ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 18

• 79 575
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
  • Canada
B & C , номерацията също е променена, евентуално това може да те ориентира продукт със старата или новата формула имаш  Peace
Каква е била старата и каква е новата номерация?  Blush

На сайта на Сефора е новата, ако твоят продукт е с различна вероятно е със старата формула. Но не ги познавам в детайли, просто ми хрумна като идея  Peace

# 31
  • Бургас
Хубав, покривен и дълготраен фдт е и този на Shiseido - http://www.feelunique.com/p/Shiseido-Perfect-Refining-Foundation-30ml Не мога обаче да се ориентирам кой е моят цвят O00, I00 или B00  Tired

Най-светъл е I00. Аз имам точно него, но ми е леко тъмен и май ще го пращам в Размени-те.
Общо взето, с неутрален подтон е, може би леко-леко жълтее.

# 32
  • в белята
И на мен ми свършва Double Wear-a моя е номер 2N2 и сега погледнах в американският сайт..........ми няма такъв номер.Значи ли ,че е старата формула?Какъв нов да пробвам за комбинирана ,много светла кожа ?До тук от по-хубавите освен DW съм ползвала и Dior Forever и Guerlain Parure Extreme  така ,че те отпадат като варианти. newsm78

# 33
Ще може ли да ми напишете кой е този сайт, че не мога да го намеря  Praynig Embarassed

Аз намерих това: http://www.sephora.com/foundation-makeup
но там няма такъв ФД

# 34
  • София
Не мога да намеря новите номерации  Blush В USA Sephora няма Есте, в английския и американския сайт на марката номерацията е еднаква и отговаря на това, което имам аз  Blush

# 35
  • USA, Steak State
Имам DW и мацката в Нордстром ми сбърка цвета. На тяхната светлина изглеждаше ОК, но на дневна ми тъмнееше леко. Затова го ползвах само лятото, но на мен ми опъва. При положение, че кожата ми не е суха беше много странно. Сега чакам другото лято и колкото го ползвам толкова ( ако е годен още дотогава) и после мятам в коша. Няма да повторя. НО може да пробвам по- леката му формула.

БТВ като приключа с него помпичката ми, която купиш от Мак и пригодих за шишето ще ми е излишна и ако някой я иска ще му я подаря.

# 36
  • Canada
Днес, след бърз набег в Сефора и още 1-2 магазина се сдобих с мостри на цели 4 фдт-а  Mr. Green

Взех Hourglass Immaculate Liquid Powder Foundation, Double wear на EL, два на Guerlain - Parure Perfection и Extreme. От последният все още се намират бройки тук.

От утре започва голямото тестване, въпреки че днес нямах търпение и намазах малко от всеки /без Перфекшъна/ и вече имам любов от пръв опит  Flutter
Но нека да дам шанс и на останалите, ще споделя  Hug    

# 37
  • София
Чакам с нетърпение отзиви, особено за Hourglass  Hug

# 38
искам да попитам, къде в България се продава козметика на Dolce and Gabbana? благодаря предварително  Hug

# 39
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате ФДТ за смесен тип кожа? Важно е да не стои като маска, но да е достатъчно покривен, за да не личат много разширените пори.

# 40
  • София
На Clinique има един специално за широки пори,леко покривен е бих казала.То си е цяла серия де,но и само фондьотена си върши добра работа.Поне аз като го пробвах ми хареса,но не си го взех понеже нямаха точния за мен цвят.

# 41
И на мен ми свършва Double Wear-a моя е номер 2N2 и сега погледнах в американският сайт..........ми няма такъв номер.Значи ли ,че е старата формула?Какъв нов да пробвам за комбинирана ,много светла кожа ?До тук от по-хубавите освен DW съм ползвала и Dior Forever и Guerlain Parure Extreme  така ,че те отпадат като варианти. newsm78

Може ли да ми кажете каква е цената на Double Wear? Мерси  newsm20

# 42
Може ли да ми кажете каква е цената на Double Wear? Мерси  newsm20
Моя го купих за около 43 евро

В този сайт http://www.esteelauder.com/product/643/22830/Product-Catalog/Mak … Makeup/index.tmpl
го има моя номер. Това означава ли, че съм си купила от новия?  newsm78 Mr. Green

# 43
  • Поморие
Днес се сдобих с тестер на новия Тен Визионер на Ланком. Нямам търпение утре да то тествам.

# 44
  • София
Здравейте!   wavey

Прочетох мненията Ви за Estee Lauder  Double Wear  и ме интересува става ли за мазна кожа? 
Другият ми въпрос е позлвали ли сте Double Wear Light и какви са отзивите Ви.

И вчера изпробвах Invisible Fluid Makeup и останах доста доволна, много лек, не мазен, добре покрива, само да вметна, че съм с мазна кожа в Т-зоната  и много чувствителна.

Благодаря Ви за вниманието.

Общи условия

Активация на акаунт