Хайде да се запознаем!

• 81 895
  • 837
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и от мен ,аз се казвам Цветелина и съм на 25г.Имам двама сина.голямия се казва Николай и е роден на 01.07.2003г. , а малкия Георги , той е роден на 15.07.2005г. Тати се казва Георги и много ни обича.Живея в гр. Костинброд
Hug                       Hug                               Hug                                          Hug
пожелавам на всички весело посрещане на новата година.

Последна редакция: сб, 30 дек 2006, 13:59 от tsveti_kb

# 586
Аз съм Ива и заедно със съпругът ми Калоян
сме благословени с две прекрасни дечица.
Работя като графичен дизайнер в дома си
и следвам трета година в НБУ.
Пожелавам на всички успешна и щастлива 2007 година! Grinning

# 587
Здравейте!Аз съм Красимира,на 33 години и живея в Костинброд.Мъжът ми се казва Борис,имаме едно дете-Боян на 3 години. Simple Smile  Wink

# 588
Здравейте ! Казвам се Анита на 24 години и с тате Коки сме родители на три годишната Ниагара . Живеем в град Плевен.  От скоро открих този форум и искам да ви поздравя за чудесните и полезни теми !

# 589
Здравейте!Казвам се Лидия и съм от София.Имам дъщеря на 3 години и син на 1 година.Аз съм на 29 години.още съм по майчинство.

# 590
Здравейте и от мене!Казвам се Соня на 26г. от София.С тати Петьо на 29г. сме родители на едно прекрасно мишле на име Анелия на 1.5г. Родом сме от гр.Септември,но и двамата работим и сме завършили в София.Аз сега сам по майчинство и тати се грижи за прехраната.   newsm68 smile3534 newsm07

# 591
Цитат
Zdaraveite ! Na 33 god. sam ot Sofia. Kazvam se Sofia Milanova. Maika sam na dve momcheta .Toni na 14 god. i Viktor na 1 god. i 4 meseca.Razvedena sam s bashtata na Toni a vsichki jiveem s bashtata na Viki bez brak.Mai niama da imam drugi deca a vie ?Dokato odgledam Viki shte doide red da gledam vnuci ot golemia.Iskam da zapochna VISHE ama i da go svarsha.Tova e za nas.
Здравейте ! На 33 год. съм от София. Казвам се София Миланова. Майка съм на две момчета .Тони на 14 год. и Виктор на 1 год. и 4 месеца.Разведена сам с бащата на Тони а всички живеем с бащата на Вики без брак.Май няма да имам други деца а вие ?Докато отгледам Вики ще дойде ред да гледам внуци от големия.Искам да започна ВИШЕ ама и да го свърша.Това е за нас.

-------
Моля, пишете на Кирилица!

Последна редакция: сб, 06 яну 2007, 20:21 от Ellypr

# 592
аз се казвам Зорница и съм на 24г. мъжът ми се казва Петър и е на 28г.  женени от 2г.и1м. имаме дъщеря на име Мария и ена 1г.и7м. живеем в София. преди да родя продавах в спецялизиран магазин за маслини и зехтини, а мъжът ми работи във вестник като секретар.

# 593
Здравейте и от мен!Казвам се Ваня-на 29 години съм. Омъжена съм от 8 години и имам две момиченца- Мария на 7 и Катя на 4 години. Живеем в Ямбол.

# 594
Здравей те казвам се Миглена.Имам 2 прекрасни деца ,които отглеждам сама.те са моята най-голяма лювов.Не съжелявам, че избрах  тях пред свободният живот,както направи бащта им.те са моите 2 слънчица,които осмислят живота ми Joyдве маолки дяволчета -Мая на 10г. с Деян на 8г

# 595
Здравейте и от мен. Казвам се Нина, а съпругът ми Боби. Имаме две прекрасни дечица- Белослава е на 3 годинки, а Стилиян на 3 месеца. От 4 години на сам съм все в майчинство, но не мислим да спрем до тук. С мъжа ми искаме още едно дете, само още не сме уточнили кога ще го правим Grinning
Свалям шапка на майката от Доминиканската република, мисля че е писала втора по темата, която има седем деца. Незнам как се справя, но знам със сигурност, че радостта, която има всяка майка от нас, нейната е умножена по седем......да ви кажа честно, ЗАВИЖДАМ Й Grinning Grinning Grinning
Иначе по професия съм художник,но не практикувам от доста време, не искам да се оправдавам, но мисля че се сещате......едното отрасна, другото се роди и единственото от което имам нужда е 36 часа за денонощие.
Усмивки и късмет на всички и нека се раждат колкото може повече деца Wink

# 596
  • Добрич
Здравейте! Казвам се Диди. Имам две съкровища - Деметра и Александър!
Приятно ми е!

# 597
Цитат
zdraveite kazvam se desi na 26 godini sam ot sofiasam omajena sam ot 6 godini imam 2 da6teri goliamata e na 5godini i polovina malkata e na 1godina i 9 meseca v momenta sam prdava4 no do skoro biah po mai4instvo.
здравейте казвам се деси на 26 години сам от София съм омъжена съм от 6 години имам 2 да6тери голямата е на 5години и половина малката е на 1година и 9 месеца в момента съм продавач но до скоро бях по маи4инство.

----
Моля, пишете на Кирилица!

Последна редакция: ср, 10 яну 2007, 07:57 от Ellypr

# 598
Здравейте аз съм Светлана от Варна имам си две дъщери на 7 и 2 години.На 33 години съм. В момента съм в отпуск. Нашия тати се казва Иван.

# 599
 Joy Joy JoyЗдравейте всички български!!!Много се радвам че още ни има и на всичко напук дори се увеличаваме.  bouquetПреклон пред вас!!!Аз се казвам Златина,от София съм,живеем в Горна Баня,със съпруга си и тримата ни сина-Калоян на 8г.,Страцимир на 6 и половина,и Преслав на 1 и три месеца.Не казвам че животът ни е лесен,но определено сме щастливо и задружно семейство,а трудностите ни правят само по сплотени и силни.Нямам много време за форуми,но винаги се радвам когато влизам тук и чета за много други щастливи татковци и майки.И бих искала да се запознаем,и да се включвам във вашите инициативи.Поздрави и от моите малки мъже!!!

Общи условия

Активация на акаунт