То не е като по филмите

• 52 670
  • 789
  •   1
Отговори
# 600
Аз точно по отношение на романтичните връзки имам доста съвпадъци с разни филми.
Бедните и луди чаровници винаги са ми били по-интересни от богаташките надувки.
Някои сцени от живота ми са точно като извадени от сюжета на подобни любовни филми.

# 601
  • София
В Тетрадката, Ноа все пяк е Раян Гослинг, и аз бих оставила всеки друг богаташ заради него  Laughing
Аз много не вярвам в издръжливостта на пуберски увлечения и първата любов, но пък има и много примери за щастлива развръзка.Като във филма...там имаше неизживяване, сецнаха им отношенията и затова след това им беше интересно да ги преживеят.Ако си бяха останали заедно, надали щяха да издържат до живот, щяха да се изнервят доста бързо.
Ако имаш нещо неизживяно в миналото,  ще те тегли постоянно и ще зарежеш богатото момче.
А и Ноа си четеше, беше си умен, забавен.На война ходи момчето, събра си пари.

# 602
  • Пловдив
Ми не знам, последните случаи при мен бяха грип и белодробен рак, та все си има кашлица, поне това.  hahaha
От белодробен рак се умира и без кашлица. Има различни видове рак на белия дроб.

# 603
Не споря. В случая обаче човекът кашляше, за да подчертае, че ракът се е завърнал, макар да не беше нужно. Иначе с кашлица му "почна" заболяването. Аналогично с грипавия случай.

# 604
Не е като по филмите, когато жената реши да изненада мъжа си с домашен стриптиз. По-скоро ще е смешно, отколкото секси, най-малкото една битова спалня или хол не дават нужната атмосфера, отделно онези силиконовите работи на чорапите се впиват в бедрото и подчертават сланината. За хореографията да не отваряме и дума. Като цяло го пиша, в случай че решите да послушате съфорумките и да изненадате милото със стриптиз за рождения му ден. Може, но ако си пада по клоунадата като жанр.

# 605
  • Sofia
Може, но ако си пада по клоунадата като жанр.

hahaha hahaha Joy

# 606
Не е като по филмите, когато жената реши да изненада мъжа си с домашен стриптиз. По-скоро ще е смешно, отколкото секси, най-малкото една битова спалня или хол не дават нужната атмосфера, отделно онези силиконовите работи на чорапите се впиват в бедрото и подчертават сланината. За хореографията да не отваряме и дума. Като цяло го пиша, в случай че решите да послушате съфорумките и да изненадате милото със стриптиз за рождения му ден. Може, но ако си пада по клоунадата като жанр.

ССФ няма сланина по бедрата и в спалнята си има инсталиран пилон, който използва по предназначение.

# 607
Аз в някаква тема бях описала злополучния ми непланиран стриптийз. Събличането на горната част мина гладко, но не съобразих, че дънки не се събличат секси, настъпах единия крачол, за да издърпам другия, спънах се в него и се строполих не еротично на пода. Поне ще знам за друг път.
Иначе ми беше много интересно във вчерашния епизод на "Четвърта власт" като искаха да стреснат едната героиня, съблякоха я и имаше кратка секси сцена между две жени. И двете не знаеха какво ги очаква, но бяха с еротично черно бельо и черни чорапи.

# 608
  • Майничка
Ми така де, като не знаеш какво те очаква, винаги ходиш с еротично черно бельо и чорапи. Зер, може да те блъсне кола на улицата, представяш ли си какво ще си помислят в спешното, ако ти клъцнат дрешките и отдолу си с гащи до пъпа на пеперудки и розички! Пък и светлото бельо по-трудно се поддържа искрящо бяло.Laughing

# 609
Аз пък все се чудя на бебетата в тези филми.
Как всички са едни кротки , няма колики , няма зъби.Спят си в отделни стаи с балдахини и дантели.Направо идилия. Simple Smile

Виждам ,че сте обсъждали и ражданията Simple Smile Е , за това младите момичета си мислят ,че щом не са изтекли водите значи няма раждане Simple Smile

# 610
Да, бебетата спят в отделни стаи, съвсем сами от първия ден у дома.

# 611
Ми така де, като не знаеш какво те очаква, винаги ходиш с еротично черно бельо и чорапи. Зер, може да те блъсне кола на улицата, представяш ли си какво ще си помислят в спешното, ако ти клъцнат дрешките и отдолу си с гащи до пъпа на пеперудки и розички! Пък и светлото бельо по-трудно се поддържа искрящо бяло.Laughing
сигурно са ССФ, винаги с еротично бельо.

# 612
Пък и както с голямата любов обикновено се сблъскваш някъде по улиците...  Laughing

# 613
Тази отдясно е ужасна, ужасяваща.

# 614
 Добре че моите не ги срещам случайно и нямам изненадващи еротични случки, че докато ми смъкне бодито, памучните боксерки...отиде всичко на кино.

Общи условия

Активация на акаунт