Хайде да се запознаем!

• 81 924
  • 837
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, казвам се Мария и съм на 30г. От Варна.  С татко Дидо сме заедно от вече 13 години.  Имам две дяволчета  Grinning Виктория на 5 г. и Станислав на 8 месеца.   Hug Hug Hug

# 646
Здравейте, казвам се Даниела  на 32години съм с тати Николой женени сме от 12години. Имаме Три деца Теодора Виктор и Яна.                                                                       

# 647
Здравейте казвам се Люси на34г. съм съпруга ми секазва Милчо на 40г. Имаме двама сина Марти на 12г. и Вики на 2г.4мец.

# 648
Здравейте мили майчета  Simple Smile
Казвам се Диана на 27 години съм от София,имам дъщеричка Емилиана на година и девет месеца и чакам 2 ро детенце живот и здраве септември месец ще се похваля.В момента съм 9 та седмица.
По професия съм Фармацефт имам 2 аптеки

# 649
Здравейте!Казвам се Красимира на 35год.от гр.Силистра.Професията ми е мед.сестра,работя в ДЯ.Щастливо омъжена от 16год.съпругът ми се казва Николай.Имам дъщеря на 15год. и син на 2.9год.Много се радвам,че съм част от форума бг. newsm10 smile3521

# 650
Здравейте! Казвам се Аглая на 28 год имам син на 6год- Кристиан

# 651
Здравейте!!Казвам се Гери--на 35 години от София.Имам син на почти 12години --Ивайло и дъщеричка -Габи-на 5год.Омъжена вече от 13 години Simple Smile,не работя -(вече от 5год.),радвам се,че открих форума---фен съм!!!!

# 652
  • Пловдив
 Hi!
Аз съм София. На 29 год. съм /почти/ от Пловдив.
Имам дъщеричка на 5 год.и 4 м. - Мария, но й казваме Мери.

# 653
здравейте казвам се галя от софия на 35г имам дъщеричка джорджия на 10месеца съпругът ми е радослав в момента съм по майчинство

# 654
Здравейте и от мен. Аз съм Румяна от Бургас. Имам прекрасна дъщеричка на 3 год. и 10 мес. Казва се Мария(Мими).На 32 години съм, инженер. Приятно ми е да се запозная с всички.

# 655
Здравейте! Аз се казвам Полина на 33г.от София ,имам дъщеря Станислава на 11месеца,казваме й Саси. В момента съм по майчинство , а по професия - здравен инспектор .

# 656
Здравейте.

Казвам се Ели, на 27 години, от Пловдив. Заедно със съпругът ми Илиян имаме 2-месечно момченце - Георги. Ще ми бъде приятно да намеря нови приятели тук. Hug

# 657
Здравейте!Казвам се Анастасия,на 25г от Смолян,имам дъщеря Елена на 2г3м,а съпругът ми се казва Петър.   Grinning

# 658
здравейте казвам се Емилия,и съм на 31г. имам две дъщери Симона на 9г и вероника на 2г и половина сега съм все още по майчинство а пък съпруга ми се казва Румен

# 659
Здравейте и от мен! Simple Smile   
Отдавна Ви чета,но чак сега се престраших да Ви пиша. EmbarassedКазвам се Илияна,на 30г.  и родом съм от Варна,но от 10г. живея в София.С тати Антон имаме син роден на 30.04.2005г.  - Казва се Георги.Той е голям палавник,но и много слънчево и любвеовилно дете.По професия съм рехабилитатор,но в момента съм в отпуск по майчинство. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт