Баба каза така-4

• 147 396
  • 568
  •   1
Отговори
# 315
  • Ямбол
Случвало ви се е съм убедена на всички на сън като спите,да се стреснете,че падате или нещо да подскочите.Та това било, че растем и така се чувствало,затова и бебетата често ревяли насън,защото растат постоянно.  Rolling Eyes

# 316
  • София
Това за стряскането и подскачането на сън - по-скоро е от много напрежение и стресови ситуации.

# 317
Здравейте открих тази тема, страхотна е! Днес моето хлапе е цял ден с температура и зчервено гърло, довечера ще и сложа компрес с извара на гърлото да видим да ли ще има ефект. Няколко пъти и капнах гранофурин, дано ни се размине само с гърло.

# 318
Някой да знае нещо за растеж при децата. Каката е в 5ти клас и е мн дребничка, започна да я притеснява това и да мрънка, че била много ниска, какво трябва да яде, да пие, дали има нужда от витамини, до сега не се притеснявах, но имам чувството, че изобщо не расте...

Сън, протеин, витамини и цинк.

Добре е да проверите и два хормона, личният ще ви каже.

Дано бързо да порасне детенцето!  Heart Eyes

# 319
Здравейте. Имам брадавица на деколтето,мъничка е от тези кято топченце,но ме е страх да не я закача с нещо или да не порасне по-голяма. Има ли някакъв лек, който мога да приложа  bouquet

# 320
  • София (Възраждане)
Връзване с копринен конец, но е твърде вероятно да се появи пак на същото или на друго място.

# 321
Нещо за упорит запек при дете?

# 322
За упорит запек обикновено причината е чревна дисбактериоза от ваксините + кандида. Решението е много трудно:
- сода на върха на лъжичката в топла вода на гладно за борба с гъбичките /помага много, изпробвано/, сода бикарбонат според мен е най-добрия вариант за борба с гъбички в червата, някой ако знае по -ефикасен без странични действия да пише;
- когато се поизчистят червата от гъбички може да се дада пробиотик - Био гайа, ако се почне с с пробиотик без да се намали действието на гъбиките и киселата среда, ефекта е много слаб
- плодове /сливи, киви, круши ...... без банан/ за закуска
- смляно ленено семе за закуска с кисело мляко или по друг начин
- бирена мая - това е за засилване на имунитета и набавяне на витамини, понеже  при чревни проблеми от този вид има проблем с обработка и усвояване на храните, също запека води до изнервяне, за което е добре бирената мая.
Мога още на ЛС да дам информация.

# 323
  • Пловдив
На мен тия гъбички са ми ужасен проблем - хем от 6 месеца всяка сутрин пия чай с кокосово масло, гултам таблетки с чесън и пак при най малката настинка - гъбички Rolling Eyes

Сега се замислям за (Betaine hydrochloride (HCL acid)) и Глутамин
http://zdraveto-dar-ot-boga.blogspot.bg/p/blog-page_2375.html?m=1

# 324
  • Пловдив
На мен тия гъбички са ми ужасен проблем - хем от 6 месеца всяка сутрин пия чай с кокосово масло, гултам таблетки с чесън и пак при най малката настинка - гъбички Rolling Eyes

Сега се замислям за (Betaine hydrochloride (HCL acid)) и Глутамин
http://zdraveto-dar-ot-boga.blogspot.bg/p/blog-page_2375.html?m=1

Само цитирам се да направя уточнение - НЯМАМ ГЪбиЧКИ УРААА
Проблема се оказа друг
Кокосовото масло е суперрррр  Heart Eyes

# 325
Препоръчайте ми лек срещу лишеи по тялото,  Praynig

# 326
Синът ми имаше един на лицето, личната препоръча да се третира със спирт и йод - в едно шишенце спирт се капват 3-4 капки йод.След време изчезна лишея.

# 327
Рецепта срещу настинка на свекито :около 300 мл. бира се сварява и се пие вечер преди лягане ,на другият ден  от неразположението няма и помен .

# 328
  • Пловдив
Рецепта срещу настинка на свекито :около 300 мл. бира се сварява и се пие вечер преди лягане ,на другият ден  от неразположението няма и помен .
Thinking хм...интересно звучи.А наведнъж ли се изпиват?

# 329
Да на веднъж ,доколкото е възможно все пак ,това са 300 мл.Явно гмела помага ,но вкуса е  Sick

Общи условия

Активация на акаунт