Хайде да се запознаем!

• 82 006
  • 837
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте аз съм Виктория и съм на 30 тате се казва Пламен и е на 32 а нашето малко съкровише Денис е роден на 26.02.05.     

# 691
Здрабейте аз се казвам Катя на 30г.имам син който се казва Ванко роден е на 28.04.05

# 692
 Здравейте!  Често чета форума но до сега съм писала един или два пъти . Казвам се Вали и съм на 31. С таткото сме набори.Имаме син на 5 и половина. Бих се радвала да се запозная с майки на палави момченца и да обменяме информация. Искаме да имаме и второ ,но за сега не можем да се решим ,защото родителите ни ходят на работа и няма кой да помага. А тъкмо от година си намерих сносна работа и ме е страх да не я загубя. Това за сега.Чао!!!!

# 693
  • София
Здравей, Вивина и добре дошла.  Hug

# 694
Цитат
zdraveite!!!kazvam se MIRYANA i sam na 27 godini.imam  edno palavo slan4ice na 6 meseca na ime DANAIL.sas tatko my se  zapoznahme i se ojenihme po4ti vednaga.sega toi raboti ,a nie sas malkiya se zabavlyavame-dokolkoto e vazmojno

здравейте!!!казвам се МИРЯНА и сам на 27 години.имам  едно палаво слънчице на 6 месеца на име ДАНАИЛ.Със татко му се  запознахме и се оженихме почти веднага.сега той работи ,а ние със малкия се забавляваме-доколкото е възможно

----
Моля, пишете на Кирилица!

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 09:29 от Ellypr

# 695
Здравейте! Казвам се Мирослава - на 31 год. и съм майка на Никола на 6 месеца и 25 дни. Таткото се казва Георги и всички сме от София. Преди да забременея stork-boy работех в магазин като продавач-консултант, а сега се гледаме с малкия разбойник  Grinning   bouquet

# 696
  • Под тепетата
Здравейте на всички!Накратко за мен казвам се Здравка на 29 години от Пловдив.Имам си две момченца Митко на 9 и Марти на 2г и 4м.Митко общо взето беше лесно бебенце и послушно малко момченце.За това пък Марти е луд и за батко си.Общо взето това е .Вече тръгнах на работа и децата ми липсват но какво да се прави Rolling Eyes Rolling Eyes

# 697
 ЗДРАВЕЙТЕ !Аз съм Милка на 32г. с две чудесни ,диви деца!На 6 г. момиченце и на 7г момче! Обичам ги много!Работя ,като детска учителка от 8 години ,сега започнах третият си випуск и съм Първа група 4Червена шапчица" Grinning
                   "Запомнете, кажете блага дума на този,
           който ви гледа  от долу нагоре с възхищение,
      защото това малко същество скоро
 ще порасне   и няма да е вече до вас!”

# 698
Zdraveite. Izvinete me za latinicata. Kazvam se Vqra, na 26 g. ot Pan4arevo. Omujena sum ot godina i polovina i imam sin na 5 m. Kazva se Martin. 6te mi bade priqtno da se zapoznaq s nqkoi ot vas

# 699
Лекси ми предложи да направим една тема за запознаване, както е и в другите форуми.
Предлагам всеки накратко да напише нещо за себе си, децата си и всичко, което ви дойде на ум. Wink

# 700
[quote author=galina_miloslavova
imame da6teri4ka na 10 meseca

# 701
Здравейте
казвам се Антоанета,от Добрич.Имам детенце Жулиен  на 1,3месеца.
Имам средно специално образование със специалност "Конструиране и моделиране на облеклото"

# 702
Здражейте казвам се Мира и съм майка на 6-но моми4е,която се казва Александра и живеем със на6ият татко,който е Финландец и живеем там

# 703
  • в Низината
Аз съм Гергана, на почти 26 години с едно прекрасно малко момченце - Даниел. Омъжена съм от 2 години/след месец ще са толкова/ за най-добрия мъж и най-грижовния баща - Станимир, с който иначе сме заедно от 9 години.
Вие сте!

# 704
Здравейте  аз  се  казвам  Десислава  и  съм  на  30г. по  образование  учител,по  стаж  барман.В  момента  съм  в  майчинство  и  си  гледам  Михаелка  на 1ги2м.Нашия  татко  се  казва  Димитър  и  работи  при  военните,в  момента  живеем  в  София.

Общи условия

Активация на акаунт