То не е като по филмите

• 52 495
  • 789
  •   1
Отговори
# 585
Като си говорим за хогиенните навици на другарите от филмите, винаги ме е хвърлял в потрес някой като изскочи от вана пълна с пяна, омотае се в хавлия и тръгне да се облича без да се е изплакнал. Не им ли свлича кожицата от тоя засъхнал сапун по нея бе?!

така си се къпят и в действителност - не се плакнат после ...

# 586
 Точно тези два филма, посочени от eau никога не са ме умилявали. А съм драматична личност.

# 587
за мен е нормално детайлите да има разлика , като дете се чудех как никога не ходят до тоалетна героите , сега естествено , че не - няма да показват как му текат сополи докато реве , или как си мие зъбите 5 минути , или как се чекира и т.н.

не съм съгласна обаче с неправилните житейски внушения , които голяма част от филмите правят - да вземем любимият на цял подфорум филм ''Тетрадката'' ,
в който  селският дърводелец е по-интересен и одухотворен от образования и видял свят съперник ,
което в живота никога не съм го виждала и не мога да си го представя ..
богатият и образован освен , че е скучен , той е и гадняр и на всичкото отгоре преследва красивата селска девойка , която се дърпа ,
в живота един такъв ще бъде предследван от девойката и не само от нея  и тя ще напира да се ожени за него , а не обратното ...

или друг любим на подфорума филм :
'' Мостовете на Медисън ''
в който срамежлива жена на средна възраст за 4 дена така безпаметно се влюби , че чак го заведе в семейната спалня ( което мен лично супер би ме нервирало ) , взе да му готви и така се влюби , че чак до живот не ги забрави тия 4 дни , което , ако бе реалност щеше да мие жал за нея , честно казано , а не да ме умили ...
просто не мога да си представя такава история на живо - за 4 дена все още флиртът няма да е свършил , ако са млади и загорели да са спали заедно , но нашата героиня нали не бе такава ...

Ааа, хич не съм съгласна с така изложената информация. Ама вие изопачавате фактите с впечатляващ професионализъм! Grinning

Първо - в "Тетрадката" - богатия и изискан джентълмен си е представен като точно такъв, даже е готин и спомоществувателства за взимане на правилното решение (т.е. да се награби Раян)
Когато обичаш, няма значение кой типаж е "по-интересен"...
Пък и там лошата беше майката, дето криеше писмата.

И за мостовете: щом може да се влюбиш от пръв поглед, защо да не може да се влюбиш за 4 дни...?
Но потвърждавам, това с въргалянето в семейното ложе беше мноооооого грозно. Мдам.

# 588
да , да , вярвайте ги  ,
това е жена на средна възраст , то тийн няма да се влюби за 4 дена незабравимо и во веки веков , а вие за жена на средна възраст говорите  и просто така ще спи с него , когато е загубила формата си вече ,
по-реално е да си хване някой фермер , например , и то стъпка по стъпка , ама всичкото това за 4 дена , когато все още флиртът върви и още не се е продължило нататък ...

същата история като в ''Тетрадката''  беше и в 'Титаник'' и там богатият е лош и преследва горката девойка : ))

# 589
Къде го виждате този "лош" в "Тетрадката", не знам  Rolling Eyes Там всички са бели и добри, дори и майката, която крие писмата, го прави не от лошотия  Naughty

И все пак да съм по темата: след някоя бясна касапница с десетина трупа, убиецът приглажда костюма и бялата си риза, и си тръгва без капка кръв по себе си. Освен, разбира се, онази издайническа пръсчица, попаднала незнайно как в хастара на бельото му, по която впоследствие го разкриват - разбира се! - с помощта на вездесъщата и вече спомената база данни Wink

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 09:40 от BirdsFlu

# 590
да , да , вярвайте ги  ,
това е жена на средна възраст , то тийн няма да се влюби за 4 дена незабравимо и во веки веков , а вие за жена на средна възраст говорите

Ооох, може и за по-кратко да се влюбиш, страданието и любовните мъки и неволи са обратнопропорционални на продължителността на влюбването.
Да можеше все постепенно да се влюбваме, че да има възможност да се подготвим психически за тухлата дето ни халосва по тиквата. Иначе - мъка.

# 591
не съм го виждала това в живота си , нито съм чувала такава история -  ако такава жена наистина съществува , която не може да забрави някой , който е присъствал  ЧЕТИРИ ДНИ в живота й и това е най-вълнуващото й интимно приживяване , както разбираме ,
на мен просто ще ми стане жал за нея , а няма да ме умили ...
да не говорим , че една срамежлива жена от малък град просто няма да го направи това нещо - може и да се загледа в него , ама толкова ...

=========================
както и онази , която напуска богатият , образован и прочее заради ''одухотворения'' и ''забавен'' селски дърводелец ( малко съм забравила подробностите , съжалявам , ама цялата история ми е нелепа от началото до края ...)
кой е този с основно образование , който е по-интересен от оня , който е видял , чел , пътувал ...

