То не е като по филмите

• 52 485
  • 789
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Когато изоставят главния герой в пустинята веднага ще мине някой заблуден турист да го спаси.
Това и за Беър Грилс, пустиня, некъв едва забелжим коловоз и естествено когато Беърчо е там минава камион, и на всичкото отгоре не спира на тичащия човек, а Беърчо се мята от никого неусетен отзад в каросерията. И камиона продължава, изобщо без да забележи. Мда.

# 706
Когато изоставят главния герой в пустинята веднага ще мине някой заблуден турист да го спаси.
Това и за Беър Грилс, пустиня, некъв едва забелжим коловоз и естествено когато Беърчо е там минава камион, и на всичкото отгоре не спира на тичащия човек, а Беърчо се мята от никого неусетен отзад в каросерията. И камиона продължава, изобщо без да забележи. Мда.

Ииииии, тоя не мога да го дишам (не намирам толкова силен емотикон)

# 707
  • Пловдив

Ииииии, тоя не мога да го дишам (не намирам толкова силен емотикон)
Нали? Какъв е смел,всичко му иде отръки. Обаче като даваха как се правят тия серии с него върви екип от 3-4 човека, освен оператора и техника за звука, ХА! Че то и баба ми да пусна ще оцелява тъй.

# 708
Не знам дали сте го споменали вече,но аз най- съм се чудила,как така
когато паднат с колата в океана и потънат,един успява геройски да разбие вратата и
да спаси почти всички(които са се трупясали съответно...) и той ги мъкне догоре плувайки с какъв въздух
като амфибия...

# 709
Най-малко трима-четирима. Имам спомен, че два снимачни екипа са с него.
Я да дойде в България да живее и три месеца няма да оцелее  Crossing Arms

# 710
Беър Грилс е нищо, навремето МакГайвър от кламер и дръжка за метла какви бомби правеше... Thinking

Ако правосъдието те е разочаровало, винаги измисляш перфектното убийство, за да възстановиш справедливостта. Например използваш ултра рядката алергия на врага към косъм от зебра.

Най-голямата детска трагедия е отсъствието на татко от коледното празненство или от спортното състезание. Това винаги ми е изглеждало като израз на родителската вина.

Серийният убиец обикновено слуша класическа музика. Класическата музика е creepy.

# 711
  • Пловдив
Беър Грилс е нищо, навремето МакГайвър от кламер и дръжка за метла какви бомби правеше... Thinking
Ама Макгайвър е фикция, филм, а Беър Грилс претендира за автентичност, реални умения. Гледам реклама за ново предяване, ще води някакви хора да ги учи.

# 712
Да ги води. Аз от филмите знам, че и в най-високата планина и на най-недостъпното място има сгушена хижа с всички удобства + храна и един мил аскет, който навремето се е разсърдил на някого и избягал далече от гадната цивилизация  Mr. Green

# 713
  • София
Къде това, аз къща в предградията с три стаи във филм май не съм виждала... Simple Smile
Добре, по-зле, къщите са със сума ти стаи, пък пак децата спят две по две...Мисля, че почна да се хващаш за всяка дума вече. Всички разбраха какво имам предвид....

Май може две по две еднополови.
Има едно реалити за къщи, купуват, ремонтират, продават.
Там даваха една къща, която вероятно е принадлежала на многодетно семейство - бяха разделили долния етаж на 5 кутийки с по 2 легла.

И аз го мразя Беър Грилс.

И за дрехите - даже без багаж и пари бягат, а после - всеки ден - нов тоалет!

# 714
Ама Макгайвър е фикция, филм, а Беър Грилс претендира за автентичност, реални умения. Гледам реклама за ново предяване, ще води някакви хора да ги учи.

Права си.
Грилс обаче го възприемам като фикция. По вестниците се бяха разписали по едно време как лъжел хората, че спи при не знам си какви условия, а всъщност се прибирал в хотела си. Имаше и доста други обвинения. Шоу - като Биг Брадър.

# 715
  • където ми харесва
Имам идея Simple Smile Да поканим Беър Грилс за 3 месеца в циганското гето. Ама само с един оператор да дойде...Ако издържи 2-3 дни го признавам, че може да оцелее на предела..

# 716
  • Майничка
А-а, щом ще идва с оператор, ще оцелее на 100%, поне на 2-3 цигански сватби ще го водят, 5-6 чавета ще кръстят на него... виж, после има да го кълнат, че, видиш ли, ял и пил, децата на него кръстили, пък той нищо не дал и не пратил покани на кандидат-гастарбайтери от маалата...

# 717
  • До хладилника, който обичам
В гетото е лесно. Предлагам да оцелее месец на минимална пенсия без собствено жилище.

# 718
Споменали сте влизането в къщите с фенерче, но не сте споменали разкопаването на гробове с фенерче, винаги абсолютно задължително нощем
Освен това е още по-добре и ако вали през това време, защото така или иначе ФБР са винаги  с шлифери

# 719
От много време не съм писала, но попаднах на темата, изчетох я на един дъх, смях се като за последно. В офиса плюх ябълка на монитора, поцвилвайки.

Като страстен любител на всякакви ужаси винаги се възхищавам на невероятно смелите филмови героини, които при всяко съмнително скърцане, почукване, или направо ушевадно присъствие в къщата посред нощ, тръгват смело сами по коридори, стаи и задължително слизат в мазето ! Винаги сами ! Понякога въоръжени с бухалка за бейзбол, за която знаем, че присъства във всеки уважаван американски дом. За разнообразие в някой филми се качва и на тавана.

В американските филми мазето ( или тавана ) е нещо особено страшно и зловещо, с милион затънтени местенца, където задължително трябва да има поне едно пихтиесто чудовище, особено зловреден дух ( или поне паяк с размер на куче ). Но ТЯ винаги ходи сама и упорито го търси. И най-често го намира естествено.

Другият обожаван момент. Вече всички знаят, че в къщата бродят най-малко два духа или таласъма, или зомбита или хайде поне един най-ординарен психопат . Но героите винаги се разделят . Предполагам за го намерят.. Един не предлага да останат всички заедно. И естествено биват изядени, разкъсани, застреляни - един по един.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт