Хайде да се запознаем!

• 81 905
  • 837
  •   1
Отговори
# 540
Аз съм мама Йоли, във форума Селиа.Работя като прокурор, но в момента съм по майчинство, което за мое съжаление най-вероятно ще продължи твърде кратко - най-много година - година и нещо.Със съпруга ми сме семейство от август 2005, преди това бяхме гаджета само 6 месеца.Много си допаднахме.На следващия месец след сватбата, разбрах, че съм бременна, твърде неочаквано след като спряхме да се пазим /от медения месец/, но не и твърде рано.На 07.06.2006 на бял свят се появи нашата първа рожбичка - дъщеря ни Моника.Тя още от раждането беше страшно красива /въпреки че не очаквах/, бързо напредва с развитието и е много щура, пълзи на 5 месеца, а така силно писка и гука, че сутрин е тя нашата аларма и събужда баща си за работа.Приятно ми е да се запознаем с всички! bowuu bowuu

# 541
Здравейте,
Аз съм Искра, мама на 3-месечния Никола. Мъжът ми се казва Христо и сме семейство само от 7 месеца. Аз работя в банка, но сега съм по майчинство(също за кратко)

# 542
Здравейте,аз съм Деница и съм  от Казанлък.Плод на нашата любов със татко Милен е дребка Доника.Тя е на 2,6 год . и днес за първи ден беше на градина.Аз съм на 29 и във форума съм ПУМБА.По професия съм начален учител. newsm51

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 23:36 от pumba

# 543
  • София
Здравейте и от мен !Днес се регистрирах и все още ми е малко трудно да се ориентирам във форума balloon
Приятно ми е да се запознаем Wink
Аз съм една млада майка на 22 години и то навършени наскоро.Казвам се Елеонора(казват ми:Ели,Нори,Лора...)Живвея с Огнян-таткото на прекрасната ни дъщеричка Яна,която скоро ще стане на 3 месеца.
Имам да уча още една година за да стана бакалавър по Екология и Опазване на Околната среда в СУ,но прекъснах .
По цял ден се занимаваме с Яна и в момента не работя,но пък съм много щастлива .

# 544
  • Бургас
Здравейте, казвам се Иванина /Ива накратко/ на 28 г., малкото ми съкровище се казва Габриела - на  2 г. и почти 3 мес., татко ни се казва Младен. Сега си стоя в къщи и ще си гледам болното детенце още известно време - към година, да речем. Confused

# 545
Здравейте. Казвам се Добрина. Със съпруга ми Влади живеем в София. Имаме сина на годинка. Казва се Радослав

# 546
  • Oslo
Здравейте, аз съм Златина и с моята по-добра половинка Тодор имаме 2 момчета -  Янислав и Стилиан. Живеем в Бургас. Мъжът ми се занимава с алпинизъм , подводен риболов и други такива лудости, а аз съм мед. сестра в детски ясли(за сега). В момента се преориентирам към социалната сфера, 2 година соц. дейности в БСУ.

# 547
 Здравейте! И нашия ред дойде да се представим Simple Smile Аз съм бебе Даниел и съм слънчицето на мама и тати! На 1 г. и 2 м. съм, по майчина линия- българин/мама Рали/, по бащина- палестинец/тати Хасан/!Роден съм и живеем в прекрасната ни морска столица Варна и много се обичаме!Пожелавам на всички много здраве и щастие!!!

# 548
здравейте сега е мой ред да се представя.Казвам се мама Здравка.На 29 години съм,тати се казва Борис на 31 години.Имаме две прекрасни момчета.Митко на 8 и половина и Марти на 1год.11 мес. и 22 дена.От пловдив сме.Какво още-а да скоро тръгвам на работа а Марти на ясла.

# 549
  • Розовата долина
Здравейте!Аз съм мама Таня и заедно със съпругът ми и малката Илина(1г.и 8м.)живеем в Казанлък.Инка(както и казваме)още не ходи на ясла,стоя в къщи и я гледам.Иначе по професия съм икономист,но все още нереализиран,надявам се скоро да не е така.Таткото-Димитър е офицер и затова често се налага сами да се гледаме,но така е няма начин.За сметка на това като си е в къщи помага много и се грижи за малката.Затова и тя казва,че е момиче на тати!!!!

# 550
Здравейте! Казвам се Ани и съм на 25г.Омъжена съм от 2г.
Имам си и едно малко съкровище на 9м- Йоана.Ние сме от София. Много бихме се радвали на нови приятели  сред всички вас!
Студентка съм-магистратура/регионално развитие и управление/ в Софийския университет.

# 551
 newsm56 Амииии, аз съм Теди. Готина и симпатична!!!!!!! Blush Heart Eyes Дааааа, така е!!!! Имам си и принц, както казва дъщеря ми newsm08, а тя е Доротея, истинска принцеса, от сой.  Crossing Arms

# 552
Здравейте! Аз се казвам Анета и съм на 26 год.Имам син на 1г и 2м-казва се Борислав,а съпругът ми се казва  Живко.Ние сме от Добри4.

# 553
Цитат
Zdraveite,az sam nova,no se nadyiavam,che shte se zapoznaem.Kazvam se Yuliana i sam na 28 godini.Imam dashteria,koyiato utre-30.11.,stava na 2 godinki.Nashiat tati se kazva Ivo i se zanimava s koli.Mnogo shte se radvam da si namerim novi priateli.Nie sme ot Sofia.
  Здравейте,аз съм нова,но се надявам,че ще се запознаем.Казвам се Юлиана и съм на 28 години.Имам дъщеря,която утре-30.11.,става на 2 годинки.Нашият тати се казва Иво и се занимава с коли.Много ще се радвам да си намерим нови приятели.Ние сме от София.
----
Моля, пишете на Кирилица!

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 12:56 от Ellypr

# 554
казвам се Деница и съм от Пловдив.на 21 год. съм.омъжена съм от 2 год.синът ми е на 1г.и 8месеца.не работя.

Общи условия

Активация на акаунт