Хайде да се запознаем!

• 81 895
  • 837
  •   1
Отговори
# 555
 Mr. GreenЗдравейте!Казвам се Светла и съм на 32год.,с дъщеря Ралица на 8г и татко й Тервел на 36г.В къщи е весело,когато всички са доволни   :bigdance2

# 556
Здравейте!Казвам се Бистра, моето слънчице се казва Виктор и е на 1 г.и 3 месеца.Живеем в Благоевград(надявам се не за дълго).В момента гледам бебо, иначе работя в армията.

# 557
Здравейте,казвам се Искра и заедно с тати Любо имаме една малка принцеса която е родена на 8.04.2004г.-Кристина и живеем в Пловдив

# 558
Здравейте и от мен!Аз съм Петя,със съпруга ми живеем от 3год. заедно.Имаме си едно ангелче на 11мес.-Гергана и още едно "детенце"-Бари(ирландски сетер на 1год.5мес.)Живеем в Ямбол

# 559
Здравейте аз съм Христина а моята принцеса се казва Валерия а беба ще се казва Ванеса   

# 560
Zdraveite, kazvam se Silvia. Jiveia v Plovdiv, imam 2 deca. Maikal na 5g. i Stanislava na 10m. Na 33 godini sam, v momenta po maichinstvo. Sapruga mi se kazva Stanislav i samo dvamata si gledame decata

# 561
Здравейте и от мен!Аз се казвам Мирена,а моя приятел Наско с който живеем от 5 г. заедно и имаме прекрасен син Андреа! newsm03

# 562
Малко със закъснение се включвам.Казвам се Биляна,имам две деца-Александър на 7г и Ана на 1г.От София сме,мъжът ми се казва Бойко и е готвач.Аз работя в книжарница.

# 563
З newsm03дравейте и от мен ! Аз се казвам Тони на 26год. имам малка сладурана Александра на 1г.и10мес.

# 564
 привет аз съм таня от бургас имам две деца едното е на 7 години а по малкото е на 8 месеца и съм много горда майка на27 години съм

# 565
приятно ми е да се запознаем Hug
аз се казвам Кери и съм на 26г.,а съпруга ми Христо на 28г.заедно сме от 5г.имаме си дъщеричка Никол и е на 3г. и 6м.

# 566
Здравейте! Аз съм Елена - на 26г., а съпругът ми е Светлин-на 29г. заедно сме от 7 г. и имаме син Боян - на 3г.
Виждам,че тази тема привлича вниманието на най-много потребители. Аз искам да ви го насоча към темата - Психолог в детската градина. Там има анкета за попълване и смятам,че ако повече хора се заинтересуват от нея, би могло да има отзвук и резултати. Хвърлете й едно око Wink

# 567
ZDRAVEITE ,MILI MAIKI! Blush Heart Eyes AZ SAM MAMA STANISLAVA  SLED 3 DNI 6TE NAVAR6A 23 GODINI. IMAM SI PREKRASNA DA6TERQ NIKOLAQ KOQTO E NA 5 MESECA.TATI SE KAZVA ANASTAS  I SI JIVEEM VAV GRAD AITOS. Simple Smile Blush

# 568
Привет и от мен!Аз съм Мира,съпруга ми-Красен,а нашето съкровище е Лъчезара!Аз съм на  27,мъжа ми на 28,а Ети(както сама си казва дъщеря ни)е на 2 год.8мес.и 4 дни.Аз съм от В.търново,Красен от София,но в момента живеем в разград newsm78-дълга история.Имаме малък частен бизнес и сме много щастливи заедно!А,забравих последния член от семейството-Блеки-японски хин на 4 мес. Laughing

# 569
Здрасти на всички! Асз съм Нели (от Неделина), на 28г съм от Стара Загора. Имам син на 7г. и дъщеря на 1г 9м. Мъжът ми е Димитър. Уча педагогика 4 курс.

Общи условия

Активация на акаунт