Хайде да се запознаем!

• 81 941
  • 837
  •   1
Отговори
# 660
  • близо до София
Здравейте и от мен!!! Казвам се Силвия ,на 35 г.Съпругът ми е Иво, на 41 г.Имаме син на 15 г.Всички много искаме, въпреки голямата разлика ,в семейството ни скоро да се появи нов член - работим за братче или сестричка.Аз съм държавен служител, съпругът ми - занаятчия.  Heart Eyes

# 661
Здравейте!
Чета ви от един месец и ми е много приятно.Е,включвала съм се два-три пъти.
Казвам се Дора.На 33,5 години съм,от София.Имам си мъж и две деца: син Кирил на 10,5 години и дъщеря Яна на 6,5.
Тази година за трети път ще съм в първи клас.Честно казано,когато го минавах лично,ми беше най-лесно.Със сина се понаплаших и още ме е шубе.
Иначе ме тресат нервите и не съм в обикновеното си оптимистично настроение.
Е,нов месец-нов късмет Laughing

# 662
Здравейте !

Аз съм Мария , живея с тати Борис без да сме женени.Но на нас така ни харесва.
Малкия разбойник е на 2 години , казва се Борис , като тати.Ходи на ясла .
Опитваме да го направим батко , ако може на сестричка, но едва ли ще е много лесно.
При нас става малко трудно , въпреки че уж няма причини да не става.
По образование съм Физик , но за сега съм у дома , не ми се работи като секретарка.
Живеем във Варна

# 663
Здравейте МАМИ! Казвам се Божанка и съм на 29г.Съпругът ми се казва Николай.Имаме две деца Атанас на 10г. и Петър на 1г.9м.Работим заедно в сладкарски цех,но в момента съм в отпуск по майчинство.Живея в Добрич!

# 664
Казвам се Анжела на 36 год от град Сандански. омъжена с 1 дете момиче на 13 г.Как да се опиша обичам да си пиша и да се запознавам с различни хора да разменяме мнения да споделяме проблемите си.  newsm51

# 665
Казвам се Захаринка, а съпругът ми Иван, на 25 години съм и съм най- щастливата майка на света с дъщеря като Иванна Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 666
Здравейте! Казвам се Пепа от Пловдив, на 26 години. Имам дъщеричка на 3 години и 5 месеца. Татко ни се казва Димитър. Ние с тати работим, а малката Лени ходи на градина.

Последна редакция: вт, 06 мар 2007, 14:23 от мама Пепи

# 667
Здравейте!Казвам се Калина , имам син на 7г.казва се Теди.В момента не работя,занимавам се с първокласника.Приятно и интересно занимание!Мъжа ми се казва Димитър.Живеем във Враца.Поздрави на всички! newsm51

# 668
  • БГ
Здрявейте!Казвам се Даниела, на 40години съм и живея в Шумен.Майка съм на първокласник Цанко на 7г. и на пубертетка Моника на 15г.Разглеждам и чета отдавна, но скоро се реших да се регистрирам. 

# 669
Здравейте!Казвам се Дани и съм на 28г.,а нашия тати се казва Асен и е на 30г.Аз съм инженер по образование и мама по професия.Тати има малък частен бизнес.Заедно сме от 10г.женени сме от шест и имаме две деца Вили на 3г.и 10м.и Жорко на 5м.

# 670
здравеите   bouquet казвам се Диляна и имам сладко бебче на 4месеца в форума съм от както забременях и съм от Варна Hug

# 671
Здравейте и от нас-казвам се Цветелина и съм на 31г. и дъщеричката ми Симона на 3г и 8м.Най често двете сме пред компютъра и аз едва успявам да разгледам това което съм си  набелязала. За сега не работя ,разчитаме за това на нашия тати Пламен .  Завършила съм ИМТ Варна и повече от 10год съм работила само в сферата на туризма.От скоро съм във форума и ми е много интересно.Благодаря Ви че Ви има.      bouquet

# 672
Здравейте, казвам се Силвия и съм от Пловдив.  Мама съм на момченце Майкал-на 5г.  и момиченце Станислава-на 1г.  Тати се казва Станислав

# 673
Казвам се Радослава имам две дащери, едната се казва Александра и е на 5 години, а другата е Михаела и е на 11 месеца. Таткото се казва Бисер и двамата сме от Бургас и заедно работим във фирма за алуминиева дограма, той е майстор на дограма а аз съм секретарка.Много е весело да работиш с мъжа си на едно място. Heart Eyes

# 674
Здравейте мама!Казвам се Мария и съм на 28 години.Живея в Русе.Синът ми се казва Георги и е на 1 год. и 8 месеца.Завършила съм ИУ -Варна със мъжа ми.В момента съм все още по майчинство.

Общи условия

Активация на акаунт