Хайде да се запознаем!

• 81 985
  • 837
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте !
Аз съм Мариана а това по-надолу е нашата Гери.В момента не работя-с малката взаимно се гледаме smile3520.Нашият тати както казва тя-"прави къщички".
Това е един от любимите ми сайтове.

Поздрави !!!

# 496
Здравейте и от мен. Казвам се Рая и съм на 46 години. В райската си градина отглеждам дъщеря ми Деси (на 27г. с две ангелчета - Вальо и Деница) и двамата братя - Велизар (на 21г.) и Константин (на 8г.). Всъщност дъщеря ми отдавна се отглежда сама  Joy.Споменах ли, че градинката е посадена в Плевен?Райските порти са широко отворени за нови приятели, които се надявам да открия в този форум Hug.

# 497
  bouquetЗдравейте!Казвам се Стефка!От Русе!На 33 години съм.Имам си прекрасно момченце-Даниел на 6 години и половина!Малкият е страхотно дете,но си имаме бронхиална астма и тя ни мъчи от както сме се родили!Ще се радвам да се запознаем! welcome

# 498
Здравейте и от мен.Аз май съм най-малката в този форум Embarassed .Казвам се Цветелина и съм на 15.Живея в Бургас и уча в Гимназия с преподаване на немски език "Гьоте".Имам по-малка сестричка Нели(10 г).Сигурно се чудите защо съм се регистрирала  в този форум...една тема много ме трогна и заинтригува и мисля че и аз ще намирам от време на време място в този форум Hug

# 499
Поздрави от мен - Наталия. Не пиша много-много, но редовно чета. Аз съм на 32 години, съпругът ми Любомир също, живеем в Пловдив и сме юристи по образование. Какичката ни - Мария, е на 4 години, а малкия Светлозар - на 4 месеца. Дано скоро се престраша и пиша и по някоя тема. Blush

# 500
Здравейте! Simple Smile Казвам се Ани, на 39 г., от София. Съпругът ми Васил е на 36 г. Имам три деца, дъщеря Красимира на 19 г., син Валери на 17 г. и малката - Теодора - на 1 г. и 5 мес. В момента живеем в Божурище. Много  харесвам форума и от доста време си чета, щом ми остане свободно време.

# 501
Хайде и ние да се представим аз мама Христина на34 и тати Тодор на 38 и нашето момченце Петър на 6 и половина а сега работим по въпроса за ново попълнение на нашето семейство и си живеев нашия град Силистра.

# 502
  • София
Аз съм Надежда- на 32г. , драго ми е да се запознаем. Детенце се казва Любомир и е на 1г. и 9м. Таткото също е Любомир и е на 54г. Женени сме от 3 години. Много си обичам и двамата Любчовци!!! С този форум съчетавам полезното с приятното. Само дето все няма време и пиша по нощите. Прегръдки на всички мами! Hug Hug Hug

# 503
Казвам се Ивелина заедно сме с тати Йосиф от12години женени сме от 6години и имаме три прекрасни деца Калина на 4,6 Веселина на 3,4 и Александар на 10 месеца.Тати е инжинер,а аз ,засега си гледам децата

# 504
здравейте казвам се Мария женена почти година с татко Владко, моята принцеса Венета е на 6,5 месеца много е послушна и добричка.

# 505
Здравейте  Wink

Аз съм Таня, мама на  петмесечния Никола. На 30 години съм.  Другите двама члена на семейството са татко Калин (на 36 г.) и котарак Йовчо (на 8 г.).

# 506
  • Бургас
Здравейте, моето детенце на 20.01.2007 ще навърши 5 годинки; обикновено пиша в друг подфорум, тъй като опитваме за второ бебче; на втори брак съм /всъщност без брак/, но мъжът ми е повече баща, отколкото бих могла да желая за детето си; намирам изключително полезни неща в този подфорум и съм благодарна, че ви срещнах!

# 507
Здравейте. Казвам се Гергана и съм на 28. С мъжът ми Георги имаме дъщеричка на 2г и 4 месеца. Тя н донесе всичко , за което бяхме мечтали и някои неща, за които не бяхме мечтали

# 508
Здравейте, казвам се Мария и съм на 26 години. На 02.03.2006 г. се роди моето златно съкровище Пламен, който вече е на 7 месеца. Имаме си татко Добрин, който се грижи за нас и много ни обича. Всички ние живеем в София. Искам да пожелая на всички майки много радостни мигове с техните съкровища.

# 509
Аз съм Йорданка. На 26 г. От София. Синът ми Габриел е на 1 г. и 1 месец. Преди работех в туристическа фирма, а сега съм вкъщи с малкия и така ми е екстра. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт