То не е като по филмите

• 52 679
  • 789
  •   1
Отговори
# 630
Осъмнах с тази тема  Laughing
По филмите обикновено, още след първият секс жените забременяват...

И почти винаги си правят тест за бременност в тоалетната на някой бар/ бензиностанция/супермаркет... не могат да изчакат час, два да се приберат вкъщи.  Wink

# 631
  • София
Или в тоалетната на офиса, и то баш тогава  влиза най-неподходящата колежка да си оправи червилото. Натам пътищата на развитието са матрица 2х2
- нашата героиня е бременна но не иска бебето или таткото е жененият шеф, а колежката разбира и я изнудва или пък я утешава
- героинята е бременна и иска бебето и колежката злобно я поглежда и после й прави мръсно като казва на жената на шефа
- героинята не е бременна, но иска да е и колежката или злобее наум, или я утешава
- героинята не е бременна, отдъхва си, обаче колежката се сеща кой е любовникът или нашата героиня се изпуска.

# 632
А колежката, ако и тя е бременна от женения шеф, направо ще сменим жанра- от драма на екшън.

# 633
А колежката, ако и тя е бременна от женения шеф, направо ще сменим жанра- от драма на екшън.
и следва сваряване на зайчето-домашен любимец.

# 634
  • ВАРНА
 Главен персонаж получава инфаркт.Докато лежи, рядко някой се спуска да му помогне,но за сметка на това булчето му отчаяно крещи:
-Питър(Роналд,Доналд,Грую)кажи нещо!
 Явно Питър(Роналд,Грую) е гибирдясъл по време на много важен разговор.
 Бременност в латино филм се разкрива едва,когато невястата започне да пада,като талпа из къщата.Няма тестове,няма жаби.

# 635
  • Winterfell
И жените винаги започват да раждат в най-неподходящия момент(най-често на задната седалка на такси в задръстване).Раждането протича винаги по един и същ начин.Родилката никога не се гърчи като червей,в 98% от случаите ражда момченце.Таткото се появява точно след раждането,с него се явява и някакъв псевдо свещеник или актьор с библия и ги жени в болницата .

# 636
....с него се явява и някакъв псевдо свещеник...

... и няма значение дали си на круиз в океана, на Антрактида, в пустинята, затрупан от лавината в планината - винаги ще се намери някой ръкоположен!  Wink

# 637
Хахахах убивате ме, момичета Grinning Това с раждането е култово във всеки филм. Ма нормално - нали трябва да го съберат в 100 минути Grinning Би било интересно да ни оставят да гледаме как една актриса "ражда" 12 часа  Mr. Green

# 638
  • n/a
Ритането на бебето в корема е събитие,
сравнимо само с преминаването на Халее-
вата комета - случва се много рядко, уни-
кално е и задължително предизвиква те-
лешки възторг.
Ни веднъж не съм чула кино-бременна да
се оплаче от неспирно ритане.  Mr. Green

# 639
А истината е, че масово бременнната не може да различи бебешкия ритник от куркането на притиснатите черва. На нея й се ходи до тоалетна, ама мисли, че бебето рита.

# 640
  • София
Не успях да прочета цялата тема, извинявам се ако е пускано
http://www.goguide.bg/gradska-kultura/522-10-NEShtA-V-JIVOtA-KOI … A-KAtO-PO-FILMItE

# 641
  • София
Хахахах убивате ме, момичета Grinning Това с раждането е култово във всеки филм. Ма нормално - нали трябва да го съберат в 100 минути Grinning Би било интересно да ни оставят да гледаме как една актриса "ражда" 12 часа  Mr. Green

В интерес на истината преди години гледах някаъв френски филм, който накрая завършваше с реално раждане, дадено откъм страната на доктора!  Shocked Доста натурално си беше цялото положение....Но изобщо не си спомням филма как се казваше  Embarassed

# 642
  • Пловдив
Винаги лошото момче взима някоя скромна и тиха мацка и той се превръща в един ми ти джентълмен...ммм, приказка

# 643
  • Германия
Хахахах убивате ме, момичета Grinning Това с раждането е култово във всеки филм. Ма нормално - нали трябва да го съберат в 100 минути Grinning Би било интересно да ни оставят да гледаме как една актриса "ражда" 12 часа  Mr. Green

В интерес на истината преди години гледах някаъв френски филм, който накрая завършваше с реално раждане, дадено откъм страната на доктора!  Shocked Доста натурално си беше цялото положение....Но изобщо не си спомням филма как се казваше  Embarassed

Не знам дали говориш за същия филм, но аз се сещам за "Др. Т и жените". Там докторът попадаше в някакво торнадо, което го остави пред къща, пълна с испаноговорящи (включително и родилката). И наистина дадоха раждането от гледната точка на доктора.

Следя темата от началото, но не мога да се сетя дали сте го обсъждали. Независимо какво прави главният герой и колко жертви може да причини с действията си, най-важното е това, че той е на път да спаси жена си/любовницата си/кучето на доведената си дъщеря. Страничните жертви са просто статистика.

Гледах и един ужасно дълъг филм, в който се случиха какви ли не катастрофи (земетресение, пожар, избухна атомна бомба). И въпреки това имаше хепи енд, в който всички се събраха, вярно малко поожулени и поизцапани, но пък съвсем здрави. Последният кадър от филма беше това как започват издигането на временни жилища. Това радиацията за нищо я нямаха.

# 644
  • UK
Някой от вас има ли телефон, на който съобщенията се изписват с огромни, камера френдли букви на екрана при получаване автоматино, без натискане на бутони?

Общи условия

Активация на акаунт