Хайде да се запознаем!

• 81 988
  • 837
  •   1
Отговори
# 675
Еми няма какво да кажа освен Здравейте и от мен! Казвам се Ели от София съм имам сладък малък палавник на 4 мес. на име Ивайло. и се радвам че се запознахме.

# 676
здравейте казвам се мила имам син на 5 месеца михаил съпруга ми се казва дарин

# 677
Здравейте! Аз се казвам Силвина и съм на 23г. , от град Сливен. По професия съм Кадрови войник. Съпругът ми е офицер и се казва Димо на 29 г. Имаме си една сладка дъщеричка - Рустислава на 9 месеца.

# 678
Здравейте казвам се Цвети и съм на 25 години живея в Крумовград с мъжа си и сина ни който се казва Сашко и е на 2 годинки и 1 месец надявам се да се запознаем и да си говорим повече за децата!

# 679
Здравейте,да се представя и аз.Казвам се Даниела.на 23 години съм,от Варна.Имам две дъщерички на 5г.и половина и на 5месеца,голяма се казва Симона,а малката Василена,съпругът ми се казва Димитър,на 33г.

# 680
Здравйте аз се казвам Десилава и сам на 34години имам 4деца
Дияна на 12години
Михаил  и Елелнора на 8години
Виктория на 11месеца.   

# 681
Здравейте! Казвам се Виолета и съм на 29 години. Имам син Никола на 1г. и 5 месеца. Съпругът ми се казва Богдан и е на 29 години. От София сме. С удоволствие бих се запознала с вас тук, а защо не и на живо. Разхождаме се всеки ден в Южния парк, така че ако има желаещи да заповядат. Laughing

# 682
Здравейте,аз се казвам Десислава и съм мама на Кристиан на 2 месеца.на 25 години съм и съм от София.Винаги съм ЗА новите запознанства.Това е за всички вас послучай новото ни запознанство.

# 683
 Здравейте!
АЗ се казвам Весела  на 27 г.имам 3 деца.
Нура на 7г.
Ахмад и Мариам на 2 г. и 11м.
живеем в София ,от скро започнах работа в медико-стматлогичен център . Радвам се че се запознахме и можем да споделяме най-различни мнения. Peace  bouquet

# 684
Здравейте,казвам се Венета и съм от Русе.Имам си един Павел на 25г,другият е на 2г,аз съм на 30г.И двамата работим в шивашка фирма. SunglassesДетето вече е на ясла и се справя отлично.А аз започвам работа през май.Сега съм платен отпуск.Отдавна следя темите,но вчера се регистрирах,за да мога и аз да изразя ценното Wink си мнение Laughing.Радвам се да се запознаем!

# 685
Здравейте!!! Аз съм Ирина и съм майка на Асена, която на 1 април ще навърши 3 годинки. Нашият татко е Асен и на него сме кръстили малкото ни съкровище. От една година вече съм пак на бойното работно поле. Успех и весел ден на всички!!! Heart Eyes

# 686
Здравейте казвам се Йорданка.Моето малко съкровише се казва Преслав и е на 1 година и 1 месец.Съпругат ми се казва Красимир и живеем в София.Аз в момента съм прекъснала студентка в ХТМУ-София,но се надявам на есен да се завърна.  GrinningСъпругат ми работи в строителството.

# 687
Здравейте  Simple Smile,казвам се Дима на 29г. съм имам двама сина на 8 и на 2г(Гого и Дани).По професия сам химик, но засега сам в къщи.Съпругът ми се казва Жоро-живеем в София.Ами за сега това е Simple Smile.

# 688
  • плевен
Здравейте и от мен.Казвам се Веселка на 28г и съм от гр.Плевен.По професия съм лекар.Омъжена съм и имам момченце Марио на 1г и 1 месец.Ще се радвам да си пишем.

# 689
хах Гледам всички се хвалят с децата си съпрузите си.Ми аз нямам ,чесно казано не ми и трябват ще.Казвам се Мария-Маглдалена на 15 съм.Регистрирах се в тоя форум главно за да се науча и да събера някаква информация за гледането на деца щото аз гледам брат ми и така ай няма да е лошо нали след време и аз ще ставам майка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт