То не е като по филмите

• 52 634
  • 789
  •   1
Отговори
# 645
Някой от вас има ли телефон, на който съобщенията се изписват с огромни, камера френдли букви на екрана при получаване автоматино, без натискане на бутони?
да. Един мой познат имаше такъв. Чела съм му съобщенията почти без да искам. Може да е въпрос на софтуер.

# 646
 И аз съм чела така без да искам, дадоха ми да заредя един телефон и при включването изписа съобщение Sad

# 647
  • Sofia
Някой от вас има ли телефон, на който съобщенията се изписват с огромни, камера френдли букви на екрана при получаване автоматино, без натискане на бутони?
да. Един мой познат имаше такъв. Чела съм му съобщенията почти без да искам. Може да е въпрос на софтуер.

Въпрос на настройки е. От личен опит Wink Виждаш съобщението и да не искаш  Whistling

# 648
  • California
Смартфоните са така повечето.

# 649
  • Пловдив
Ей, това не е като по филмите  Laughing я да се върнем към безсмъртните мачовци и безупречните жени  Laughing

# 650
  • София
Радиацията верно за нищо я нямат. Всеки път ми е много смешно как Индиана Джоунс в последния (май) филм се скри в някакъв уж оловен хладилник и оцеля след ядрения взрив.

# 651
Аз като си легна с грим /случвало се е  Mr. Green/ , на сутринта очите са ми подути, в лицето приличам на панда, а калъфката е цялата в черни петна.  Crossing Arms
По филмите са перфектни.

# 652
Аз като си легна с грим /случвало се е  Mr. Green/ , на сутринта очите са ми подути, в лицето приличам на панда, а калъфката е цялата в черни петна.  Crossing Arms
По филмите са перфектни.

И не си мият зъбите сутрин Naughty

# 653
По филмите са перфектни.

И аз искам да се събудя сутрин с перфектна коса и грим, ама йок.
На мен ми е любимо как най-голямата грозотия в един момент се превръща в уникална красавица спечелва някакъв псевдо принц/играч на футбол/ куотърбек (ужасна е тая дума) и те заживели дълго и щастливо. А и някогашната й съперница е най-добрата й приятелка.

# 654
  • София
Във филмовите банкови обири ме кефи как подмятат златните кюлчета, които тежат има-няма двайсет и пет килограма парчето. Laughing

# 655
На мен ми е интересно как когато има да се предават много пари в куфарче, получателят ги преброява само с поглед.

# 656
На мен ми е интересно как когато има да се предават много пари в куфарче, получателят ги преброява само с поглед.

Чудиш се, понеже нямаш опит с такива суми  Mr. Green Хората с опит са съвсем друга работа Wink

# 657
 Просто съм тъпа Mr. Green Аз парите ги описвам по купюри, после в пачка, после софтуер ги смята, и пак се бъркам понякога Joy

# 658
Снощи гледах най-тъпия филм в историята на новото кино. Толкова много клишета едно до друго наредени. Уж екшън, а с мъжа ми се хилиехме през цялото време!  Mr. Green

Въпросния филм завършва с едно клише, което май не видях в темата: Съпругата/майката/дъщерята подарява джобен часовник/медальон/скъпа вещ на героя и накрая на филма, когато се опитват да го застрелят улучват точно часовника/медальона и нашият човек остава жив.  Laughing

# 659
   Героят винаги паркира колата си пред входа на хотела/къщата/ресторанта... въобще пред сградата, в която влиза. Неговото място там е запазено само и единствено за него и там никога не е забранено спирането/паркирането.

Общи условия

Активация на акаунт