Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 633
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Момичета не съм поръчвала от сайта досега и искам да направя поръчка през мистъртао. Ншкой моье ли да ми изпрати реферал мейл. Тези 50% от доставката ли са или от стойността на поръчката?

# 556
  • Sofia
Този Едуард и на мен ми даде двойна цена - за стока струваща 40$ иска 80$. С Мистъп тао излиза по-изгодно.

# 557
Здравейте момичета,до сега не съм поръчвала от сайта,но смятам да го направя в най-скоро време...ама имам проблем. Искам да си закупя дреха обаче реплика и има таг в заглавието в таобао  и като копирам линка в мистъртао ми казва ето това

Dear Customer,
All products related to keywords "Celine" are banned to sell.
Please try to search other products you like. Thank you!

Mistertao team.

Иначе като сложа линк на обикновен артикул,който не е реплика ми го търси веднага.

А този китаец на никид,който е много скъпо ми иска почити +50% от стойността......... примерно за анцунг  23$ ми поиска 45$,а за друг 37$ ми поска 70..това не е ли много .. нормално ли е ?!

KAKВО ДА НАПРАВЯ СПОРЕД ВАС ТОВА С МИСТЪР ТАО ДАЛИ ЩЕ СЕ ОПРАВИ, ЗАЩОТО ПРЕДИ СЪМ СЛАГАЛА ЛИНКОВЕ САМО,ЗА ДА МИ ИЗЧИСЛИ ЦЕНАТА И Е СТАВАЛО И НЕ МИ Е ИЗПИСВАЛО ТАКОВА НЕЩО....

Всички ваши съвети биха ми били от полза.Поздрави!!

# 558
Здравейте, поговорих с китайчето и ми иска 80$ за едни кецове на Заноти според вас изгодно ли е? и още нещо да кажа имам регистрация в самия сайт на Таобао дали е възможно да поръчам без посредник без агент дали пращат до България?

# 559
Прочети първия пост от темата.

# 560
Този Едуард и на мен ми даде двойна цена - за стока струваща 40$ иска 80$. С Мистъп тао излиза по-изгодно.

На мен китайчето ми иска почти едни и същи цени каквито предлага МистърТао Simple Smile

# 561
  • Sofia

На мен китайчето ми иска почти едни и същи цени каквито предлага МистърТао Simple Smile

за същия ли говорим или е друг китаец? ако е друг моля дайте ми контакти.

# 562

за същия ли говорим или е друг китаец? ако е друг моля дайте ми контакти.

Май за същия говорим hpoliver1 му е скайпа Simple Smile

# 563
Оф ...той си измисля направо... каквото му дойде това явно казва ... Добра цена ти е дал според мен по-принцип репликите на Заноти специално кецовете излизат към 70 80 $. И на мен ми даде почити двойна цена иначе...

# 564
Здравейте нещо не мога да си проследя пратката някой можели да ми каже къде е ?
ето трак номер: RD109725279CN

# 565
Здравейте нещо не мога да си проследя пратката някой можели да ми каже къде е ?
ето трак номер: RD109725279CN

има отделна тема за проследяване на пратките http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=774899.645

# 566
  • хасково
Аз от известно време пазарувам с едно момиче. Има магазин в алиекспрес. Изпраща ми с Хонгконгските пощи.Идват за около 2 седмици,ако не се случат празници през които не работят.Ако някой иска може да я ползва.
http://www.aliexpress.com/store/220544

# 567
Здравейте, имам един много малък проблем в най-скоро време заминавам за чужбина и пратката все още не е дошла а скоро са я изпратили можели някой да ми каже горе долу за колко дни идват едната е пощи на Чина другата е Хонконг и друг вместо мен с същата фамилия и адрес пример майка ми можели да я вземе? 

# 568
Може , ако и напишеш пълномощно или я запознаеш със пощаджийката  Flutter

# 569
Здравейте! Както посъветвахте, използвах mistertao, но имам проблем - пише ми, че банката отхвърля транзакцията, а пари в картата имам със сигурност, какъв може да е проблемът?

Общи условия

Активация на акаунт