 09:47 от Лоана

# 661
  • Пловдив
Уцеления медальон ме подсети ...
Каквито и да премеждия да е преживял
героят, минал през вода и огън, накрая
вади от джоба цяла-целиничка, суха и
неповредена пура и я запалва ... (да, и
му се намира с какво, е, не чак толкова
нагло, че да си носи и ножче за срязва-
не на върха  Mr. Green)
Чарли Шийн и Клинт Истууд се подпряха на лентата за багаж и имаха по една пура. Обаче нямаше кибрит Simple Smile

# 662
  • n/a
Уил Смит, при все чутовна борба с извънземното
имаше и здрава пура, и нещо-с-което-да-я-запали  Mr. Green

# 663
Преди 2 дни гледах Гравитация. Там главната героиня (Сандра Бълок) беше прекарала около 2 седмици в Космоса, но това не пречеше да е с перфектен, лек, ежедневен грим  Grinning
А след като се върна на Земята и стъпа боса във водата беше с перфектен педикюр  Outta Joint

# 664
Уил Смит, при все чутовна борба с извънземното
имаше и здрава пура, и нещо-с-което-да-я-запали  Mr. Green

Това е щото си я къткаше като рожба.  Naughty

А след като се върна на Земята и стъпа боса във водата беше с перфектен педикюр  Outta Joint

Това е нищо в сравнение с перфектния педикюр на една зомбоубийца, която загина трагично. Това апокалипсис, това липса на течаща вода, няма значение - ноктенцата на краката ѝ бяха идеални. Непростима грешка точно за тази продукция, ама ще им простя, въпреки това.  Laughing

# 665
Когато добрият разобличи пъкления план и хване натясно лошия, цялата полиция, ФБР, специални части и армия стоят чинно отвън, докато добрият начука канчето на злодея. Може би някой подслушва на вратата, за да разбере и даде знак кога точно нашият герой е приключил с остроумията и е време да нахлуят и да арестуват престъпника Grinning

# 666
 Когато има игра на покер или изобщо някакъв вид хазарт, нашият герой изгубва всичко, но с последната си карта, чип, жетон , монета- си връща всичко, че и отгоре. Явно сценаристите не познават истински комарджии.

# 667
Kaто заговорихте за лягането и ставането с перфектен грим и визия на героините по филмите, си спомних, че преди известно време гледах филм(приятна романтична комедия по спомен, но заглавие не помня), та там героинята се измъкваше рано, рано от леглото, докато избраника спи, тихичко се затваряше в банята, оправяше си косата, грима, малко паста за зъби и т.н., оправяше си фасона с една дума и пак така тихичко си лягаше до него, след което Он кат сЪ събуди оставаше очарован от свежестта и уханието и.  Laughing Wink Laughing

# 668
Kaто заговорихте за лягането и ставането с перфектен грим и визия на героините по филмите, си спомних, че преди известно време гледах филм(приятна романтична комедия по спомен, но заглавие не помня), та там героинята се измъкваше рано, рано от леглото, докато избраника спи, тихичко се затваряше в банята, оправяше си косата, грима, малко паста за зъби и т.н., оправяше си фасона с една дума и пак така тихичко си лягаше до него, след което Он кат сЪ събуди оставаше очарован от свежестта и уханието и.  Laughing Wink Laughing
Ам'чи вие не правите ли така?  Wink Wink Wink

# 669
Ам'чи вие не правите ли така?  Wink Wink Wink

Ам'чи нье, нье съм се сещала, щот съм си мислела, че все съм си красива Flutter.... Laughing Laughing Laughing ... Ама и избраници, нека мА види в най лошата светлина и ако пак е с мене, значи е моя човек... Peace ... Пу-пу... Wink

# 670
Аз съм забелязала, че по филмните с танци, прическите и грима са циментирани! И не мръд-ват! (На репетиции, както и на конкурси.)
Никоя няма след 2-3 часа мръсни, бурни танци, да се зачерви, запоти и запръхти кат' мамут - след чарлстон маратон... Crazy (Най много, Т-зоната да лъсне, ама за кадър-два, не повече.)

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 16:01 от Flip Flop Fantasy

# 671
Когато има игра на покер или изобщо някакъв вид хазарт, нашият герой изгубва всичко, но с последната си карта, чип, жетон , монета- си връща всичко, че и отгоре. Явно сценаристите не познават истински комарджии.
Това сигурно е мечтата на всеки комарджия,  Laughing която се случва само по филмите  Laughing

# 672
  • където ми харесва
Добре че моите не ги срещам случайно и нямам изненадващи еротични случки, че докато ми смъкне бодито, памучните боксерки...отиде всичко на кино.

Според мен точно тези, които не са застраховани срещу случайни еротични случки, носят високи черни чорапи. За да крият космите на краката, които няма какво да се лъжем, поникват при липса на редовни еротични случки. Освен при ССФ, която само заради себеуважението ги маха винаги, даже цяла зима да ходи с панталон и да не види мъж.
Или заради собствения си комфорт?

# 673
Леле, вчера се загледах в "Скрити доказателства". Там две мацки (от ФБР май) веднага успяха да получат достъп до данните за потребителите в някакъв сайт за залагания, без искане на разрешителни и т.н., за няколко секунди успяха да открият приликата между чатовете на два акаунта измежду всички регистрирани и да установят, че принадлежат на едно и също лице. После пак за няколко секунди успяха да установят, че IP-адресът, от който е играло лицето, е регистриран на Джон Смит (къде ти динамични IP-та и пр.), който пък преди месец се е бил регистрирал в някакъв хотел.

# 674
Това сигурно е мечтата на всеки комарджия,  Laughing която се случва само по филмите  Laughing
То не че е чудо невиждано да спечели...но да спечели и да си тръгне Stop

Общи условия

Активация на акаунт