Баба каза така-4

• 145 960
  • 568
  •   1
Отговори
# 465
  • на острова на мечтите
Vasq_5,уви не можах да намеря точно кои капки взимах преди 3 години? Сега намирам много повече видове капки. Обърках се направо Rolling Eyes Мисля си обаче,че ако поискаш каталога ,ще ти дадат да си избереш и ще се ориентираш направо на място bouquet Hug

# 466
Защо не си направите теста, да определите кои са вашите и да поръчате индивидуална комбинация?

# 467
Mystic woman,
За лениви черва- прочистване от паразити. Има тема.
Също храносмилателни ензими и пробиотици. Зелева вода от трушията - също пробиотици Кефир домашен с тибетска гъба. Мен прекалено ме разхлабва.

# 468
Страхотна тема, записах си доста полезни съвети!  Peace  Благодаря!

Препоръчайте нещо срещу ускорен пулс в следствие на стрес.   bouquet
Капки мента, глог, валериана.
Сладко тесто за 1 нощ на щитовидната, въпреки че изследв може да Не показват завишени FT3, FT4 и хиперфункция на щит жлеза. Може да е почнал подобен процес. Симптомите понякога са по-важни от изследванията. Казва се слушане на тялото.

# 469
  • на острова на мечтите
Как се прави "сладко тесто"!? И как точно се прилага?

# 470
Как се прави "сладко тесто"!? И как точно се прилага?
Лек за възпаления, отоци, болки

Равни обемни части брашно, захар,вода .
Ако се слага на възпалено или отекло болезнено място / на щит. Жлеза не се слага йод при хиперфункция/
се добавят 5 капки йод 5%  на 1 с.л  вода
Разбърква се с лъжица до твърдо тесто. Може да се добави още брашно.
Слага се на двойно памучно парче и се залепва на болното място за през нощта.
Може да има дърпащи болки след 20-30 мин. Те са лечебни! Не се плаши!
  Ако ти се отразява добре го правиш докато оздравееш.

Моля този, който пуска новата тема да сложи рецептата на 1 страница, защото е лек-чудо.

Последна редакция: нд, 21 яну 2018, 00:06 от Mislq

# 471
  • София
Много полезна тема, ще я следя с голям интерес.

# 472
Позволете да се включа в темичката. За сега само ще ви чета, а ако имам с какво ще се включа.

# 473
Това сладко тесто става ли за болки в коляното, не съм го чувала това, правили сме с чесън и тесто на коляното

# 474
  • София
Mislq, сладкото тесто може ли да се приложи при отток и болка на място, където е имало счупване?

# 475
Благодаря

# 476
  • на острова на мечтите
И аз за първи път научавам за този лек. Явно цял гивот ще се уча. Благодаря!
Относно щитовидната жлеза при какви синтоми по- точно се прилага? Ускорен пулс и какво още? !

Последна редакция: нд, 21 яну 2018, 20:39 от danilu

# 477
Момичета, кажете някакъв лек за мигрена? В онези дни на болка имам чувството, че живота ми свършва.

# 478
  • София
Момичета, кажете някакъв лек за мигрена? В онези дни на болка имам чувството, че живота ми свършва.

Опитай с много силно кафе, без захар и лимонов сок. За препоръчване е сока да е истински,
 а не купен от магазина / имам предвид този в жълтите пластмасови шишенца/. Много е гадно за пиене,
 но помага при мигрена.

# 479
А на чаша кафе колко лимон се слага?

Общи условия

Активация на акаунт