ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 18

• 79 584
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Момичета, имате ли впечатления от Sisley Phyto Teint Eclat? Кой е най-светлият номер, който внасят в БГ?

Мисля, че си се внася най-светлият 01. Пробвала съм го - на мен ми е тъмен  Peace

Мхм...  Rolling Eyes А иначе какви са те впечатленията?

Мимита , носиш ли още Skin Illusion-a на Clarins? Чудя се като ми свърши сегашния фдт кой да си взема и помня, че ти го беше похвалила?

Ох, ами не... Имам доста фон дьо тени и не успявам да нося всичко.  Rolling Eyes
Този специално съм го пробвала точно два пъти, ще го пращам в Размени-те. Чудесен е, няма да сбъркаш с него.

# 646

Момичета, имате ли впечатления от Sisley Phyto Teint Eclat? Кой е най-светлият номер, който внасят в БГ?

Има го тук 01. Аз се имам за доста светра с студено-розов подтон и ми пасва идеално. Много съм доволна от него - идеално се нанася, издържа цял ден, а и съдържа полезнини за кожата. Само дето не е особено покривен, лека към средна покривност.

# 647
т.е. бб-то е гъсто като консистенция, сс-то по-течно ли е. Верно че беше с висок фактор,може би и аз нямам нужда чак от толкова  ooooh! А като покривност как са?  Hug

Дори не е толкова гъсто, колкото има нещо сбъркано в консистенцията. Не се разнася лесно и равномерно, лепне, белее ми ужасно. А ако попадне около очите става още по-зле при мен, на едни като люспички, защото ми е по-суха кожата.При CC-то са ги решили проблемите с консистенцията.
Мерси  bouquet Значи бб-то го отписвам,евентуално мога да погледна сс крема. Не ми е спешно така че ще се поразровя и ще мина и намясто да погледна  Simple Smile Hug

# 648
  • Бургас

Има го тук 01. Аз се имам за доста светра с студено-розов подтон и ми пасва идеално. Много съм доволна от него - идеално се нанася, издържа цял ден, а и съдържа полезнини за кожата. Само дето не е особено покривен, лека към средна покривност.

Благодаря за мнението! Какъв му е финишът?
Аз се надявах да внасят 0 Porcelain, но явно са от 01 нагоре. По суочове мисля, че 0 ще ми е ОК.

# 649
Здравейте дами, не знам дали тук е мястото за моя въпрос, но не намерих по-подходяща тема. Някоя от вас ползвала ли е CC крема на Max factor и ако може да напише отзиви? Четох из темата, но не видях някъде да се споменава. Благодаря ви  Peace

# 650
Според мен си е фон дьо тен, хубавото е, че има и светли цветове.

# 651
  • Sofia
Здравейте, момичета,
моля за помощ относно четките за ФДТ.

Необходима ми е четка за ФДТ и четка за контур.
Разгледах тези на МАС, но са ми малко скъпи. Разгледах и тези на Сигма, като цена са Ок, но не ми се чака 1 месец за да ги получа  Blush

Има ли някакъв добър вариант за четки по магазините в БГ на прилична цена (около цените на Сигма)?
Видях в един сайт четки на Караджа. Те Ок ли са или по-добре да ги пропусна?

Предварително ви благодаря  Peace

# 652
Защо не погледнеш Real Techniques? Не съм ги пробвала (малко са ми скъпи при условие, че не ползвам много), но съм чела много добри отзиви за тях. Можеш да вземеш от Мориа или козметичния щанд в Дебнамс.

# 653
  • Бургас
Понеже напоследък твърдо съм решила да си намеря хубав фдт и си пробвам всичко та от бб до сс. Вчера ми припомниха за СС на Биотен и  днес съм с него. Определено ми харесва, държи се много добре с пудра съм отгоре. Лайт цвета ми пасна идеално на тена , съвсем леко съм лъснала около носа, от това което само аз си го виждам  Laughing.
За сега моите фаворите са на
Шисейдо Sheer & Perfect Foundation
Mac face and body
От бб кремовете
Диор Нюд
От СС - Шанел и Биотен ( като ще го понося още за да затвърдя мнението си)
Остана само да пробвам на YSL  Туш Екла ,отново
Всичко това го нанасям с четка за фдт на Еко тулс и се родих, малка но идеална. От този сет е. Като имам една и по- голяма , но тя е без марка и струваше 5лв . Обаче се оказа страхотна.

# 654
Пробвах наскоро новия фон дьо тен на Орифлейм - за мое учудване доста ми хареса, но аз харесвам и анти ейдж от серията Джордани. Другите не ми харесват.

# 655
Може ли някой да ми препоръча кой от тези ФДТ да избера:
-L'oreal Lumi
-L'oreal True Match
-някакъв на Max Factor
(гледах ги в Лили)

До сега съм ползвала предимно на Oriflame и съм доволна, но ми се искаше да пробвам нещо ново и надявам се по-добро. Благодаря   bouquet

# 656
Имате ли впечатления от този фдт?

http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=45612685

# 657
Може ли някой да ми препоръча кой от тези ФДТ да избера:
-L'oreal Lumi
-L'oreal True Match
-някакъв на Max Factor
(гледах ги в Лили)

До сега съм ползвала предимно на Oriflame и съм доволна, но ми се искаше да пробвам нещо ново и надявам се по-добро. Благодаря   bouquet
fox,от трите ти  препоръчвам L'oreal True Match Peace

# 658
sweety Simple Smile Благодаря   bouquet

# 659
  • на кого му пука
Пробвах наскоро новия фон дьо тен на Орифлейм - за мое учудване доста ми хареса, но аз харесвам и анти ейдж от серията Джордани. Другите не ми харесват.

Ever lasting или Perfect Fusion?Опиши за каква кожа е.

Общи условия

Активация на акаунт