Хайде да се запознаем!

• 81 907
  • 837
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте! Отдавна чета из форума, но се регистрирах чак днес. Казвам се Кристин. На 28 години съм. Със съпруга ми сме семейство от седем години. Имаме две дъщери-Анастасия на 6 години и Адриана на 4. Специализирала съм се в две крайно различни сфери на дейност повлияна от родителите си. Учала съм наказателно право и невро хирургия заради баща ми, който също е хирург, но сърдечно-съдов. В момента имам собствена кантора и се занимавам с право. 

# 526
ето и мойта кратка биография:
казвам се Милена- на 32 години съм и съм от София. Майка съм на две прекрасни дъщерички-
Ивета (Ивка)- 5. юни. 1998г и            
Анета (Нети)- 6. октомври. 2004г
с татко им- Венци (42г) сме заедно от 10 години
по образование съм конструктор- моделиер, но в момента не работя нищо

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 15:18 от mylenka

# 527
Aз съм Дени,на 24 имам син на 3.5г.От София съм и живеем с тати Пепи Simple Smile

# 528
 HugЗдравейте на всички.Казвам се Галя от Ямбол. Имам две прекрасни дечица Живко на 3 год. и Дебора на 4 месеца. По професия съм социален работник, но сега сме си в къщи. Баткото не ходи на домче, помага на мама за бебчето. Таткото ни е учител и е много зает. Сега мъниците спят и аз реших да се зачета. Много се радвам, че открих този форум. Научих много полезни неща.					

# 529
Здравейте и от мен.Казвам се Мариана и съм на 30 години.Имам 2 деца-син Тони-на 7 години и дъщеря Цветомира на 2 год. и 8м.Съпругът ми се казва Валентин и живеем в град.Казанлък.По професия съм Инженер-икономист.Много се радвам,че намерих време да ви пиша.

# 530
И аз да се представя тук. От 1 година чета и пиша ,но не в точно този подфорум. Казвам се Веселина, на 28 год. , от София.  Имам дъщеря Виктория на 1г и 4 м.
По професия икономист, по месторабота Контрол-мениджър , а в момента- по майчинство  Simple Smile
По стечение на обстоятелства пиша и във подфорум "Родители, отглеждащи сами децата си" , тъй,че ще минем без инфо за "тати".  Simple Smile

# 531
 StopЗдравейте!!!Казвам се Богдана Кичукова,на 26 години съм и живея в Пещера.Завършила съм философия.Имам 2 прекрасни сина Валентин 5г. и Цветан 3г. и най-страхотния съпруг Здравко txtloves txtloves luvbed

# 532
Явно и аз трябва да се включа  Hug

Катя, от София, имам син Александър и мъж Валери. Щастливи сме и се обичаме   love001

# 533
Здравейте и от мен. Със съпруга ми Васил сме от 11 години заедно, но от 7 сме женени. Имаме две прекрасни деца Диляна на 6 години и Александър на 1 година и 7 месеца. Живеем щастливо в Пловдив

# 534
Zdraveite,
kazvam se Radostina ili po-kratko Radost.Na 31 god.ot Razgrad.Jenena s edno momchence na 3g. i 10 mes.- Pavel.Toku shto se registrirah vav foruma.Shte se radvam da obmenjame opit i idei za problemite i radostite v semeistvoto i s decata.Blizkite mi priyateli njamat malki deca i mi lipsva spodeljaneto na opit.
Rabotja v ofis za kurierski uslugi, po profesia sam biolog.

Pozdravi i lek den!

# 535
  • София
Здравейте на всички, да се представя и аз - казвам се Цвети, на 27 години съм, с малко бебче Ванеса на 5,5 месеца и татко Мирослав. Живеем в София. Много искам да присъствам на някоя срещичка на съфорумките ама все не мога да хвана кога и къде ги организират Sad

# 536
Приятно ми е да се запознаем! Hug
Казвам се Ралица и съм на 32 години. Децата ми са Емануил - почти на 9 години и Свилена - на година и половина. Тати се казва Андрей, на 35 години е, и е технически ръководител в строителна фирма. И двамата сме инженери. Преди да изляза в отпуск по майчинство работих като административен организатор Бизнес център и като учител по информатика и ИТ в гимназия. В момента съчетавам отпуска по майчинство със следдипломна квалификация за учител по информатика и ИТ.

# 537
  • Варна
Здравейте приятели!
Аз се казвам Албена. С тати Данчо имаме двама сина Виктор на 3г.9м. и Емил на 2.5м. Всички живеем във Варна. Аз съм счетоводител, но в момента съм в майчински и се гледаме с Емо. Тати работи в търговска фирма, а батко Вики ходи на детска градина.
Беше ми приятно да се запозаем  Grinning

# 538
Здрасти на всички! Вече два дни минаха откакто съм регистрирана във форума, но съм читател доста отдавна, така че може би е време да се запознаем- казвам се Валентина, но някои ми казват Дафина на 34 години съм и съм щастлива да живея с трима прекрасни мъже- Ивайло /Фери/ на 35 години, Виктор /Тото/ на 9 и половина и Емил /Мишо/ на 8 години. Аз съм родена и израсла в София, а мъжа ми е от Видин.  Живеем и работим в София.
имаме двама сина Виктор на 3г.9м. и Емил на 2.5м. 

Интересно съвпадение на имена Simple Smile Simple Smile

# 539
Zdraveite,az sam mama Iva.Sinat mi se kazva Stefan i e na 5 godini.Tatkoto se kazva Niki.Nie jiveem vav Trqvna.

Общи условия

Активация на акаунт