Хайде да се запознаем!

• 81 893
  • 837
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, наистина е добре да се запознаем!
Аз съм Гергана, синът ми Владимир е на 2г11м. С баща му сме женени от три години и сме от София.
Ще ми е интересно да разговарям с всички вас!

# 571
Привет .Аз съм Илияна ,от София . Имам две деца , Стоян на 7 г. и Емилия на 1 г.

# 572
 HugЗдравейте!
Аз съм Илияна и  имам дъщеричка Габриела на 1 година и 6 месеца.
Тати се казва Дафин.
В момента съм в отпуск по майчинство иначе съм икономист-счетоводител.
В момента живеем в Смолян.

# 573
Здравейте!Много ми е приятно да се запознаем!Казвам се Зоя и съм от Бургас на 33 години.Омъжена съм от 16 год. имам дъщери на -15 и 10 год.Малката е болна от хронична бъбречна недостатъчност и в събота бе представена от българската коледа по новините на БНТ.На всички вас желая весели и изпълнени с приятни емоций коледни и новогодишни празници.Нека новата година бъде по добра от старатал.

# 574
Здравейте и от мен.Казвам се Магдалена на почти 35г.,мъжа ми се казва Митко.Женени сме от 18г.имаме 3 дечица.Христина на 17,Мартин на 12 и Дарина на 1и3м. Grinning

# 575
Здравейте и мен ! Аз съм Вили и имам дъщеричка Илияна.Със съпруга ми живеем в София.

# 576
Казвам се Дарян на 22г приятелката ми на 21 имаме син казва се Мартинез заедно сме от 6 години от 3 години живеем в Испания!!!

# 577
 Задрвейте!

Казвам се Мария. Туко що се регестрирах, а се каня да направя това от три години. Имам дъщеря на 3 години и 2 месеца, казва се Силвия. Живеем три амазонки вкъщи баба, мама и Силвия. Забавляваме се чудесно. Приятно ми е да се запозная с всички, тук наистина има доста полезна информация, за което ви благодаря. Hug

# 578
здравейте аз се казвам СИЛВАНА на 23 год.съм.Аз и моят съпруг Петър имаме едно дете,дъщеричка на 1 год. и 3 месеца Магдалена.Ние живеем в София. smile3504 smile3504

# 579
Здравейте, казвам се Екатерина и съм на 30г. Живея в Пловдив и имам дъщеричка Велинка на 4г. Хубаво е че тук можеш да срещнеш нови мами. Аз работя , икономист съм по професия, а малката я гледа баба и т.е. моята свекърва. Много съм доволна от нея страхотен човек е .Дано  всички мами да имат по една такава помощница.
Пожелавам ви весели празници и много ама много здраве през новата година .

# 580
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Аз се казвам Пепа, на 26 година съм. От Габрово съм, но любовта ме отведе в Истанбул. Сега очакваме първата си рожба - момиченце - на 27 април, ако всичко е наред. Учила съм във Варненския свободен убиверситет и в Софийския университет. Много харесвам сайта и често търся информация във форумите!
Благодаря на всички опитни майки и бадещи такива, за споделения опит!
Пожелавам на всички ни безпроблемно износване и раждане!
 bowuu

# 581
  • В тъмната гора.
Казвам се Милена и съм на 34 години, майка съм на 6 годишно момченце, то се казва Владислав и сме от Момчилград. Много ми харесва във вашия форум момичета, много сте задружни, много дейни и  заядливките при вас са далеч по-малко. Влизах в друг бебешки и детски форум три години, но определено много по-впечатлена съм от вас. Надявам се да ме приемете.

# 582
Здравейте,казвам се Красимира .На 28 години съм ,от Стара Загора , и съм майка на Стилиян на 8 месеца.Харесвам форума заради разнообразната информация и споделения опит от майките.Пожелавам на всички майки нека Новата година им донесе здраве и щастливи мигове.

# 583
Здравейте,казвам се Диана и съм на 28г. от гр.Ямбол.От 7г.живеем в София с мъжа ми Иван.Имаме момиченце Ива което е на 2г.9м.

# 584
Здравейте,казвам се Гинка и съм на 30 г. от София.Имам дъщеря на 8 год. казва се Симона,тя е във 2 клас и е моята гордост.Към края на януари 2007 год. очаквам второто си дете.Според ултразвука ще бъде момче,но аз ще се радвам  на каквото дойде.Най-важното за мен е,че Симона няма да е самичка.Тя също очаква бебето с нетърпение и вече прави планове за него и репетира как ще се държи като кака.Радвам се ,че има такива форуми за да може всяка жена да сподели всичко,дори и това което я тормози.Желая на всички настоящи и бъдещи майки,а също и на екипа на БГ МАМА Весели Празници и Успешна 2007 година.

Общи условия

Активация на акаунт