Хайде да се запознаем!

• 81 918
  • 837
  •   1
Отговори
# 630
Нека да се включа и аз: казвам се Пепа на 23години съм имам дъщеря на 2г и 4 м живея в Камено ,Бургаска област,съпругът ми се казва Румен и е на 25г. Много ми е приятно да се запозная с всички вас.

# 631
  • Добрич
здравейте и от мен казвам се Наталия на 26г и живеем в Добрич мъжа ми се казва Мирослав на 32г заедно сме вече 7,5г живеем от 5г имаме дъщеря Анна-София на 1,6г аз съм по майчинство завършила съм средно и висше моделиер-дизайнер но не съм работила по професия тати ни в момента се занимава с недвижими имоти и на есен когато малката тръгне на градина ще работим заедно

# 632
  • Ботевград
Ето ме и мен - казвам се Зорница, на 28. Мъжът ми се казва Петко и е на 30. Имаме дъщеря Златина на 2 месеца и половина! Живеем в Ботевград. По професия съм координатор, в момента съм в отпуск по майчинство.

# 633
Здравейте! Казвам се Емилия и съм от Добрич.Омъжена от 9 години и имам голяма сладурана на 7г Николета.Нова съм във Форума и най- накрая се престраших да пиша.

# 634
Здравейте! Казвам се Сиси. Отскоро ви чета и накрая събрах смелост да се представя. Имам една дъщеря - Руми.

# 635
  • София , Монтана
Здравейте! Казвам се Петя на 24 години съм.Имам дъщеря на 2 години и 1 месец,казва се Кристияна.

# 636
Здравейте, казвам се Бистра на 26 г., мъй ми е Свилен на 29 г. Имаме си прекрасна дъщеричка - Елена на 1.9г.

# 637
  • Стара Загора
Здравейте!Казвам се Даниела на почти 30години съм, мъжът ми Ивайло също.Имаме син Самуил на 2 год. и 1 седмица.

# 638
Здравейте, казвам се Яна на 30 години, София, имам дъщеричка Ема на 4 месеца Heart Eyes

# 639
  • София - Бургас
Здравейте, аз съм Ева,а дъщеричката ми се казва Карина.

# 640
  • София, България
Здравейте и от мен, казвам се Радостина, на 27 години, бащата на детето ми се казва Георги, и двамата сме от Кюстендил, но от няколко години живеем в София. Нашият син се казва Деян, на една годинка е, преди няколко дни проходи. Кърмим се, гледаме се с удоволствие, но след няколко дни започвам работа и поради този факт ще се сдобием с баба в къщата. Мъчно ми е за дечко, но няма начин   bouquet

# 641
Здравей те казвам се Руми на 22години съм от София.Моятя дъщеря се казва Ивайла и е на 1г и 3месеца.Нашият татко се казва Делян и е на 35г  bouquet

# 642
Здравейте казвам се Таня и съм от Сандански,а моето детенце е на 6 год.и 8 месеца и се казва Симеон.

# 643
Здравейте, казвам се Пепи. Имам син на 11 години и дъщеря на 9 години ! Peace Peace

# 644
Здравей те !Казвам се Снежи и съм на 24г.мъжът ми се казва Цветани е на 29г. имаме дъщеричка на 3 мес.тя се казва Мила и е най голямото ни богадство.   Живея във Враца ,студент съм в Варна предстои ми дипломиране.Много полезни съвети намирам тук  и се радвам ,че има бг мама.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт