Синът ми бе пребит в училище...

• 32 630
  • 571
  •   1
Отговори
# 420
  • London
"Тоталната феминизация" и липсата на казарма, са си направо предпоставка за изпе***астяване на следващото поколение.
Важен е мъжкият модел в къщи. Другото са клишета от махленските кръчми и винаги са ми лъхали на соц. Колкото на жените ни отива да сме кранистки, толкова и мъжкото в децата ни се възпитава в училище или от старшинката с 8-ми клас.

Скрит текст:
На вас понеже всичко ви лъха на соц, заради това в демокрация гледам сте цъфнали и завързали. Всяка втора тема е за помощи, детски, безпаричие, немка и вандализъм, обаче не пропускате да отворите устите за соца. ooooh! Аз викам да си смените малко репертоара, че тоя за соца не е актуален. Peace

# 421
  • София
Старшинката може и да е с 5 висши, това е без значение. А и познавам жени кранистки и много си им отива да ти кажа. А това че ти лъха на соц е много хубаво, защото там беше истината.
Старшинката е такъв, защото е с 5-ти клас. 5 виШи са друга манджа. И затова за него е без значение.
Сигурно има жени, на които им отива да са горе на крана, особено щом има мъже да ги оценят.
Не миришеше хубаво през соц-а, млад си бил, идеализираш.
Горното е ирония, надявам се схващаш. С което диалогът ни приключи.

Катрала, по-полека, половината ми живот е в онова време. Иначе - да, и цъфнах и вързах. И буквално и преносно. Желая го и на теб. Успех и по-леко гледай на нещата, че времето няма да тръгне назаден.

# 422
  • Ямбол
..... Все още нямам постоянен договор, преподписват ми го всяка година и ме назначават на едногодишен договор. Това от две години насам. ...
Кой сега е с преклонена глава?
Що не си поискаш постоянен договор или мястото не е вакантно?
Понякога е по-добре да се знаят законите, всъщност винаги е по-добре.

# 423
Може да съм млад, ама основната идея на соца я схващам за разлика от разни дърти пара-демократи

# 424
  • София
Образец на логиката и отношенията, които се обсъждат в темата.
Лиляна, чудесно е, че отделяш толкова време за да илюстрираш...

# 425
..... Все още нямам постоянен договор, преподписват ми го всяка година и ме назначават на едногодишен договор. Това от две години насам. ...

Как точно да си го поискам, като първата година, когато започнах в настоящето си училище, работих по заместване един срок. Следващата година (т.е. миналата я изкарах пълна) и тази също продължавам. Не съм сигурен дали по закон беше, че имаш право на постоянен договор, ако имаш прослужени две или три пълни години в съответното училище. Така или иначе нямам нито три, нито две, имам една и половина - един срок, когато започнах в началото, миналата цялата и в момента продължавам.

# 426
  • Ямбол
Нали ти казах, добре е да се познават законите. Аз имах само 5 месеца изпитателен срок и после подписах постоянен договор.
Темата не е за това, и не смятам повече да обяснявам. Но в случая си се доверил на ръководството, което използва, че не си наясно или и те не са наясно.

# 427
Той не е с изпитателен срок, Лиляна, а по заместване. Изпитателният срок може да бъде най-много шест месеца, така че твоят не е бил за много малко. Моят последен беше за един месец

# 428
А, между другото, пропуснах да спомена, че, може и от три години, макар и непълни да работя в последното си училище, но всяка година ме назначават на различно място. Wink Всяка година тези, които сме с непостоянните договори, ни менкат. Т.е първата година, когато замествах, бях на едно място, миналата - на друго, сега съм на трето. Непрекъснато има текучество по определени предмети, отварят се доста свободни места и това им дава възможност да те назначават всяка година на ново място. А доколкото знам, по закон е да си работил еди колко си време на едно и също място.

# 429
Непрекъснато има текучество по определени предмети...

Като Potions в Hogwarts.  Joy

# 430
  • London
Като ученичка винаги се дразнех на постоянната смяна на учители. Мисля, че това е във вреда на учениците особено що се касае до език. Тамън свикнат с теб Argent и хайде ти отлиташ. Каква е тая малоумна система не знам, все едно чета Чучулигата в 21 век. Mr. Green

# 431
  • Пловдив
Не разбрах как даскалица Лиляна Ямболска знае за кое училище в Пловдив говори сребърният господин.  newsm78

Ами не е много трудно. Училището е пословично и особено в учителските среди почти няма човек, който не е наясно. Навярно съвсем правилно е предположила Лиляна за кое училище става дума.
Е кажи кое е, да знаем непросветените да го избягваме.

# 432
"Тоталната феминизация" и липсата на казарма, са си направо предпоставка за изпе***астяване на следващото поколение.

Тази казарма не можеш да я преживееш явно Simple Smile
Именно казармата и възпитанието от едно време, изключваше бащите от грижите за децата. Защото е много срамно баща да се грижи за бебе/дете, това е женска работа. Мъжете трябва да се разправят с оръжията.

Изпе***астяването на поколението е именно следствие на това + потулването на проблемите през комунизма. Всички боеве в моето училище едно време ставаха тайно, тормоз и т.н. Никой не смееше да издаде агресивните, защото после щяха да го бият още повече. И тези израснаха с чувството за безнаказаност. Сега тези деца възпитават своите деца. И резултатите са видими. Примерът с побойничето от класа на детето ми, за който писах е точно такъв. Баща му (ходил в казарма  Wink), 100 пъти обясни "Какво да го правя, то и аз едно време бях същия." И всичко му се е разминавало.

# 433
Непрекъснато има текучество по определени предмети...

Като Potions в Hogwarts.  Joy
Мне, Снейп си преподаваше отварите до 5-та книга включително, в 6-та започна защита от черни изкуства, а в 7-ма беше директор.
Вакантно беше мястото за преподавател по защита от черни изкуства Simple Smile

# 434

Мне, Снейп си преподаваше отварите до 5-та книга включително, в 6-та започна защита от черни изкуства, а в 7-ма беше директор.
Вакантно беше мястото за преподавател по защита от черни изкуства Simple Smile

А, да, да, да! Точно за черните изкуства си мислех, не знам защо написах Potions.
То днес не знам какво ми става, по-нагоре вместо Момчилград писах Монтана...
Има дни, в които човек най-добре да си мълчи, че да не се излага.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт