Баба каза така-4

• 146 197
  • 568
  •   2
Отговори
# 255
  • Пловдив
Може и с мед,захаросан.По-трудно е щото се разтапя,но помага. Peace

Я кажете дали има спасение от алергиите по друг н-н  Rolling Eyes т.е. без алерголог,който ще ни натъпче с кортикостероиди...На детето/8г./ му се появява някаква хрема и само смърка,отделно и това зачервяване на очите/писала съм за него/,което сега леееко отшумя.
Изразяват се със сърбеж и създават дискомфорт на детето.

# 256
  • Пловдив
Ако намериш начин, ще се радвам да споделиш... Мен освен постоянно течащия нос и сърбежа в очите (и гърлото), ме тормози и кихавицата Rolling Eyes
Пробвах с какви ли не хомеопатични средства (и боаронска и класическа - спасение няма) Close

Кортикостероидни и антихистаминови препарати не мога да ползвам, че малката си суче доста активно

# 257
  • Варна
Относно алергична кашлица и хрема на моето дете помогна дишането по методът на Бутейко.

# 258
  • София
Това пробвахте ли:
Скрит текст:
Изключително доволна! PeaceПрепоръчвам с две ръце! Peace

# 259
  • Пловдив
 Wink
Скрит текст:
Аз не съм много ЗА подобни комбиниране хомеопатични продукти,защато те хич не са безвредни Naughty Това са няколко хом. препарата в един,а това може да подобри временно с-нието,но няма да ви излекува.А най-лошото е да вкара проблема още по-навътре и...

# 260
  • Пловдив
аз точно с Ринитал се "лекувах" преди да забременея с баткото... По време на бременността с него положението беше нетърпимо и след среща с хомеопат, категорично се отказах от това "лекарство" #Cussing out

# 261
  • Бургас
аз точно с Ринитал се "лекувах" преди да забременея с баткото... По време на бременността с него положението беше нетърпимо и след среща с хомеопат, категорично се отказах от това "лекарство" #Cussing out
Капи кърма в зачервените очи. На мен ми помага. А за сърбежа в носа- често миене на лицето и пръскам физ. р-р.
И аз съм на хомеопатия. И тази година понесох по- добре неразположението. От 3 години се мъча без антихистамини, но с тях бях най- добре Sad
На мен нито ринитал-а, нито риналержи ми действаха.
Дано скоро отмине неразположението ти! 

# 262
  • Пловдив
то моето освен сезонно е и от картофи и всеки път като ги готвя е страшно...

Кърмата успокоява наистина, за носа в момента ползвам Еуброфориум (или нещо такова беше Embarassed)

# 263
  • на острова на мечтите
Не намерих на първа страница съвети и събрани рецепти?! ММ има червен вятър в много болезнена форма. Някакви идеи.
Разгледах в една друга тема,там имаше съвети за всички болести по азбучен ред, само дето не намерих нищо за това възпаление нито под буквата "е"8мед.наименование е есризипел), нито под "ч"(червен вятър).

# 264
  • в огледалото на живота
Не намерих на първа страница съвети и събрани рецепти?!
Всичко е систематизирно по теми и болести  Peace
Като кликнеш на дадена се отваря въпросното състояние описана в нея.
Не съм наясно с това заболяване,но четейки информация за него предполагам трябва медицинско наблюдение и лечение в стационар.

# 265
  • Пловдив
Да побуна хубавата тема.

Днес забърках мед с масло и ванилия за кашлица.

# 266
Момичета препоръчайте ми нещо за много усилена болка в гърлото ? Нямам много подръчни средства  и затова е трудно да направя посочените рецепти. Имам мед, сода , зехтин, оцет, ракия мога да изнамеря но нищо друго..... В носа сложих мед и уж спря воднистата хрема и смятам да продължавам пак с него, но за гърлото нищо....

# 267
  • у дома
Малката след  обяд ми стана с 38,погледнах гърлото й зачервено,ползвам ХЛ за гърло,но сега нямам и почнах и аз да се ровя и търся.Дадох мед+сода,направих чай с лайка и джинджифил.Компреси не търпи,не знам какво друго да давам Cry

# 268
  • Варна
За болно гърло може да се направи и компрес със извара или белтъци.

# 269
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
няма хомеопатично лекарство за гърло. хомеопатията лекува по друг начин.
38С не е висока Т и спокойно можеш да я оставиш. давай повече течности.
вдигане на телесната Т е защитен механизъм на тялото да се предпазва от болести и свалянето й само удължава лекуването, защото де факто се спира естествен механизъм.

Алетеа, за дете ли?
компрес с извара на гърлото. парче плат, отгоре извара и марля. слага се на гърлото и се слага шал.

мед за смучене. може и мед с джинджифил вътре, но става люто... може и чай от джинджифил и салвия или само салвия.

Общи условия

Активация на акаунт