Хайде да се запознаем!

• 81 898
  • 837
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте и от мен !  Казвам се Илияна,а моите съкровища са Георги и Дара.
Благодаря Ви за чудесния форум -с Вас човек наистина може да разпусне . Hug

# 601
Здравейте мами, аз съм нова при вас.
Казвам се Мая, живея в София по точно Люлин. Имам син на 4 години и един прекрасен браг.
Работя като счетоводител в частна  фирма за вентилация и климатизация.

# 602
 LaughingЗдравейте  ,аз съм Марияна.Живея в град Хисаря и работя като детска учителка.За този форум разбрах от една мама-приятелка.Аз съм новак и рядко ще влизам по простата причина,че имам син-тенейджър на 14г,от когото не мога да вредя да седна пред компютъра.Успех на всички мами в отглеждането на малките им слънчица!

# 603
LaughingЗдравейте  ,аз съм Марияна.Аз съм новак и рядко ще влизам по простата причина,че имам син-тенейджър на 14г,от когото не мога да вредя да седна пред компютъра.

И аз съм така sun имам син на 16 години.Казва се Ивелин.Тази година на 6 август ще направи седемнадесет и трудно се вреждам за компютъра.А като имате предвид,че и баща му обича да виси пред компютъра atwork Joy ...
Казвам се Таня.На 5 април тази година ще направя 40(О,Боже сега го осъзнах #Crazy).
Съпругът ми и таткото на Бебчо(Бебчо е Ивелин,когато се роди,до последната секунда на възможния срок се чудих как да го кръстя,че трябвало на всяка цена на свекъра или свекървата,а техните имена не ми харесваха и трите дена до записването си му виках Бебчо и така си и остана(затова и ника ми е такъв)) е Красимир.Той тази година ще прави 39 години.Живеем в гр.Белене-това е на 30км. до Свищов и на 68км. до Плевен.
Иначе съпругът ми е от тук,а на мен баща ми.Израсла съм в Плевен, но съм родена в Луковит.
Строителен техник съм по образование,но не и по призвание.Работила съм само в началото,след завършването си като такъв.В момента съм безработна.Иначе съм замествала лятото като учителка в детска градина,други общи неща, като шивачка съм работила(но скоро се учих и шия бавно и не ме искат много-много,а тук не се и плаща 1\3 от това което и по колко се работи).
Краси е кадрови войник в БГ Армия.
До скоро и аз само ви четях,но много ми харесахте и се регистрирах.
Засега толкова,че цял роман сътворих,а и както обичам да говоря... newsm53

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 07:23 от mama na bebe

# 604
Здравейте,казвам се Нина и съм на 27год. от Пловдив омъжена от 6год.за татко Тончо имаме двама прекрасни сина на 5год. и7мес. Коци и Денис на 1год. и 1мес.

# 605
Здравеите,дойде и моят ред да се представя.Казвам се Петя и съм на 29 години.Омъжена съм от 8 години и имам дъщеря на 6 години на която на есен и предстои на тръгне 1 клас и да си призная това малко ме плаши.От 3 години се опитваме да и подарим сестричка или братче но за сега без резултат.През свободното си време обичам да гледам телевизия и да шия гоблен.Е това е за мен накратко.

# 606
Еми-ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО

# 607
  • Sf
Здравейте и от мен! Казвам се Шели,на 25г. сьм, от София. Омьжена сьм от 4г. и имам една дьщеричка - Виктория, на 1г. и 3мес.

# 608
Здравейте, казвам се Мариана, живея в кв. Гео Милев, имам две деца - момче и момиче. Въпросът ми е към майката от Горня Баня с трите деца: сами ли отглеждате децата си, каква помощ получавате от роднини и предимство ли е, че живеете малко в страни от самия град?Ние също планираме да се преселим в Мало Бучино след Суходол и ми е интересно да разбера как се живее по този начин, как се справяте с децата, училище, детски градини, водене, взимане. Много ще се радвам ако ми отговорят и други мами.

# 609
batkogo, тази тема е за да се запознаем!
 Ако искш да зададеш някакъв въпрос пусни нова тема . Peace

# 610
Добре, няма значение, запозаваме се, благодаря!

# 611
  • СОФИЯ
Здравейте, казвам се Жана и съм на 33г.Живеем  в София, кв. Младост3. Омъжена съм от 2год. и половина. Имам дъщеря на 1г.3седмици.. Казва се Андреа.
Това е засега от мен

# 612
 Здравейте,казвам се Лидия,на 21г. от Пловдив. Омъжена съм от 2г. и имам бебенце-Христиана на 4м. Laughing

# 613
  • В голямото море...Живот
Здравейте и от мен.Казвам се Дора,родена съм в Сливен,живях там до 18г,после се преместих в София,о6те 12г и сега съм в Португалия от 6.На 36 год съм,имам син Иван на 13г и 7 месеца,татко му се казва Ган4о на 45г,но сме разделени от 6 години.От 4 год живея с Борис,на 28г.Работя като брокер на недвижими имоти в момента,но минах през много други професии.Надявам се в скоро време да дам сестри4ка на Ванко,но проблемите се редуват 1 след друг.
Това от мен за сега.Радвам се,4е ви открих.

# 614
Цитат
smile3533 smile3525 newsm51zdraveite kazvam se radka na 30godini ot plovdiv omajena sam imame dve prekrasni de4itsa mom4entse na 8i momi4entse na3godinki izviniavam se o6te neznam kak da pi6a na BG nova4ka sam
здравейте казвам се Радка на 30години от Пловдив омъжена съм имаме две прекрасни дечица момченце на 8 и моми4енце на 3 годинки извинявам се още не знам как да пи6а на БГ нова4ка сам

--------
Моля, пишете на Кирилица!

Последна редакция: пт, 19 яну 2007, 09:49 от Ellypr

Общи условия

Активация на акаунт