Хайде да се запознаем!

• 82 019
  • 837
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, аз съм Маргарита на 28год.Имам един прекрасен син и съм в очакване на втория.Мъжът ми е Владимир,живеем заедно от 7години.Нямаме брак но това не ни пречи да сме щастливи.

# 706
Здравейте! Казвам се Ирина  почти на 30год.С тати Коци сме от 12год заедно ,а законни съпрузи от 4год. Имаме прекрасна дъщеря Андрея почти на 2год. и сме много  Grinning

# 707
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. Казвам се Ралица, на 28 години. Живея в Плевен с моята малка дъщеря Виктория, която е на 1 г. и 8м. и чудесния ми съпруг Филип.

# 708
  • София
Здравейте.Казвам се Мариана имам син Иво на 1г6м кръстен е на баща си и сме от София.

# 709
Здравейте!Приятно ми е да се запознаем!Казвам се Мария,живеем в гр.Пловдив.Имам едно дете,казва се Митко,като баща си.Занимавам се с много неща,повечето приятни.Уча се да бъда добър човек и добра майка. Peace  bouquet Laughing

# 710
Здравейте,казвам се Свилена.Разглеждам форумите тук от поне 2 години,но чак наскоро реших да се регистрирам.Омъжена съм от почти 9 години.Имам двама сина-Александър-на 6 г.и 8 м.,който ще е първокласник тази есен и Кристиян-на 1г. и 7 м.В момента съм по майчинство с по-малкия.Междувременно съм отново студентка(задочно),защото реших да си сменя професията Simple SmileУчила съм музика,а сега уча социални дейности.

# 711
Здравейте,казвам се Велина и съм почти на 37г.Майка съм на 4 деца:голямата е 20г. средната на 15г. малкият на 13г. и най-малкият на 1г.и 6м.Не си мислете че съм родила на 17г. тя и юнакът са от първият брак на съпругът ми аз имам една дъщеря и си преродихме син .В момента съм домакиня и се грижа само за трите деца,голямата искаше да е самостоятелна и бащаи даде свободата сама да живее.Наистина в къщи не винаги е весело както дават във филма Пълна къща,чува се ревове,крясъци, викове и смях.

# 712
Здравейте мили мами,аз се казвам Весела имам една малка кукла,тя се казва Инна и е на 1 год. и 8 месеца.Аз съм инженер-химик, а нашия тати се казва Радослав и е най-добрия татко на света.

# 713
Здравейте и от мен. Казвам се Ирина, на 29 години от София. По професия съм счетоводител, живея заедно с Петър, с когото не сме женени и имаме една принцеса на 3г. и 9мес. - Ивелина.

# 714
Казвам се Нина на 27год. и съм от Пловдив мама съм на две момчета Коце и Денис

# 715
  • В Сънландия
Здравейте и от мен.С удоволствие ще се представя - казвам се Кора и съм на 23 години, приятеля ми е Росен и е на 19.Имаме едно дете - Хари, почти на година и половина.Живеем в София и искаме поне още 3 деца Laughing
По професия съм моделиер конструктор на облеклото, но не практикувам.Преди да родя работех в сферата на туризма, а мъжът до мен се занимава с външна изолация на сгради.Понеже си "седя" вкъщи и се гледаме с малчо ми е изключително приятно да общувам с вас - останалите дами от форума.
За мен живота все още е едно голямо забавление, за което много допринася малкия цар вкъщи Хари Peace

# 716
Здравейте. И аз искам да се запозная с вас. Казвам се Яница, на 22 год съм, родом от Бургас. Мъжът ми (нямаме брак) - Стоян, на 28, от Троян, имаме си бебе на 7 месеца - Александър. Живеем в Бургас.

# 717
Здравейте и от мен.Казвам се Велислава.Родена съм в Перник но съм омъжена в Бургас.С тати Дани имаме едно прекрасно и палаво момченце-Димитър.Той е на 2г. и 5мес..Не работя защото чакам малкият да навърши 3г. и да тръгне на градинка.По принцип работя като барманка.Много ще се радвам да се запознаем. moresmile

# 718
Здравейте!
Казвам се Камелия.С мъжът ми Светлин нямаме брак,но имаме дъщеря Мария на 4г.8м. и син Светлин,на 7месеца.

# 719
Здравейте! Аз се казвам Цветелина на 27години съм, мъжът ми се казва Ивайло. Имаме дъщеричка Ивана на 1год и 6месеца. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт