Хайде да се запознаем!

• 81 901
  • 837
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте и от мен!Казвам се Луиза.Децата ми са на 13 и 10 години-щерки-мамини златни.По професия съм инженер-технолог,по стечение на обстоятелствата-домакиня.Сестра ми от Канада ми каза за този форум и съм много доволна,че го направи.

# 616
Цитат
Zdraveite i ot men!Kazvam se Tania i sam ot Sandanski moeto sin4e e na 6god.i 7mes.i 1den-kazva se Moni.Rabotia kato y4itelka ot 8 godini. Laughing
Здравейте и от мен!Казвам се Таня и съм от Сандански моето син4е е на 6год.и 7мес.и 1ден-казва се Мони. Работя като у4ителка от 8 години.

---
Моля, пишете на Кирилица!

Последна редакция: нд, 21 яну 2007, 08:41 от Ellypr

# 617
  • Пловдив
 HugЗдравейте,
аз се казвам Елена на 24г. от Пловдив ,имам дъщеря Йоана на 6м.По професия съм фармацевт ,но в момента не работя , а гледам малката . Simple Smile

# 618
newsm51 Здравейте!
Казвам се Славка на 24 години родом от Шумен а по настоящем живея в Свищов.С мъжа ми сме заедно от близо 4 години имаме една малка принцеса на 1 годинка която се казва Ивайла. newsm51

# 619
  • España (Плевен)
Здравейте,казвам се Катя.На 20 години.От год и половина живеем с приятеля ми в Испания,но иначе и двамата сме от Плевен.Тук ни се роди нашето маниче Анелия.     bouquet

# 620
казвам се Нина и съм на 27г от Пловдив имам двама сина Коци 5г и9м и Денис 1г и2м омъжена от 6год newsm10 newsm32

# 621
  • Sf
Здравейте и от нас - мама Шели и госпожица Виктория! Grinning Аз съм на 25,а Вики е на 1г. и 3мес. От София сме.С тати Сашо сме заедно от 7г., почти 4 от които като семейство.По образование съм икономист,по принцип работя в "най-бързо развиващия се мобилен оператор в Б-я",но сега съм в майчинство (което за съжаление отива към своя край Cry).На всички мами пожелавам да изживяват пълноценно всеки миг,когато са със своето/ите съкровище/а,защото именно  в тези мигове се крие най-истинското и чисто щастие!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 622
здравейте и от мен казвам се Марина на 32 год. имам две прекрасни дъщери ,голямата се казва Никол и е на 5год и половина ,а малката се казва Габриела и е на 1год.и 1 мес..С татко им сме женени от близо 10 години без 11 месеца. Живеем във гр.Аксаково намира се  близо до гр.Варна.В момента съм в майчинство, но по професия съм инженер- педагог ,но надали ще .упражнявам тази професия някога. smile3525 newsm10

# 623
Здравейте!Казвам се Ели,родом съм от Пазарджик,със съпругът ми Сашо се запознахме в София и живяхме там 3 години.Заедно сме от 4 години и половина,в Кюстендил сме от година и половина.Имаме си сладкото съкровище Ивайла.Тя е на година и три месеца и е голяма палавница.
Радвам се,че мога да споделя това с вас. Hug

# 624
Здравейте ! Казвам се Катерина и съм на 31 години. Съпругът ми се казва Борислав и живеем в София. Имаме две прекрасни дъщерички - Ива - 3,5 год. и Гергана  - на 2 год.
По професия съм икономист, а съпругът ми инжинер.
Все още съм по майчинство.  Simple Smile

# 625
Здравейте и от мен!Казвам се  Тони на 26 год. и сам от гр. Варна  имам дъщери4ка на 4 месеца казва се Рая.Нашият тати се казва  Валентин  с него сме заедно от 10 год.,а сме женени от 7 месеца.

# 626
[sizze=10pt][/size]zdraveite i ot men kazvam se diana i imam sin na 2 godinki.tatkoto e nikolai  bouquet

# 627
Здравейте и от мен,аз съм Миглена,родена съм и живея в Исперих.Имам една малка прекрасна дъщеричка Деница тя вече е почти на 4 месеца.Със съпруга ми сме от 2 г., а сме женени от 7м.

# 628
  • София
Казвам се Мария със съпруг Кирил и две деца.Кристиян (6г.) и Александра(почти 1 месец).По образование съм геодезист,а се занимавам с мъжът ми с вентилация и климатизация.От София сме и сме женени от 6г. и половина.Този месец правим 10г. от запознанството ни.

# 629
Аз съм Божанка на 27години съм,дъщеря ми се казва Василена на 10месеца,мъжът ми се казва Марин на 28години.

Общи условия

Активация на акаунт