Синът ми бе пребит в училище...

• 32 614
  • 571
  •   1
Отговори
# 375
На Мишел в това училище ли учи синът и?

" ...Преди една седмица се случи инцидент. Сбиват се двама ученика - десетокласник избива зъбите на осмокласник. Това се случва в час по физкултура, в който час учителят липсва..."

Явно не е това.
Авторката е от Кърджали, а посоченото от теб училище е в Монтана.

# 376
явно съм неадекватна и наистина сме в много различни джунгли тука до 12-13 годишно нямаш право да го оставяш само , по списък ги дават на изхода на училището, какво остава да напуска училищния двор само. едно време беше така, излизали сме, но сега живота е друг. бръмнали са на тема сигурност, безопасност не е да няма защо
дори да има лавка това пак мога да го преглътна, но да излиза ученик извън училище ми се струва безумно в тези времена.

# 377
Че то не във всичките училища има стол. В нашето например-няма.
Конфликти стават непрекъснато. За мен една от причините е, че децата не се учат на колективизъм, а даже напротив.
В МГ-то имаше една учителка, която организираше на децата лагери точно с цел създаване на задружие. Телефоните с игрите-на една страна, няма среднощно висене пред телевизора, наемаше продавател по народни танци и йога. Т.е. стараеше се жената да ги обедени под формата на някакво интересно занимание.
Е, няма я вече там тази жена, не се хареса на ръководството.....

10 cent, тук се подписва декларация от родетел, че на негова отговорност детето има право да ходи и да се прибира само от училище, също така, и че през междучасията може да излиза от училищния двор. И става въпрос за ученици дори и в първи клас.

# 378
Явно не е това.

Къде видя Монтана  newsm78 Момчилград е. Което е съвсем до Кърджали  Peace

# 379
  • В Балкана
На Мишел в това училище ли учи синът и?

" ...Преди една седмица се случи инцидент. Сбиват се двама ученика - десетокласник избива зъбите на осмокласник. Това се случва в час по физкултура, в който час учителят липсва..."

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:1QYrUbmHriQ … ;client=firefox-a

И темата там е пусната преди 6-т години.

# 380
И темата там е пусната преди 6-т години.

А!  Joy

# 381
Явно не е това.

Къде видя Монтана  newsm78 Момчилград е. Което е съвсем до Кърджали  Peace

Да, объркала съм се, извинете.  Laughing

# 382
Явно не е това.

Къде видя Монтана  newsm78 Момчилград е. Което е съвсем до Кърджали  Peace

# 383
10 cent, тук се подписва декларация от родетел, че на негова отговорност детето има право да ходи и да се прибира само от училище, също така, и че през междучасията може да излиза от училищния двор. И става въпрос за ученици дори и в първи клас.

Аз подписвах такава декларация. Живеем на няколко метра в училище и от прозореца виждам детето, като отива до там. Само че по време на часовете не ги пускат да излизат навън. Заповед на директора и се отнася за всички до 7 клас вкл. Те учат в една смяна, следобяд са големите. Охраната не ги пуска да излизат и толкова.

# 384

мерси за информацията , нямам коментар .. имам де, ама ще си го запазя #Silly

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 12:16 от 10 cent

# 385
  • на брега на морето

Голямо кОпане е било, пост от 2006.

# 386

Къде е това тук?

Знаеш ли кога ще подпиша такава декларация, точно никога!

# 387

Къде е това тук?

Знаеш ли кога ще подпиша такава декларация, точно никога!

Такива декларации подписват родители, които искат децата им да се прибират сами.

# 388
Тук, е България.
Декларацията не е задължителна. Просто съществува такава възможност. И явно си е спусната от Министерството, не е идея на община или конкретно училище.
При нас се получи следната ситуация. След като миналата година две майки на първокласници се сбиха, директорката си спусна наредба да не се допускат родители в училището. Няма родители-няма проблем.
Да, обаче дъщеря ми е предучилищна група-5 годишна. Сега, по тази логика аз трябва да я пусна в училищния двор и тя сама да отива до стаята, като не знам въобще дали там има учител или няма.
Значи за по-големите има нужда от декларация, за да тръгват  и да отиват на училище сами, а за 5 годишните, дето не знаят къде се намират, се презюмира, че са достатъчно зрели, за да се разхождат свободно.....

# 389
След като миналата година две майки на първокласници се сбиха,[/b] директорката си спусна наредба да не се допускат родители в училището. Няма родители-няма проблем.

Боже, какво става с нас? И после изискваме от децата да са толерантни и възпитани!!!!

Общи условия

Активация на акаунт