Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 645
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
lilqnskiе нали ти казах,защо се набута зорлен?

Е престраших се да рискувам, но за пореден път поех грешния риск. Нищо де, 150 лв. не са повод за умиране ама все пак още ме е малко яд. Simple Smile

# 601
Някой скоро взимал ли е пратка от Сингапурските пощи,дали идват пакетите за около 10дни?Мистертао излизат в отпуск от 26.08 до 02.09, а поръчката ми от днес не са я обработили.Ако ме забавят да им пиша да ги пуснат през Сингапур,че ми трябват за края на септември.

# 602
Аз имам питане относно маратонките Нике, някой може ли да ми каже горе-долу колко е шипинга на един чифт?

# 603
Някой скоро взимал ли е пратка от Сингапурските пощи,дали идват пакетите за около 10дни?Мистертао излизат в отпуск от 26.08 до 02.09, а поръчката ми от днес не са я обработили.Ако ме забавят да им пиша да ги пуснат през Сингапур,че ми трябват за края на септември.

Със сингапурските идват за около 10-14 дни, поне на мен винаги са ми идвали до 14 дена.

# 604
Странно на мен преди са ми пристигали за около 10.То по добре с Китайаките.Последната ми пратка излетя на 09.08  и пристигна на 22.08.Маратонките са 600гр.

# 605
  • Varna
Здравейте,искам да поръчам маратонки,които тук има,но моят номер открих само в Таобао.Продавачът е супер,цената е като тук,артикула изглежда абсолютно ок.Искам да попитам всичко ли е реплика,защото не бих искала да плащам истинска цена за маратонки различни от харесваните.  bouquet

# 606
Здравейте,

Направих първата си поръчка на 1-ви август и още не съм получила нищо... Къде всъщност пристигат поръчките? Направих поръчката с mistertao.com  и китайските пощи.

# 607
Здравейте,

Направих първата си поръчка на 1-ви август и още не съм получила нищо... Къде всъщност пристигат поръчките? Направих поръчката с mistertao.com  и китайските пощи.

първо поръчката ти трябва да пристигне в техния склад,след това трябва да направиш второ плащане и там трябва да има тракинг номер с който да си проследиш пратката,така както си го написала разбирам ,че не си направила второ плащане,или греша?

# 608
Здравейте,

първо поръчката ти трябва да пристигне в техния склад,след това трябва да направиш второ плащане и там трябва да има тракинг номер с който да си проследиш пратката,така както си го написала разбирам ,че не си направила второ плащане,или греша?

Направих второто плащане и имам номер на пратката още същата седмица. Къде мога да направя проследяване?

# 609
Скрит текст:
Здравейте,

Направих второто плащане и имам номер на пратката още същата седмица. Къде мога да направя проследяване?

това е темата за проследяване на пратките от Китай,на първа страница всичко е описано доста подробно  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=788123.0;topicrefid=19

# 610
Здравейте ,ще пускам поръчка през Мistertao,сложих артикулите в коша ,уж направих плащането с картата ми , обаче артикулите си стоят в коша и все едно не съм платила.Ето това ми изписва:

Product Price:   $21.32
Domestic Shipping Fee:   $3.28
Total:   $24.6
Checkout
Your Balance: $24.60 USD   Add Money

Когато цъкна на Add Money ми изписва Unfortunately, at the moment you cannot use your credit card to add money into your account. However, your credit card can be used to pay your orders directly.

Set a payment method
Instant
  Qiwi Wallet
Within 24 hours on working days
  Web Money
Set Amount(1.00-300.00 USD)
  Confirm

П.С Ще си поръчвам софтуерен продукт,който е доста скъп по принцип и не мога да си го позволя на редовната му цена,не са ми големи надеждите ,но все пак се надявам да е сполучлив ,някоя от вас купувала ли си е нещо  такова?Мой познат си е поръчвал Windows 8 и беше останал доволен.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 18:35 от silviqmircheva

# 611
Здравейте ,успях да завърша поръчката ,но днес влизам в профила ми и виждам ,че имам Refund ,понеже било виртуален продукт и не могат да ми го доставят,а толкова много го искам Sad  .Не знам ,дали има смисъл  да се пробвам  и с останалите посредници .

# 612
Здравейте ,успях да завърша поръчката ,но днес влизам в профила ми и виждам ,че имам Refund ,понеже било виртуален продукт и не могат да ми го доставят,а толкова много го искам Sad  .Не знам ,дали има смисъл  да се пробвам  и с останалите посредници .

пробвай със Китайчето на Никид  Wink

# 613
Пуснах му покана на скайп ,но още не ме е приел ,в него ми е надеждата Simple Smile

# 614
по добре му пиши на едно от тези две места,отговаря доста бързо

Имейла му: emerson2013@qq.com

Магазина му в aliexpres - http://www.aliexpress.com/store/721220

Общи условия

Активация на акаунт