# 592

кой е този с основно образование , който е по-интересен от оня , който е видял , чел , пътувал ...

Тоя дето е бърз и смел и сръчен... с ръцете... Flutter

Шегата на страна, явно принципно, няма как да се разберем. Но ме подсети за времето, когато бях млада и зелена и имах строги и категорични мнения по всички аспекти на любовните въпроси, особено щом засягат другите или пък измислени герои. После порастнах. Малко. Wink

# 593
  • Sofia
не съм го виждала това в живота си , нито съм чувала такава история -  ако такава жена наистина съществува , която не може да забрави някой , който е присъствал  ЧЕТИРИ ДНИ в живота й и това е най-вълнуващото й интимно приживяване , както разбираме

Ааа, точно такава домакиня на средна възраст ще се влюби завинаги! И това е най-достоверната част от историята. И няма да го забрави, и няма да напусне мъжа си, и ще си умре с последна мисъл за тези 4 дни  Wink Тези, с интересния живот и опашката от ухажори няма и името му да запомнят за 4 дни, на колкото и години да са Simple Smile

# 594
не съм го виждала това в живота си , нито съм чувала такава история -  ако такава жена наистина съществува , която не може да забрави някой , който е присъствал  ЧЕТИРИ ДНИ в живота й и това е най-вълнуващото й интимно приживяване , както разбираме

Ааа, точно такава домакиня на средна възраст ще се влюби завинаги! И това е най-достоверната част от историята. И няма да го забрави, и няма да напусне мъжа си, и ще си умре с последна мисъл за тези 4 дни  Wink Тези, с интересния живот и опашката от ухажори няма и името му да запомнят за 4 дни, на колкото и години да са Simple Smile

Един приятел психиатър каза за този филм, че е "мечтата на домакинята".
Не толкова достоверна история, а по-скоро достоверно пресъздаване на еротичния блян как идва един готинин тип - артистичен, интересен, свободолюбив, но я пожелава, открива богатата ѝ душевност и чар, ухажва я и се свалят, но тя в крайна сметка не си разваля семейството.

# 595
и друго ме учуди в тази история - как тоя мъж , който много пътува е все сингъл и не е срещнал някоя жена , по която да си падне , по-логично е тук-там да има по някоя авантюра поне ...

=================================
за ''Тетрадката'' има тема в един друг форум - '' Защо жените толкова си падат по този филм ? ''  и един от отговорите е - "Защото това няма как да се случи наистина"' ...

# 596
Въргалянето в семейното ложе не ме впечатли толкова, колкото силното желание да зарежеш децата си заради 4-дневна тръпка. Изпитах отвращение.

И двата филма са ми силно неприятни. Embarassed

По темата - един път не си вързаха буйните гриви тези жени, то се бият, то бродят из трънаци, пък загубени в пустинята - не! Мятат добре фризирани косми и това е. Laughing

# 597
Един приятел психиатър каза за този филм, че е "мечтата на домакинята".
Не толкова достоверна история, а по-скоро достоверно пресъздаване на еротичния блян как идва един готинин тип - артистичен, интересен, свободолюбив, но я пожелава, открива богатата ѝ душевност и чар, ухажва я и се свалят, но тя в крайна сметка не си разваля семейството.

може би затова тези филми стават толкова популярни ...

# 598

По темата - един път не си вързаха буйните гриви тези жени, то се бият, то бродят из трънаци, пък загубени в пустинята - не! Мятат добре фризирани косми и това е. Laughing

E, че те хората от морска буря излизат със сухи дрехи и коси, от пожари - с бели огладени ризи... ти сега за една коса въпрос прайш...  Joy

# 599
   Ще се изкажа и аз по последно обсъжданите филми.
   Относно "Мостовете на Медисън" житейският ми опит показва, че е напълно възможно, а и доста вероятно жена на прага на остаряването да се възползва от интереса на интригуващ, секси мъж. Съгласна съм, че не една отегчена домакиня си мечтае точно за подобни разтърсващи 4 дни и ако има възможност ще си ги изживее. А ако е достатъчно разумна, като героинята- няма да си позволи да си развали семейството. Него също го разбирам- човека зажаднял за домашен уют и готвена храна. А и до колкото помня не отрича да е имал и други забежки. Колкото до това, че го правеха в свещенното семейно ложе- съгласна съм, много е грозно  Peace

За "Тетрадката" и  "Титаник", ако не греша там и двете героини бяха презадоволени, богаташки дъщери. Не е невъзможно да им е интересен субект от друга черга, особено ако е така луд и забавен, че и красив  Wink

Лично аз не вярвам на готиния пич дето зарязва дългокрака, руса мадама заради безлична бедна девойка щото бил лудо влюбен в нея  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт