Баба каза така-4

• 146 194
  • 568
  •   1
Отговори
# 240
  • в огледалото на живота
Магика,идея си нямам..дадох само насока за продукта.
В аптеки пита ли?
Евентуално доставка чрез заявка през сайта?!

# 241
  • София
Добре,не съм питала,но ще питам.Интересуват ме милиграмите.Лекувам акне при дъщеря ми,затова питам.50мг. Цинк трябва да приема на ден.По аптеките има 1мг.,10мг.,12мг...А този на Сибирско здраве ми харесва,защото е комбинация и от други спомагателни вещества,но не ми върши работа ако количеството на Цинка е незначително.Това ми беше мисълта. Hug

# 242
  • Варна
Странно запитване имам, но да се пробвам, може пък някой да помогне  Praynig Praynig Praynig

Има ли бабин илач за скъсан или възпален минискус на коляното?!? Confused

# 243
Здравейте, радвам се ,че има такава тема. Искам да попитам дали някой знае колко време маже да се дава ехинацея на дете на 6г. Тя е под формата на таблетки.

# 244
  • в огледалото на живота
Здравейте, радвам се ,че има такава тема. Искам да попитам дали някой знае колко време маже да се дава ехинацея на дете на 6г. Тя е под формата на таблетки.
Зависи от продукта и  количеството съдържание в нея.
Давала съм на дъщеря ми профилактично есенно/зимния сезон  3мес.без прекъсване по 1 таблетка дневно Ехиначи на Валмарк:
Скрит текст:
В период на боледуване увеличавам двойно приема.
Имаш ли определен някакъв?

# 245
  • София
Аз съм давала Ехинацея на д-р Тайс една опаковка докато свърши.Веднага пресече настинката и не се стигна до усложнения и други лекарства.Ето тази:

# 246
  • в огледалото на живота
Аз съм давала Ехинацея на д-р Тайс една опаковка докато свърши.Веднага пресече настинката и не се стигна до усложнения и други лекарства.Ето тази:

За какъв период от време и превантивно или с цел по бързо възстановяавване след болест?
Защото в посочения  от теб продукт пише,че се пие не повече от 8 седмици.
http://apteka-optima.com/86/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE … -50-%D0%BC%D0%BB/
Аз затова и се спрях на таблетките,тъй като имат по-дълъг период на прием  Peace

# 247
Аз давам ехинацея на Амуей по една таблетка вече два месеца. Та се чудих дали да не направим почивка. А знаете ли дали има странични ефекти при дълго приемане?

# 248
  • в огледалото на живота
Аз давам ехинацея на Амуей по една таблетка вече два месеца. Та се чудих дали да не направим почивка. А знаете ли дали има странични ефекти при дълго приемане?
Принципно каквито и стимуланти да се приемат е редно да не е повече от 3месеца.Следва минимум месец пауза.

# 249
  • София
Ехинацеята на д-р Тайс я изпихме двамата с малкия.Тръгнахме да се разболяваме,купих шишенцето и го изпихме и това беше.Незная за колко дни ни стигна,но не беше кой-знае колко продължително.Не е от най приятните лекарства,защото съдържа алкохол. Peace

# 250
  • в огледалото на живота
Магика,благодаря за споделеното инфо,беше ми полезно  Peace

# 251
  • Стара Загора
А афти с какво лекувате? От два дена ми се е появила една от вътрешната страна на устната и е доста болезнена.

# 252
  • в огледалото на живота
А афти с какво лекувате? От два дена ми се е появила една от вътрешната страна на устната и е доста болезнена.
• Към чаша топла вода добавете една лъжица сол. Разбъркайте, за да се разтвори солта и изплаквайте устата 2 до 3 пъти на ден.
• Посипете малко сода за хляб върху афтата. Имайте предвид, че в началото е  болезнено, но след това болката намалява.

# 253
  • Пловдив
Прополис, гранофорин- онова зеленото.

# 254
  • София
На детето ги мажа с гранофорин, а моите ги мажа със сода. Второ е доста болезнено.

Общи условия

Активация на акаунт