То не е като по филмите

• 52 687
  • 789
  •   1
Отговори
# 615
Добре че моите не ги срещам случайно и нямам изненадващи еротични случки, че докато ми смъкне бодито, памучните боксерки...отиде всичко на кино.

Според мен точно тези, които не са застраховани срещу случайни еротични случки, носят високи черни чорапи. За да крият космите на краката, които няма какво да се лъжем, поникват при липса на редовни еротични случки. Освен при ССФ, която само заради себеуважението ги маха винаги, даже цяла зима да ходи с панталон и да не види мъж.

# 616
Добре че моите не ги срещам случайно и нямам изненадващи еротични случки, че докато ми смъкне бодито, памучните боксерки...отиде всичко на кино.

Според мен точно тези, които не са застраховани срещу случайни еротични случки, носят високи черни чорапи. За да крият космите на краката, които няма какво да се лъжем, поникват при липса на редовни еротични случки. Освен при ССФ, която само заради себеуважението ги маха винаги, даже цяла зима да ходи с панталон и да не види мъж.
Това е за тема и за анкета според мен. Някой с повече свободно време да пусне, ако обича. Пуснах си темичката.  Mr. Green

ССФ е средно статистическа форумка.

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 12:49 от REAL_WOMAN

# 617
  • София
Извинявам се за невежеството, какво е ССФ  newsm78 Embarassed

# 618
Ох и аз това се чудя... в една тема го бяха обсъждали, ама май по-скоро се шегуваха и правиха предположения, отколкото някой да седне и да каже какво е   Thinking

# 619
Средно Статистическа  Форумка

# 620
  • София
10x   bouquet

# 621
Тези с изненадващите еротични случки и те си имат номер по филмите.  Точно преди да се разгорещят съвсем, питат къде е банята. Предполага се, че там си свалят памучните кюлоти, позамиват се от тук от там /освежават се, значи/ и .... тадамммм , с целия си блясък се появяват дибидюс. Небрежно се подпират на рамката на врата и прекрачват плахо! През това време домакина е успял да си прибере чорапите в хладилника, гащите в печката, гащите на предишната м/у възглавниците на дивана, да пусне подходяща музика и да запали 15 ароматни свещи.
Има и български вариант с предварителното посещение на банята. Там Невена влезе да се "освежи" , но се оказа , че е много "мека" водата, та реши да си упере кюлотите и комбинезона. Еротичния момент спадна /"Дами канят"/.

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 20:28 от Елпида

# 622
  • Sofia
Има и български вариант с предварителното посещение на банята. Там Невена влезе да се "освежи" , но се оказа , че е много "мека" водата, та реши да си упере кюлотите и комбинезона. Еротичния момент спадна /"Дами канят"/.

Joy Joy hahaha Mr. Green

# 623
не е по филмите и това как се оправят размазани снимки - цък цък и готово ,
аз един пък така бях снимала с опцията за приближаване и снимките - размазани , наистина наивно си мислех , че може да се оправи това , точно като по филмите ...

# 624
  • София
Тези с изненадващите еротични случки и те си имат номер по филмите.  Точно преди да се разгорещят съвсем, питат къде е банята. Предполага се, че там си свалят памучните кюлоти, позамиват се от тук от там /освежават се, значи/ и .... тадамммм , с целия си блясък се появяват дибидюс. Небрежно се подпират на рамката на врата и прекрачват плахо! През това време домакина е успял да си прибере чорапите в хладилника, гащите в печката, гащите на предишната м/у възглавниците на дивана, да пусне подходяща музика и да запали 15 ароматни свещи.
Joy Joy Joy
А също така ме забавлява факта - двамата облечени, разгорещяват се, летят разни части от дрехи, ама никога, никога не дават как и кога мъжът си маха чорапите?  newsm78 Само в един филм младежа попита - а, чорапите ще махаме ли?  Thinking

# 625
Вчера гледах "По приятелски" (Friends with Benefits), където главният герой твърдо заяви, че не си сваля чорапите докато върши работата  Naughty

# 626
  • София
По повод снимките. В кримките ми прави впечатление, че на снимките жертвите или заподозрените, в досиетата или закачени на таблото почти винаги са  едно към едно към тогавашния момент. И винаги тези снимки са правени в паспортен формат - няма крива прическа, няма по-предишна възраст. Дори съм засичала как викат заподоззрения на разпит и хоп, гледаш го - същата блузка като на снимката на таблото! И стаите за разпит са все едни лъскавички.

# 627
Относно "Тетрадката"  мисля, че всичко се свеждаше до една кратка фраза, вметната веднага след кекса в новата/стара къща. Нещо от рода на : "Как не съм знаела, че може и така" или  "Как съм пропуснала това до сега" / е, не помня дословно/, но идеята беше, че направи сравнение м/у годеника  и дърводелеца.  Дърводелеца си е дърводелец.

# 628

Освен при ССФ, която само заради себеуважението ги маха винаги, даже цяла зима да ходи с панталон и да не види мъж.

smile3521 smile3521

Въпрос:    Какво може да ви накара да епилирате краката си през зимния сезон?
Може да изберете максимум 4 опции.

Епилирам ги по принцип.    - 124 (75.6%)
Възможност за случаен секс.    - 4 (2.4%)
Наличие на партньор.    - 27 (16.5%)
Предстоящ коледен банкет.    - 9 (5.5%)

Общ брой гласове: 151

# 629
  • Пловдив
Осъмнах с тази тема  Laughing
По филмите обикновено, още след първият секс жените забременяват...

Общи условия

Активация на акаунт