ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 18

• 79 574
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
А защо не пробвате? С лична четка отсипана на опакото на ръка свободна пудра от солница, какво може да причини пробата? От компактна пудра да, но свободната се поръсва.

# 706
Свободната пудра на Диор е страхотна  Heart Eyes

# 707
  • pomorie
Дайте идея за хубава база за очи.И с  каква четка мога да нанасям това  Chanel Poudre Douce Soft Pressed Powder

# 708
Ако някой се интересува- по магазините разпродават Bourjois - 10hr Sleep Effect за 12лв, при предишна цена 21лв, казаха че щял да отпада от асортимента. Светлите цветове бързо свършват, аз от няколко обиколени Лили-та успях да взема последният най-светъл нюанс Peace

# 709
За каква кожа е подходящ този фон дьо тен на Буржоа?

# 710
За кожа без особени несъвършенства, тъй като е слабо покривен. Има леко озаряващ и сочен завършек, не е матиращ. Аз го чувствам изключително комфортен, пък където ми трябва повече покритие си слагам и от друг фдт Simple Smile

# 711
# 712
  • Бургас / София
Някои с мнение за новият ФДТ на Ланком   bouquet

# 713
Някои с мнение за новият ФДТ на Ланком   bouquet

Ако става въпрос за този който е с коректор- пробвах от тестера  и за мен е неудачен , покривен и при мен стои доста изкуствено, пробвах двойката  , издържа 12 часа , но ми е плътен.

# 714
  • Бургас / София
С коректора е от миналата година  Hug . Питам за този http://www.feelunique.com/p/Lancome-Air-De-Teint-Foundation-SPF15-30ml . Сигурно не е бил твоят цвят те не внасят най светлите аз съм имала Тейнт Миракъл и въобще нямах ефект маска  Peace

# 715
С коректора е от миналата година  Hug . Питам за този http://www.feelunique.com/p/Lancome-Air-De-Teint-Foundation-SPF15-30ml . Сигурно не е бил твоят цвят те не внасят най светлите аз съм имала Тейнт Миракъл и въобще нямах ефект маска  Peace
И аз го чакам. Вчера го търсих в Дъглъс, но още не е дошъл  Confused Другия само го имаше. С тях трябва да дойдат още 2 коректора, 3ка в кутийка и една писалка.

# 716
  • Бургас / София
Яко съм му навита, дано е по светъл от Шанел Аква  в нета не мога да открия снимки. А във ФЮ много бързо се изчерпа най светлият цвят, ама ще изчакам за никъде не бързам, а и тука ще сложат една цена 90 лева и 005 няма да го има, знам си аз хората  Mr. Green

# 717
  • Бургас
И аз го чакам. Вчера го търсих в Дъглъс, но още не е дошъл  Confused Другия само го имаше. С тях трябва да дойдат още 2 коректора, 3ка в кутийка и една писалка.

Ох, ох, ох... Тъмен ми е 005.  Rolling Eyes
Пристигна преди два дни. Веднага го пробвах, но ми тъмнее.
Консистенцията е много интересна, като "течна пудра". Страшно лек, наистина не се усеща.

Или ще си го пазя за лятото, или ще го пращам в темата за размяна, още не съм решила.  Thinking

# 718
  • Бургас / София
Ако не те затруднява мацни един суоч на ръката да не се излъжа и аз  Mr. Green

# 719
  • София
Имам мини на Air de teint на Ланком, но е доста тъмен и мога да го тествам само в къщи, за което още обаче не съм имала възможност. Мацнах само веднъж челото и доколкото успях да преценя е много лек и със слаба покривност. Цветът, който имам е 03, при положение, че принципно използвам 005, та разликата е голяма. Само че при нанасяне цветът някак се адаптира към тена на кожата и разликата въобще не беше толкова голяма. Но пак казвам - това е впечатление само от едно мацване  Blush

Общи условия

Активация на акаунт