Хайде да се запознаем!

• 81 923
  • 837
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте казвам се рени и съм на 27г .Незнам какво ще се получи от това писмо защото ми е за първи път.Имам две момичета каката е на 6год а малката на 1г и9м.Живеем в София със съпруга ми от 3 г  на него му е много трудно да свикне да живее между четири стени докато аз  се адаптирам  .Ако някой иска да си пишем ще съм много доволна Благодаря

# 511
Емси 28 години от Пловдив. Омъжена.Дъщеря Маги.  Grinning Grinning

# 512
  • Varna, Bulgaria
Здравейте и от мен.Казвам се Даниела и съм на 28г. от Варна. С тати Петър имаме дъщеричка на 4г. - Валентина.

# 513
Да се представя и аз! Казвам се Вили на 28г., тати е Захари,а малчо се казва Хари и е на 1г. и 10м.Вече ходи на ясла/от това не е много доволен/.До сега си бяхме в къщи,но мама ще започва работа-соц. и фирмени програми в частна фирма.

# 514
Здравейте! Казвам се Анна, на 33 год. съм по професия учител. Имам едно дете на 3 год. и чакаме второ през месец май.

# 515
Здравейте и от мен,аз съм Анита на 26.Женени сме с тати Влади от 4 години,а той е на 28.Нашата малка принцеса Мия навърши 2г. на 21.10.по професия съм начална учителка с преподаване на чужд език,но сега сме си вкъщи с мия и се гледкаме.Тати Влади е управител в една чуждестранна фирма.Живеем в София.
Този сайт е сладката ми глътка отмора след натоварения ден на една мама  1dishes wash 1ironing feeding

# 516
Здравейте!Аз съм Диана и съм на 36.С тати Данчо си имаме две слънчица-Юлиана на 10 години и Стефани - на 1год.и 4месеца.Живеем в Ловеч.Тати е икономист,а аз съм ел.инженер.Всяка свободна минута използвам за форума,без него не мога да си представя ежедневието!На всички майчета- newsm51

# 517
Здравейте.Казвам се МИЛЕНА на 28г. от Плевен.Съпругът ми се казва Венцислав на 34г. и имаме син МАКСИМ на 3г. Живеем в Плевен

# 518
  • Там където е семейството ми
От около 2 год.пиша и чета във този форум но официално не съм се представила. Embarassed
Казвам се Живка на 25 год. от Елхово
Съпругът ми се казва Иван на 36 год .
Женени сме от 8 год.
Имаме две прекрасни деца,които обожаваме.
Божидар на почти 4 год. Grinning
и Преслава на почти 1 год. Grinning

# 519
Здравейте,
 Казвам се Нора, на 28години, родена съм в Пловдив, но живея в София. С мъжа ми Николай сме заедно от 5 години, а от 3 години сме и женени. Плод на нашата любов е една прекрасна  дъщеря Деница на 1 годинка и 2 месеца. Аз съм счетоводител по професия, но сега си стоя в къщи и си гледам детенцето. Grinning

# 520
  • България Пловдив
Здравейте и от мен аз съм Таня мама на най-палавото дете на света Габриела 9 месеца и 5 дни и нашия тати Галин който много ни обича и глези радвам се че този форум го има и и всички мамчета споделят опита са тук изпращам ви много целувки! newsm51

# 521
  • София
Привет и от мен!

Казавм се Славена, на 28 години съм. По професия съм архитект, но в момента съм в отпуск по майчинство. Майка съм на една прекрасна и много палава малка принцеса-Адриана-на годинка и два месеца. С таткото на Ади-Радослав /той също е архитект/ сме заедно от шест години, а след няколко месеца официално ще бъдем и семейство. От вече почти 2 години чета статиите във форума, но от скоро съм регистрирана и дори пиша от време на време-когато имам такова на разположение   Thinking .

Поздрави на всички   bouquet , ще се радвам да се виждаме из темите ... а може и да ми пишете  Hug

# 522
  • Хасково
здравейте, казвам се Антоанета, мъжът ми Станимир, на 32 години сме , имаме момче Панайот на 5 години и момиче Дияна на 9 месеца.всички ние имаме рожден ден в рамките на 40 дни- всички сме родени през февруари с изключение на беба, която избърза и се роди януари.

# 523
Здравейте 'колежки' драго ми е да се запознаем.Казвам се Младена и съм на 27 год.със съпруга ми Ивайло сме семейство от 8 г.,имаме си двама палави юнаци Николай(Нико) на 7 год. и Кристиян(Кико) на 3.По професия съм хореограф и продължавам да се занимавам с нар танци.Иво заедно с баща си имат фирма занимаваща се с производство на метални изделия.От няколко дни съм с вас и се надявам,че ще си допаднем  Peace

# 524
Здрвейте аз съм Деси на 33 год. майка на едно дете Марти на 3,5 год.Много се радвам да се запозная с мили и интелигентни жени, гледащи на възпитанието на децата си, като основна грижа! Поздрави на всички

Общи условия

Активация на акаунт