То не е като по филмите

• 52 485
  • 789
  •   1
Отговори
# 690
ПП: А снощи пък от един филм разбрах, че като правиш свирка на съпруга си, задължително след нея си с изрядна прическа, даже и с червило на устните  Mr. Green

Ако филмът е азиатски, що да не може? Аз като пия със сламка, не ми се размазва червилото.
Не, хАмерикански  Mr. Green "This is 40", ако трябва да бъдем точни.

# 691
Ох, това беше много тъп, типично американски филм, който дори не догледах. само помня, че съм го гледала и че беше тъп.

# 692
  • София
ПП: А снощи пък от един филм разбрах, че като правиш свирка на съпруга си, задължително след нея си с изрядна прическа, даже и с червило на устните  Mr. Green

Ако филмът е азиатски, що да не може? Аз като пия със сламка, не ми се размазва червилото.

Joy

# 693
Винаги съм се чудила как бягат грациозно с ония ми ти дълги рокли тип принцеса  Mr. Green в реала сто на сто ще се изпляскаш  Joy освен ако не е комедия разбира се  Grinning
А и ако булката избяга от сватбата си как хората не я сочат по улиците като върви  Mr. Green тука ако е....олеле мале Wink

# 694
  • UK
Относно къщите със стаите за всяко дете - в някои страни има закони за тези неща, всяко дете да си има стая и така нататък. Не може майка с две деца в тийн възраст да наеме едностаен апартамент, никой няма да го позволи. Искат - не искат, трябва да има три спални.

# 695
  • София
Винаги носят целия си багаж в един малък куфар или сак, а отиват надалеч. И после се оказва, че си сменят дрехите във всяка сцена. къде ги събират, бе!

# 696
Винаги носят целия си багаж в един малък куфар или сак, а отиват надалеч. И после се оказва, че си сменят дрехите във всяка сцена. къде ги събират, бе!
Е това ми е мистерия на живо по морето. Виждам как идват и си отиват с по едно куфарче на колела и една ръчна чанта. В същото време сменят тоалетите, не перат и винаги миришат на чистичко.

# 697
  • където ми харесва
Относно къщите със стаите за всяко дете - в някои страни има закони за тези неща, всяко дете да си има стая и така нататък. Не може майка с две деца в тийн възраст да наеме едностаен апартамент, никой няма да го позволи. Искат - не искат, трябва да има три спални.
Това е нормално и го разбирам, ама в същото време го има и другото, пак по филмите-някакво семейство с многолюдна челяд, пак без пари, си купуват къща в предградията, която е с три стаи...тоест, децата спят две по две, примерно... Така че...не знам, не знам

# 698
  • UK
Къде това, аз къща в предградията с три стаи във филм май не съм виждала... Simple Smile

# 699
Е това ми е мистерия на живо по морето. Виждам как идват и си отиват с по едно куфарче на колела и една ръчна чанта. В същото време сменят тоалетите, не перат и винаги миришат на чистичко.
Купуват, обличат и хвърлят може би?  newsm78

# 700
  • Майничка

Има хора, които са тренирани да сгъват оптимално багаж (едно време са го изучавали в домакинските училища и в пансионите за благородни девици). В едно сакче много багаж се побира, ако се навие стегнато. Така се и мачка по-малко. Пък ако и хората са слабички... щото едно е 60см талия , друго - 120, две дрехи за единия ще са равни на една за втория, отделно, че първият (ако е жена) ще си сложи потничета, тънки ризки, 2-3 мини, някоя ефирна поличка и рокличка, пък другият, ще не ще, ще помъкне обемните блузи, маскиращо горно и панталони. Mr. Green

# 701
Масово хич не са слабички, че и деца водят. Верно летните дрехи са тънки, но без якенце не става и нещо по-дебело за всеки случай, 2-3 чифта обувки.... добри ще да са им домакинските училища..

# 702
  • където ми харесва
Къде това, аз къща в предградията с три стаи във филм май не съм виждала... Simple Smile
Добре, по-зле, къщите са със сума ти стаи, пък пак децата спят две по две...Мисля, че почна да се хващаш за всяка дума вече. Всички разбраха какво имам предвид....

# 703
В АЛФ, като щеше да се ражда новото бебе, му построиха стая. Кога взеха всички проекти, разрешителни, кога им ги одобриха...

# 704
Когато изоставят главния герой в пустинята веднага ще мине някой заблуден турист да го спаси.

Общи условия

Активация на акаунт